Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

DJ Lieverst Sound bruiloft DJ Muziekvoorkeur wordt in overleg bepaald.

18 beoordelingen Beoordeling plaatsen
DJ Lieverst Sound bruiloft DJ Vraag informatie aan
Dhr. Fernand Lieverst
Zwolle

LIEF, LIEVER, LIEVERST SOUND!

Een bruiloftsfeest waar je samen met veel plezier op terug kijkt, dat is waar wij samen met jullie voor willen gaan! Een onvergetelijk dansfeest met jullie bruiloft DJ's Fer en Thijmen.

Samen bespreken we de uitgangspunten voor een TOP feest zoals jullie het graag willen. We laten niets aan het toeval over en bespreken alle details voor het perfecte feest. Eventuele openingsdans, achtergrondmuziek, sfeermuziek, dansmuziek, voordrachten, felicitaties en afsluiting!

Dus willen jullie een knal feest op je bruiloft waar iedereen het nog jaren over heeft, kijk dan niet verder! Wij denken graag met u mee voor een TOP feest volgens uw uitgangspunten. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar onze internetsite. Klik op één van de website buttons op deze pagina!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Elvira

Op 19 sep 2023

Ons bruiloftsfeest is een knaller geworden dankzij Lieverst Sound! Iedereen heeft het er nog over. Zeker een aanrader!

Ricardo & Laura

Op 13 sep 2023

Ronduit top! Deze mensen weten hoe ze een feestje moeten bouwen en iedereen uit zijn plaat laten gaan. Ze voelen super goed aan wat je graag wil op een avond en passen ook de muziek die ze draaien aan het verloop van de avond aan. Met hulp van Lieverst Sound ging tijdens het avond feest van onze bruiloft het dak er echt af!

Carolien & Casper

Op 13 sep 2023

Een fantastisch feest gehad. Van te voren een heel prettig overleg gehad met Fernand. Tijdens het feest werd heel goed rekening gehouden met onze muzieksmaak. De sfeer werd zeer goed aangevoeld door Fernand waardoor de dansvloer ondanks de warmte de hele avond vol stond. Super feestje!

Ruben

Op 13 sep 2023

Fernand heeft met zijn gevoel voor de muziek en het spelen met het publiek ons bruiloftsfeest naar een hoger niveau getild. Prettig in de communicatie vooraf, geen verrassingen achteraf. Kortom, een echte aanrader

Gerla

Op 13 sep 2023

Wat een fantastische samenwerking! De communicatie vooraf was hartstikke goed. En op de avond zelf hebben wij een fantastische feest gehad! Het ging allemaal vanzelf en Fernand voelde de sfeer goed aan. Dikke + punten en wij zouden hun zeker aanbevelen!

Dayenne

Op 07 sep 2022

Fernand en zijn zoon kwamen ruim voor het jubileumfeest de avond doornemen. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Super vriendelijk! Professioneel en een goede uitrusting van de dj booth! Een aanwinst voor ons jubileumfeest! Top!

Johan & Marianne

Op 07 sep 2022

Topavond gehad!! Veel goede dansmuziek, gasten op de bruiloft vonden het ook geweldig!! Veel goede reacties van de gasten. Leuk om nummers aan te kunnen vragen. Werd ook goed gebruik van gemaakt!!

Bi B

Op 07 sep 2022

Enorm leuke avond gehad! DJ's spelen goed in op de wensen van het publiek en weten er een fantastisch feestje van te maken! Dank jullie wel! Mensen, niet twijfelen gewoon boeken!

Kim

Op 07 sep 2022

Fijn contact gehad voorafgaand en tijdens het feest. Muziek was erg leuk, en er werd goed omgegaan met verzoeknummers van de gasten. We hebben een hele leuke avond gehad!

J. de Vries

Op 07 sep 2022

Goede muziek! Wij hadden een topfeest! Als ik weer een dj nodig ben, ga ik hem zeker weer bellen! Voor een geslaagd feest moet DJ Fer zijn geweest!

Ron & Mayra

Op 07 sep 2022

Het was een mooi feestje! Verzoekjes ook geen enkel probleem, dus iedereen kon genieten van hun eigen muziek!

Robert

Op 07 sep 2022

Super geregeld, kwam ruim optijd voor opbouw en vroeg van te voren naar afspeellijst enz! Voelde de sfeer aan, speelde daar goed op in! En mooie prijs... Zeker een aanrader!!

Joost

Op 07 jul 2020

Fer.., top geregeld .... Bedankt !!!!!!!!!

Xander

Op 07 jul 2020

Een top DJ voor een top feestje!

Gerard

Op 07 jul 2020

Lieverst Sound heeft een mooi feestje van ons feestje gemaakt. Dank!

Arnold

Op 07 jul 2020

In juni 2018 heeft dhr. Lieverst op onze bruiloft gedraaid. Het is een zeer geslaagd feest geworden mede dankzij Lieverst Sound. Weet goed een feest te maken. Bij overleg erg meedenkend en je kan veel bespreken en je wensen laten weten.

Ellen

Op 05 mar 2019

Heerlijke dansmuziek, en van alles! Van de soul van de jaren 60 naar de disco van de jaren 70 tot zelfs de veel besproken Boef. Echt een heerlijke dansavond gehad. Terwijl het buffet werd geserveerd even iets rustiger zodat je tijd hebt om te eten maar daarna weer lekkere muziek.

Bé & Jeanet

Op 05 mar 2019

Het was een prachtig feest! De contacten met lieverst sound waren erg prettig. Zeer aan te bevelen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation