Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

EAKERS Cocktails & Champagne "EAKERS Cocktails & Champagnes uw partner voor een Cocktailbar of Cocktailworkshop"

10 beoordelingen Beoordeling plaatsen
EAKERS Cocktails & Champagne Vraag informatie aan
Dhr. Ronald van Beers
Landelijk

Het cocktailbar concept van EAKERS Cocktails & Champagne

EAKERS Cocktails & Champagne heeft een uniek en functioneel concept, omdat alle cocktailbars en cocktailworkshops worden verzorgd op basis van het all-in concept. Door gemotiveerde en gepassioneerde bartenders, is de service op hoogstaand niveau en komt u niets te kort. Alle bartenders worden getraind en ondersteund door Ronald de eigenaar. 

Zeg je 'bruiloft', dan zeg je 'COCKTAILS!'

Ieder bruidspaar wil toch lekkere cocktails op een bruiloft waarbij er geen zorgen zijn… Door de jarenlange ervaring in binnen en buitenland en de vele evenementen per jaar zijn wij getraind om jullie bruiloft compleet te maken. 

Cocktailbar en cocktailworkshop

Wij verzorgen cocktailbars en cocktailworkshops door heel Nederland en België. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen en privé-feesten. Doordat de cocktailbars uit verschillende groottes bestaan, is er voor iedere locatie een geschikte oplossing. 

Champagne tijdens de bruiloft 

Een heerlijk glaasje Champagne bij binnenkomst voor alle gasten of gewoon de gehele avond Champagne schenken? Beide opties zijn mogelijk. Ook verzorgen wij de Champagnebar all-in. De prachtige Champagneglazen worden met de hand gepoleerd om het beste resultaat neer te zetten. 

Wat kunt u verwachten van de cocktailbars en cocktailworkshops?

- De beste cocktailkaart

- Verrassende producten

- Full-service formule

- Persoonlijk contact

- Unieke cocktailbars

Het ontstaan van EAKERS Cocktails & Champagne.

Het bedrijf is ontstaan in de Verenigde Staten. In 2014 heeft Ronald, de eigenaar, een jaar door de Verenigde Staten gereisd, waar hij ervaring en ideeën heeft opgedaan. Deze invloeden hebben ervoor gezorgd dat er nu een bedrijf is in Nederland die cocktailbars en cocktailworkshops op diverse locaties kan verzorgen. Bekijk hier meer beelden van evenementen waarbij wij heerlijke cocktails hebben gemaakt.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Menno

Op 13 may 2020

EAKERS Cocktails & Champagne is een super bedrijf voor cocktails en cocktailworkshops. Ronald en zijn team zijn echte professionals die met kennis en passie hun werk uitvoeren. Ronald, ga zo door!

Sebastiaan en sofie

Op 12 oct 2018

Afgelopen januari heeft Ronald samen met zijn team onze bruiloft compleet gemaakt met lekkere wijnen en cocktails. Het was een dag om nooit meer te vergeten. Alles was netjes aangekleed en ze zijn nog 2 uur langer gebleven dan afgesproken. Dit was geen probleem. Als we nog een groot feest geven nodigen we zeker nog eens uit

Romy en Joep

Op 09 oct 2018

Ronald en zijn team zijn echte toppers die ons en onze gasten tijdens onze bruiloft super hebben vermaakt! De cocktails zijn exclusief en ontzettend lekker, ons feest was compleet dankzij jullie. We twijfelden vooraf maar hebben geen seconde spijt gehad dat we hier toch voor hebben gekozen. We raden het iedereen aan!!

Ramona

Op 09 oct 2018

Voor onze bruiloft wilde wij heel graag iets speciaals, en jullie waren de juiste aanvulling! Veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten en zelf ook genoten van de heerlijke cocktails! Buiten de heerlijke cocktails ook heel vriendelijk en leuk personeel. Dankjewel dat jullie onze bruiloft nog specialer hebben gemaakt.

Priscilla

Op 08 oct 2018

Als je bij Ronald boekt is een super avond gegarandeerd! Cocktails super lekker en ook nog is hele leuke bartenders!

Alexandra

Op 08 oct 2018

Ronald is super enthousiast en heeft een enthousiast team bij zich. Ze leren je alles over de lekkerste cocktails op een heerlijke manier:-)

Sjors

Op 08 oct 2018

Perfecte avond gegarandeerd! Top verzorgt! Leuke sfeer! Ontzettend goede arbeiders! En het allerbelangrijkste overweldigende cocktails! Kortom helemaal top!

Tom

Op 08 oct 2018

Een perfecte avond door Ronald verzorgt bij De Buitenman. Heerlijke cocktails en geweldige ambiance. Voor herhaling vatbaar. Succes jongens.

Maartje

Op 08 oct 2018

Ronald maakt heerlijke gin-tonics en assisteerde zelfs nog met het openmaken van de deur! Super service!

Stephanie

Op 08 oct 2018

Ronald maakte van mijn verjaardag een speciaal feest. De keus in cocktails is enorm, Ronald denkt mee en het resultaat was in een woord geweldig! Mijn gasten en ik waren na 2 uur nog niet klaar met de leuke variatie aan cocktails, maar een uurtje (of wat) bijboeken was geen probleem! Aanrader!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation