Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

2suit Trouwpak op maat!

5 (12 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Ron van der Palm
Landelijk

Heeft u al nagedacht over uw pak?

Op de mooiste dag van uw leven wilt u strak-in-pak voor de dag komen. U wilt geen concessies doen. Alles kan en alles mag!

Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsstoffen voor de juiste uitstraling van uw trouwpak. Het zelf uitkiezen van de voering, de knopen en andere details zorgen voor een uniek eindresultaat. Om uw pak te personaliseren kunt u zelfs een tekst aan de binnenzijde laten borduren, bijvoorbeeld de trouwdatum of naam van uw geliefde. Met het concept van 2suit heeft u een betaalbaar pak met een perfecte pasvorm in een mooie kwaliteit!

De periode vóór uw huwelijk is vaak hectisch en druk. 2suit komt daarom als reizende kleermaker bij u thuis of op locatie. Dit kan op elk gewenst moment, zelfs 's-avonds of in het weekend.

Ga naar www.maatpakkenspecialist.nl  kijk hoe wij te werk gaan en maak een afspraak.

We staan voor kwaliteit, service en gemak.

Ons motto is 2suit YOU.....!

Wil je meer lezen over 2suit? Ga dan naar de advertorial

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wijbrand van der Sande

Op 22 mar 2023

Als trouwambtenaar kom ik Ron door het hele land tegen op bruidsbeurzen, waar we vaak gezamenlijk staan. Ron heeft voor - en met - mij het eerste "Toga-Gilet" ontworpen en gemaakt, waardoor ik de bruidsparen een meer informele kledingstijl als trouwambtenaar kan bieden. Ron is een absolute vakman. Als jullie op zoek zijn naar een fantastisch trouwpak, perfect op maat gemaakt, dan moet je gewoon heel snel contact opnemen met Ron van 2Suit. <3 Groetjes, Wijbrand van der Sande

Jan

Op 05 jul 2022

Afgelopen vrijdag getrouwd met een super mooi pak aan. Dat als gegoten zat veel complimenten gehad. En de service was ook super probleem zijn goed opgelost. Een echte aanrader.

Tim

Op 05 jul 2022

Afgelopen weekend getrouwd en enorm veel complimenten gekregen over m'n pak. Het zat als gegoten! Het hele samenstellen was leuk en zelfs gezellig om te doen, Ron voorzag ons van goede adviezen en tips. Verleent goede service, ook als iets niet helemaal volgens plan verloopt. Kan niet anders dan positief zijn, aanrader!

Bas

Op 05 jul 2022

Ron is een hele vriendelijke professional die weet waar hij over praat. Zijn service en dienstbaarheid maken hem tot een fijne vent om in huis te halen en de pakken die hij maakt liegen er niet om: het maatwerk straalt er vanaf! Nu wachten op de bruiloft.

Robert

Op 25 may 2021

Voor mijn bruiloft was ik opzoek naar een pak. Via via ben ik bij Ron gekomen en wat een fantastisch pak heb ik momenteel in bezit. Ron is bij ons thuisgekomen met verschillende stoffen, knopen, garen, etc om te bepalen hoe het pak eruit moest komen te zien. Elk detail van het pak is besproken. Ron denkt met de klant mee maar laat je klant ook geheel vrij in de keuzes die gemaakt worden. Kort om; als je een mooi pak wilt aanschaffen voor jouw bruiloft dan zit je bij Ron goed!

Bjorn

Op 25 may 2021

Ik heb mijn trouwpak laten maken door Ron. Het was een mooie ervaring en bijna alles is mogelijk en het pak zit als gegoten. We begonnen met het kiezen van de stoffen. Ron heeft heel veel verschillende stoffen. Maar bij de stoffen stopt het niet elk detail moet bepaald worden en ook hier zeg ik weer bijna alles is mogelijk. Dit pak word aangemeten en aangepast naar jou lichaam, beter dan dit kan niet.

Vincent

Op 25 may 2021

Ron is ontzettend enthousiast. Komt aan huis en neemt dan echt de tijd om alle details af te stemmen. Geen verrassingen achteraf. Het pak zit als gegoten. Bij aflevering van het pak was één accessoire niet geleverd, maar dit is direct en naar volle tevredenheid opgelost.

Patrick

Op 25 may 2021

Wat een gepassioneerde vakman, top materialen & service en een ge-wel-dig eindresultaat! Ron leren kennen op een Trouwbeurs in Zwolle, hij komt ongedwongen bij je thuis en heeft mij goed geadviseerd richting een fantastisch trouwpak. Erg tevreden!

Marcel

Op 25 may 2021

Fantastisch pak van een fantastische man. Ron is bij ons thuis gekomen en heeft uitgebreid alle details doorgenomen. Qua kleur week ik af van traditioneel, en Ron heeft perfect geholpen om een mooie combinatie te maken. Op de trouwdag zelf heb ik mijn vrouw op een plezierige manier kunnen verrassen met een ongelooflijk mooi pak dat perfect bij ons thema paste en dat desondanks ook nog goed bruikbaar zal zijn bij andere gelegenheden.

Jan Willem

Op 31 aug 2018

net als velen hier getrouwd in een mooi pak van Ron, veel complimenten gekregen en het zat de hele dag in het warme Italië super goed. Ron heeft er heel veel verstand en door subtiele details zoals het boord van het overhemd iets lager werd het geheel nog comfortabeler. Een aanrader voor iedereen.

Boy

Op 31 aug 2018

Voor mij en mijn 2 getuigen een trouwpak aan laten meten door Ron. Wat een geweldige ervaring, dat alleen nog maar is overtroffen door het eindresultaat. Doordat het thuis is aangemeten, is de sfeer uiterst relaxed, en Ron is ook gewoon een aardige en toffe vent. Ik heb dit schitterende pak de hele dag vol trots en met perfect draagcomfort aangehad. En daarnaast kon ik er ook heel goed in dansen. Je bent bijna gek als je je trouwpak niet door Ron laat maken!

sven

Op 06 jun 2018

Wij hebben 2 pakken aan laten meten. Ze zitten echt perfect! Dankjewel Ron, ik beveel je bij iedereen aan die nog een mooi maatpak zoekt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation