Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Rob Jacobs Mannenmode Merken: Carl Gross, Atelier Torino en Digel.

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Mark Jacobs
Ganzepoortstraat 21
4461 JX Goes

Welkom bij Rob Jacobs

In de winkel van Rob Jacobs Mannenmode vind u een uitgebreide collectie klassieke en moderne heren- kleding en mode! Exclusieve merken in het midden en hogere segment. In een sfeervolle omgeving komen persoonlijke en deskundige aandacht op de eerste plaats. Tot ziens in onze winkel!

Trouwenpakken

Op zoek naar een kostuum voor één van de mooiste dagen van je leven? Bij Rob Jacobs Mannenmode vind je een uitgebreide collectie trouwpakken, waaronder exclusieve pakken te combineren met verschillende gilets en een plastron in hetzelfde design. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles perfect op elkaar afgestemd is en op maat wordt afgeleverd!

Alle afgebeelde trouwpakken zijn in alle maten leverbaar (ook in lengte- en kwartmaten), maar u kunt er ook voor kiezen om een kostuum uit onze totale collectie te kiezen wat u na de dag zelf ook nog aan kan voor een andere gelegenheid!

Kostuums

In onze winkel vind u de volgende merken: Carl Gross, Atelier Torino en Digel. Heeft u maatverschil tussen pantalon en colbert? Geen probleem! Wij zorgen voor uw perfect passend kostuum, door gebruik te maken van ons mix en match systeem. De stoffen voor onze kostuums worden geleverd door de beste Italiaanse wevers zoals: Cerruti, Marzotto, Guabello en Reda. Voor de bruidegom hebben wij keuze uit moderne kostuums. Deze kunnen eventueel gecombineerd worden met gilet, riem en schoenen van het merk Greve.

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Annet

Op 03 apr 2023

ondanks dat we binnen stapte in onze absoluut niet jofele kleding werden we als koningen geholpen.. Meneer Jacobs wist tussen de vele stapels overhemden een zwart overhemd met Franse manchet te toveren.. passen was geen enkel probleem.. dankzij meneer Jacobs kwam er een einde aan een lange zoektocht.. dank u wel hiervoor!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation