Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

The Society Shop Dutch mentality and Italian luxury with an English twist since 1934.

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Je gaat trouwen, en nu!? Met zoveel te regelen kan het uitzoeken of bedenken van een mooi trouwpak er nog wel eens bij in schieten. Toch wil je wel the best dressed man van de dag zijn! Met zoveel dresscodes is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien en juist daarom willen wij het deze mannen vergemakkelijken. 

Één regel die in ieder geval voor iedereen geldt is: een op maat gemaakt pak staat altijd goed, mode kan variëren. Met een op maat gemaakt pak kunt u zelf de stof, de voering, en de knopen uitkiezen zodat het pak volledig eigen is. Wij helpen u graag met het maken en het begeleiden van uw keuzes hierin!

The Society Shop heeft 11 vestigingen waar een maatpak opgemeten kan worden. Het maken van een afspraak voor een maatpak kan in alle winkels exclusief de outlets. 

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mark

Op 03 jan 2024

Fijne winkel en zeer bekwame mensen die er werken. Nemen de tijd voor je en houden goed rekening met je smaak. Maatwerk is van een zeer goede kwaliteit. Mijn winkel voor maatwerk. Goede service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel in deze winkel.

Hans

Op 04 jan 2023

Hele fijne winkel met uitstekend advies! Zeer fijn en vakkundig geholpen. Nemen alle tijd en zorgen dat je tevreden de deur uit gaat. Ben blij met mijn nieuwe pak!

M. Bol

Op 04 jan 2023

Voor mijn bruiloft had ik ergens anders een trouwpak besteld echter konden zij niet op tijd leveren. Met enige paniek ben ik vervolgens bij The Society Shop in Arnhem beland. Hier werd ik met alle egards ontvangen en gerustgesteld dat het geen probleem was en dat zij ervoor zouden zorgdragen dat alles goed kwam. Na een kopje koffie en een stukje taart hebben we samen een fantastische stof uitgekozen en werd ik zeer deskundig opgemeten en geadviseerd omtrent het model en de snit. Het gaf meteen vertrouwen. Ruim binnen de gestelde tijd was mijn maatpak gemaakt en vervolgens nog een heel klein beetje vermaakt. Vervolgens nog zeer professioneel geadviseerd omtrent verdere benodigheden zoals schoenen, overhemd, riem en stropdas. Deze business gun ik ze dan ook van harte. Mede dankzij de proffesionaliteit en het enthousiasme van de medewerkers The Society Shop, heb ik een onvergetelijke trouwdag gehad en verpletterende indruk weten te maken op mijn vrouw en de gasten. Chapeau!!! medewerkers van The Society Shop Arnhem. Jullie hebben er een klant bij gekregen. Ik kan deze vestiging aan een ieder aanbevelen.

Maurice

Op 22 jul 2021

Zeer goede service. Hebben alle tijd voor je en waarderen je als klant. Een echte gentleman's store

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation