Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Pre-wedding activiteiten met je moeder? Doen natuurlijk!

Als hun kleine meid gaat trouwen, betekent dat een heel groot feest. Het voelt voor jou al geweldig, maar voor jouw ouders is het misschien nog wel een geweldiger gevoel. Zo trots en zo blij zijn ze. Dat moet gevierd worden! Neem je moeder mee op een aantal leuke tripjes die je echt gedaan moet hebben voor je in het huwelijksbootje stapt.

Een saunadag met je moeder

Niets is relaxter dan een saunadag, en als je die deelt met je moeder, heb je veel rust en tijd om persoonlijke zaken te bespreken. Dit is ook een ideaal moment om je moeder te vragen eventuele speciale taken op je bruiloft te vervullen. Boek wat gekke behandelingen en doe samen nieuwe ervaringen op. Aan het eind van de dag ben je helemaal relaxt en heb je een fijne dag gehad samen met je mams.


Lees ook Moeder van de bruid | Kleding tips & tricks


Mama-dochter-dag: samen tipsy worden

Met je moeder deel je veel dingen die alleen een dochter met haar mam kan delen. Des te leuker is het om een paar wijntjes te delen en samen een beetje tipsy te worden. Giechelen over de meest normale dingen, nieuwe ideeën opdoen voor de bruiloft die eraan zit te komen. Herinneringen ophalen over vroeger. Heerlijke momenten! (Drink wel verantwoord en zorg voor een taxi naar huis!)


Lees ook Museum als trouwlocatie? Vier je huwelijksceremonie in een museum!© alkalineatpiece | Shutterstock·com | Abu Dhabi-Louvre Museum

Samen musea bezoeken

Als jullie bovenstaande ideeën niets aan vinden, kan je ook een educatief dagje uit ervan maken. Bezoek een aantal musea en vergeet niet een aantal souvenirs mee te nemen. Na zo’n dagje rondslenteren ben je vaak erg moe, maak het jezelf gemakkelijk en boek alvast een heerlijk etentje.

Kookcursus met je moeder

Een andere manier om te vieren dat je gaat trouwen is het nemen van een kookcursus. Je moeder heeft altijd heerlijk voor je gekookt toen je klein was, en toegegeven: ook nog wel eens toen je groot was. Of je nou een taart leert te bakken of gaat voor een moeilijk pangerecht, je kunt samen iets leren en tegelijkertijd genieten van een heerlijk zelfgemaakt maaltje. Nu hebben jullie iets nieuws geleerd dat je kunt voorschotelen aan jullie echtgenoten!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation