Brilliant Events Top kwaliteit & de beste DJ's van Nederland

Brilliant Events Brilliant Events
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Brilliant Events Vraag informatie aan
Ericastraat 6
5482 WR Schijndel

Bruiloft DJ huren?

Wanneer jullie bezig zijn met het plannen, regelen & organiseren van jullie bruiloft komen er behoorlijk wat dingen bij kijken. Alles moet tip top in orde zijn en je mag zeker niets vergeten! Zodra de dagplanning is gemaakt komt de avond er nog bij kijken.. Wie gaat deze bijzondere dag knallend afsluiten?

Wij van Brilliant Events begrijpen als geen ander waar jullie mee zitten. Krijgt de DJ de gasten wel op de dansvloer? Wordt er voldoende gevarieerd als het gaat om muziekstijlen? Heeft de DJ wel een prettige stem door de microfoon? Wordt er ook aan ons gedacht wat wij graag willen op deze avond? Is er wel een oplossing als onze DJ niet kan komen bij bijvoorbeeld ziekte?

Bovenstaande vragen kunnen wij met een volmondig JA! beantwoorden. Bij Brilliant Events boek je een professionele, sfeervolle Bruiloft DJ Show die ook altijd een goede en ervaren Bruiloft DJ achter de hand heeft. Waarom onze DJ's ervaren zijn? Onze DJ's hebben ruim 200 boekingen per jaar!

Door onze vele jaren ervaring weten wij als geen ander hoe we de dansvloer vol kunnen krijgen, én kunnen houden!

 "Your feeling is our challenge"

Het gevoel moet goed zijn, en daar gaan wij samen met jullie voor zorgen. Door heldere en transparante communicatie zorgen we ervoor dat zowel jullie als onze DJ's niet voor verassingen komen te staan. Zo gaan we daadwerkelijk alles uit deze bijzondere avond halen om een spetterend mooi feest te kunnen realiseren.

"We think about YOU!"

Ons DJ team bestaande uit enthousiaste, representatieve allround DJ's zorgen voor een spetterend feest, gegarandeerd!

Vooraf bespreken wij graag wat jullie wensen zijn en geven waarin we kunnen advies om het feest zo vloeiend en spectaculair mogelijk te laten verlopen.

"The show must go on"

Wat gebeurd er als de DJ door overmacht niet kan optreden?

Wij staan altijd garant voor een spectaculaire avond en dit kan uiteraard niet zonder goede DJ. Mocht het nou, hoe vervelend dan ook, voorkomend dat onze DJ niet kan draaien op jullie feest, hebben wij altijd vergelijkbare Allround DJ's achter de hand. Zo zal jullie avond hoe dan ook een spetterend feest worden!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Michelle

Op 29 oct 2019

Het is alweer bijna 2 maanden geleden maar elke dag kijken wij terug op een super tof feest! Remco weet wel hoe hij er een feest van moet maken. De dag na onze bruiloft hebben we veel berichtjes ontvangen hoe gaaf het feest wel niet was. Alles rondom de muziek is top geregeld en van tevoren wordt de locatie gecheckt op wat mogelijk is. Daarnaast hebben ze ook voor de geluidsinstallatie gezorgd voor de Babs tijdens onze ceremonie. Wij weten wel wie wij voor het volgende feestje gaan vragen! Nogmaals ontzettend bedankt Remco!

Annabel Michels

Op 29 oct 2019

Echt super service! Top dj en een hele leuke bruiloft gehad! Contact was fijn en snel. Wij kunnen terug kijken op een mooie dag!!

Henry

Op 25 oct 2018

Het was T O P afgelopen vrijdag, super gedraaid. Wij hebben ervan genoten!! We hebben dan ook al veel complimenten mogen ontvangen en dat is ook mede dankzij jou Remco.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation