Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

De Karikaturist De Karikaturist is dé juiste man als u een live-karikaturist zoekt!

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Karikaturist Vraag informatie aan
Landelijk

Geeft u binnenkort een feest of organiseert u een evenement en bent u nog op zoek naar leuk entertainment? Zoek niet verder! De Karikaturist Sandor Paulus vereeuwigt uw gasten met een snelle en trefzekere lijn op papier; u geef ze een leuke en unieke herinnering aan uw feest mee!

De Karikaturist is dé juiste man als u een live-karikaturist zoekt, maar ook als u op zoek bent naar een mooie karikatuur vanaf foto. Leuk voor uzelf of als een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een jubilaris, pensionado of een gewaardeerde collega! Zoek niet verder

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Floor en Sjoerd

Op 12 jul 2022

Wat hebben onze gasten zich vermaakt met de tekeningen die werden gemaakt. Fantastisch. Niemand verwachtte het en dat maakte het nog leuker. Dit gebruikt als bedankje voor onze gasten van de bruiloft, en bij menig persoon hangt hij al aan de koelkast ;)

Marian en Richard

Op 27 jun 2022

Op onze bruiloft wilde wij eens iets anders dan de strandaard bedankjes en kwam daarbij uiteindelijk uit op Sandor! Wij hebben zoveel leuke reactie mogen ontvangen van onze gasten, welke allemaal een blijvende herinnering hebben aan onze dag! Sandor tekent snel maar ook zeker raak, stuk voor stuk! Onze gasten hebben er van genoten en wij ook! Bedankt voor deze ervaring!

Marjolein en Jacco

Op 27 jun 2022

Het was geweldig om Sandor op onze bruiloft te hebben. Paste helemaal binnen ons luxe festival stijl. Sandor is prettig in omgang en al snel stond er een lange rij wachtenden bij hem om zich te laten tekenen. Indien je nog twijfelt, gewoon ervoor gaan, echt een toevoeging!

Rhona

Op 09 jun 2022

Sandor heeft de gasten op onze bruiloft getekend. De karikaturen zijn een geweldig aandenken aan onze mooie dag! Daarnaast is Sandor erg aardig. Zeker een aanrader!

Laura

Op 09 jun 2022

Op 1 oktober was Sandor op ons trouwfeest aanwezig om een karikatuur te tekenen van onze gasten. Wij vonden het geweldig en onze gasten ook, ze stonden in de rij! We hebben er achteraf ook erg leuke reacties op gekregen. Complimenten voor Sandor!

Yvonne

Op 09 jun 2022

Sandor is een hele goede karikatuurtekenaar en dat maakte onze bruiloft helemaal af! Dankjewel! Zeker een aanrader.

Rene

Op 30 aug 2018

Voor het huwelijk van m’n broertje heeft Sandor een karikatuur gemaakt. Niet alleen ik was erg blij met het eindresultaat, maar nog belangrijker: het bruidspaar vond het een ‘topcadeau’! Bedankt Sandor

Noortje

Op 12 jun 2018

Geweldig! Sandor is erg vriendelijk en gaat gewoon aan de slag met tekenen. Iedereen was enthousiast en wat een lol om de karikaturen. Sandor tekent snel en de gelijkenis is te zien, erg leuk! Leuke invulling voor de middag op onze bruiloft.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation