Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Body Shape Salon Get in shape now!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Body Shape Salon Vraag informatie aan
Zeeland

Vestiging Kapelle:
Biezelingsestraat 24
4421 BS  Kapelle
0113-268459

VLISSINGEN
Dreesstraat 6
4384 DC  Vlissingen
0118-578715

Wil je graag centimeters en/of gewicht verliezen, met snel en blijvend resultaat? Maak dan een afspraak bij Body Shape salon in Kapelle of Vlissingen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bewegen, vetbevriezen en afslanken. Daarnaast zijn wij een erkend PowerSlim centrum. Wij geven je een eerlijk advies op maat en wij helpen jou om uw doel te bereiken. Wij gaan er samen aan werken om te zorgen dat jij straalt op je grote dag! Onze salon is geschikt voor vrouwen en mannen.

Gratis proefles (Vacushaper) bel 0113-268459 of whatsapp 06-46392813, www.bodyshapesalon.nl

Vacubike

Body Shape salon is de grootste aanbieder van Vacushapers in Zeeland. Wij bieden als enige de exclusieve Vacubike. De Vacubike biedt een snelle en effectieve oplossing. De combinatie van liggend fietsen op je eigen tempo, vacuüm, infrarood, collageen en lympdrainage zorgt voor een effectieve vetverbranding, op billen, benen en buik.

Vacushaper

Wandelen, lopen of hardlopen op je eigen tempo in 50 graden met infrarood en vacuum om gelijk de huid strakker en gladder te maken. Voel je fit, verlies cm en/of gewicht op een laagdrempelige manier. Verbrandt tot maar liefst 700 kcal is 30 min!

Cryoskin 3.0

Vet bevriezen (Cryolipolyse zonder vacuum) dmv een massage met de cryoskin 3.0 de allernieuwste technologie uit Milaan. Direct resultaat, zonder herstelperiode en zo goed als pijnvrij.

Powerslim

Say yes to the dress, met powerslim. Met dit programma ontwikkeld door dietisten kun je tot 5 kilo per maand afvallen. Het is niet zomaar een dieet het is ontwikkeld om een gezonde levenstijl te krijgen en te behouden.

TFM infraroodcabine

Verlies cm en/of gewicht met de infraroodcabine. Je gaat 40 min het gehele lichaam trainen in 38 graden. Dmv spieropbouw verbrand je tot wel 1000 kcal.

Normatec

Normatec compressietherapie/lympfdrainage zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Het zorgt er ook voor dat het lympfesysteem op gang wordt gebracht om vetten beter af te voeren. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Dinique

Op 15 sep 2021

Speciaal voor mijn bruiloft, heb ik wat behandelingen laten doen! 3x cryo en 3x shapen! Wat een resultaat! De meiden zijn super aardig, en denken met je mee! Ze weten wat ze doen. Echt een aanrader! Ik ben veel omvang kwijt! Ik kan voor mijn doen strak in mijn trouwjurk Bedankt Toppers! ❤

Mirjam

Op 15 sep 2021

Goede ondersteuning bij afvallen. ben al 15kilo kwijt. het sporten is op afspraak. alles is heel schoon. Heb een maderobehandeling gehad en dit geeft super resultaat. je huid trekt na één behandeling al helemaal glad.

Debora

Op 15 sep 2021

Prima ontvangen! Er word goed geluisterd naar je wensen, en aardig personeel.

Vera

Op 15 sep 2021

Vriendelijk personeel en je wordt super goed geholpen en krijgt deskundig advies.

Melissa

Op 02 sep 2019

Een hele fijne salon en een fijne sfeer. Je krijg een goede begeleiding en geen vraag is te gek. De mensen zijn erg vriendelijk wat ook erg prettig is. Ik ben zojuist gestart met de get in shape in 4 weken. Me huid voel al lekker zacht en ben zeer benieuwd aan het einde van deze 4 weken wat het resultaat is. Ik raad body en shape salon zeker aan!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation