Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Samen chillen in de sauna

Af en toe even flink zweten is heel erg gezond voor je. Niet iedereen houdt ervan om zich in het zweet te werken, maar het kan gelukkig een stuk relaxter! Bijvoorbeeld heerlijk met z’n tweetjes in de sauna.

Schoonheidsbehandelingen en massages

De sauna is altijd een bezoekje waard. Het is gezellig en je raakt door het overmatige zweten alle afvalstoffen kwijt. Goed voor lichaam en geest! Als je geen grote sportfanaat bent, bestaan er gelukkig nog andere manieren om eens even lekker te zweten.


Wellness is trouwens ook een stuk gezelliger dan de sportschool, omdat je met elkaar kan kletsen en niet helemaal buiten adem raakt. En je krijgt er ook geen spierpijn van! Integendeel: na een bezoek aan de sauna voelt je lichaam als herboren en heb je frisse energie.

Lekker eten met heerlijke wijn

Na een dag in de sauna hangen heb je misschien wel trek gekregen. Een diner aansluitend op het saunabezoek maakt de dag helemaal perfect. Het is fijn om niet zelf te koken, waardoor het nog lekkerder smaakt dan het al deed. Neem de tijd om een goed restaurant uit te zoeken of doe lekker waar je zin in hebt en bestel eens iets dat niet zo heel gezond is. Het is tijd om te genieten en om het gezellig te hebben. In combinatie met een heerlijke fles wijn ervaren jullie een geweldige, relaxte dag.


Lees ook Verliefd zijn is gezond voor je lichaam & geest


Overnachten in wellnesscenter

Als je dan de hele nacht samen in de sauna hebt gezeten, een heerlijk diner hebt gehad met een verrukkelijke wijn, heb je eigenlijk niet zo veel zin om nog naar huis te gaan... En dat hoeft gelukkig ook niet! Heel veel wellnesscentra bieden de mogelijkheid om lekker te blijven slapen in een fijne suite of hotelkamer. Als je slim bent, check je dat even van tevoren: dat kan nog een mooie korting opleveren omdat je ook gebruik maakt van de sauna en het restaurant. Een complete dag en nacht om te ontspannen en genieten!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation