Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Catering & Events Guido van Wolven “CREATIEVE CULINAIRE DENKERS DIE UW IDEE GRAAG VERTALEN NAAR EEN SMAKELIJKE TOTAALBELEVING”

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Catering & Events Guido van Wolven Vraag informatie aan
Dhr. Guido van Wolven
de Lind 7
4841 KC Prinsenbeek

Wij verzorgen een culinaire totaalbeleving op een locatie die ú kiest! Daar worden we blij van!

Of het nu gaat om een droom-bruiloft of een zakelijk diner met acht gangen, een buffet of hapjes voor een klein gezelschap in uw eigen woonkamer of een walking-dinner voor duizend gasten in uw tot feestlocatie omgetoverde bedrijfspand. Zelf geen evenementenlocatie tot uw beschikking? Bekijk de "Korenmolen" in Princenhage (Breda) bijvoorbeeld eens. 

Wij nemen de totale organisatie graag uit handen en zorgen ervoor dat u nóg meer kunt genieten van de mooie momenten samen! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een geslaagd evenement onlosmakelijk verbonden is met heerlijk eten en drinken. Het kleinste detail moet kloppen als we de verwachting van uw gasten willen overtreffen en dat is ons doel! Dat geeft ons energie en maakt ons trots op ons bedrijf. 

Kiest u ervoor om uw gasten tijdens het avondfeest op een verrassende wijze smakelijke hapjes en fingerfood te serveren? Maakt u een keuze voor een smakelijk buffet met warme en koude gerechten of laat u onze chefs verse pizza’s bereiden voor het oog van uw gasten in onze hout gestookte pizzaovens?

Verrast u uw gasten tijdens een vergadering met vers belegde mini sandwiches en een gezonde salade? Even een gezonde vitamine boost nodig tijdens een bijeenkomst?

Indruk maken op uw gasten met foodtrucks? Ook dat kan! Stelt u zich eens voor, onze chefs maken voor het oog van uw gasten vers gegrilde saté uit een oude brandweerauto, verse burgers van onze stoere Smoker-truck, home made pulled pork vanuit een oude Volkswagen bus of frisse cocktails met vers fruit geserveerd vanuit een echte Italiaanse Piaggio.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Liesbeth

Op 18 jan 2019

Wat een fantastische avond hebben wij gehad mede dankzij jullie! Wat een heerlijke gerechten! Vers, gezond en verrassend! Top! Heerlijk eten · Creatieve keuken · Ervaren koks

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation