Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Moeder van de bruid | Kleding tips & tricks

Als moeder van de bruid wil je natuurlijk dat alle aandacht naar jouw dochter gaat. Tegelijkertijd wil je zelf ook mooi voor de dag komen op de bruiloft. In dit artikel geven we je inspiratie voordat je gaat shoppen.

Moeder van de bruid 2023


Een mooi broekpak of jurk met bloemenprint zijn uitermate geschikt voor een moeder van de bruid die trendy voor de dag wil komen.

Moeder van de bruid kleding huren


Draag je normaal gesproken geen chique kleding en vind je het daarom zonde om speciaal voor deze dag een nieuwe outfit te kopen? Huur jouw feestkleding! Op onze site vind je een perfect adres waar je terechtkan.

Ga naar Blaque Couture Shopping

Bijenkorf moeder van de bruid


De Bijenkorf heeft een speciale collectie voor bruiloftsgasten. Als moeder van de bruid vind je hier zeker een feestelijke jurk voor de speciale dag.

Ga naar Bijenkorf moeder van de bruid Shopping

Zalando moeder van de bruid


Ook Zalando heeft meer dan voldoende keus op het gebied van feestkleding. Een jurk of lange rok, in een pasteltint of bijvoorbeeld chique diepblauw? Je shopt het allemaal online.

Ga naar Zalando moeder van de bruid Shopping

Moeder van de bruid jurken online


Online zijn er talloze aanbieders te vinden van feestelijke kleding voor de moeder van de bruid. Shop goed rond en vergelijk prijzen, kleuren en maten. Ook als je geen jurk wil maar bijvoorbeeld een mooi broekpak, kun je daar online gericht naar zoeken.

Ga naar Moeder van de bruid jurken online Shopping

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation