De Titaan De mooiste dag van jullie leven wordt nog mooier door te trouwen op het water !

De Titaan De Titaan
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Titaan Vraag informatie aan
Durgerdammerdijk 122
1026 CG Amsterdam

Stap letterlijk in het huwelijksbootje en beleef de mooiste dag van uw leven aan boord van De Titaan! De witte traditionele buitenkant en het moderne luxe witte interieur met teakhout en rvs biedt een prachtig decor voor uw trouwdag.

En wat uniek is: Wij mogen trouwen op het water! De Titaan is door de Gemeente Amsterdam officieel erkend als Bijzondere Trouwlocatie. Uw huwelijks voltrekking is dus echt midden op het water! U trouwt in het bijzijn van al uw gasten en de ambtenaar van de burgerlijke stand aan dek op het water met uitzicht op het pittoreske Durgerdam of IJburg.

Dit maakt Titaan een unieke locatie om elkaar op het water het JA-woord te geven. 

Met veel plezier en zeer grote tevredenheid hebben wij al vele bruidsparen mogen ontvangen en trouwen aan boord. We vinden dit een enorme eer en zullen er met de gehele Titaan bemanning alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken.

De mooiste dag van jullie leven wordt nog mooier door te trouwen op het water! Een dag van romantiek, bijzondere momenten, feestelijkheid en een toplocatie.

De Titaan kan voor de gelegenheid feestelijk aangekleed worden met bloemen, ballonnen en verlichting. Wij hebben een aantal partners geselecteerd waar wij graag mee samenwerken. Een leuk idee, als een fotograaf of videograaf uw trouwdag aan boord vastlegt dan kan ’s avonds aan uw (avond)gasten een eerste impressie van de bijzondere dag getoond worden.

Uw trouwdag kan aangevuld worden met een feest op het water. Een DJ of band zorgt voor de juiste muzikale begeleiding. 

Mocht u voor de receptie meer dan 55 gasten willen uitnodigen, kunnen wij de receptie ook in de haven doen. De Titaan blijft dan voor de receptie in de haven liggen en kunt u een receptie geven tot 80-90 gasten. Voor het feest op het water daarna blijven dan weer de gasten van overdag en kunnen wij doorgaan met de geweldige huwelijksdag.

Het is ook mogelijk dat De Titaan na een heerlijke dag op het water u en uw daggasten naar uw avondlocatie brengt. Mocht uw avondlocatie niet bereikbaar zijn met De Titaan, dan kunnen wij u ook terugbrengen naar de haven van IJburg of op een andere plek afzetten, waar we zorgen voor vervoer per taxi of charterbus naar de avondlocatie.

 Trouwen is altijd Maatwerk.

Geen bruiloft is het zelfde, want elke bruidspaar heeft zijn eigen wensen met betrekking over tijden, aansnijden van de taart, proosten met bubbels, aankleding van het schip en de volledige catering. 

Trouwen is daarom altijd maatwerk en wij nodigen u graag graag aan boord uit 

Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Bel Leon: 0617 300 900 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Janine

Op 29 aug 2018

Heerlijk gezeild over het IJsselmeer. De boot is prachtig. Leon en de crew zijn geweldig. Het eten was uitstekend. Een aanrader als je wat leuks wilt doen met een groep!

Erik

Op 20 jun 2018

Onze trouwdag aan boord van de Titaan was fantastisch. Erg veel geluk met het weer natuurlijk, maar daarnaast maakten Leon en zijn bemanning er een dag van om nooit te vergeten. Volop drank en heerlijke hapjes complementeerden een heerlijke zeildag.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation