Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwpak op maat van 2suit

2suit is opgericht uit passie voor het vak. Getraind door de hoofdkleermakers van het merk Palzileri in Italië, hebben we ons gespecialiseerd in het maatwerk. We zijn een jong bedrijf met ervaring in de detailhandel vanaf 1998 bij gerenommeerde bedrijven. We staan voor kwaliteit, service en gemak!

Door het concept van 2suit is het gelukt om een maatpak, op traditionele manier gemeten en gemaakt in mooie kwaliteitsstoffen betaalbaar te maken.


Wij zijn gestart in 2010 voor de zakelijke markt en hebben onze focus ook in 2014 gericht op de trouwbranche. Gezien deze markt geen onbekend terrein is, vonden wij dat niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom een mooi pak moet kunnen laten aanmeten. Hoe fijn is het om geen concessies meer te hoeven doen en je op de mooiste dag van je leven in een pak loopt waar je trots op kunt zijn.


U kunt kiezen uit een mooie collectie stoffen geweven door ’s werelds beste stofleveranciers, waaronder stoffen van Cavani, Enrico Zenoni, Luciano etc. Ook hebben we speciale glansstoffen, mocht je hier een voorkeur voor hebben. Tevens is het mogelijk om een eigen stof aan te leveren, maar houd er rekening mee dat dit invloed heeft op de levertijd en prijs.

Na het uitkiezen van de stof, de voering, de knopen en overige details voor uw trouwpak, kunt u aan de binnenzijde van het colbert de naam van uw geliefde of een persoonlijke tekst borduren. Dit kan wel tot 25 karakters. Kortom een uniek trouwpak voor de mooiste dag.


Met het opmeten van lichaamsmaten en door rekening te houden met de stand van uw lichaam zijn de styling opties oneindig en het draagcomfort optimaal. Tevens maken we gebruik van speciale voeringstoffen, los binnenwerk en een oksel patch of sousbras om extreem transpireren tegen te gaan, waardoor u gedurende de dag er strak uit blijft zien.

Om het plaatje compleet te maken kunt u ook terecht voor een mooi aansluitend overhemd, schoenen op maat of een stropdas die uw trouwpak zullen complimenteren.

Wij komen op afspraak bij u op locatie, op een datum en tijdstip dat u schikt. Ook mogelijk in de avond of in het weekend.

Fotocredit: Odiza fotografie
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation