Bergsma Easterein Voor de sfeer van weleer !

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bergsma Easterein Vraag informatie aan
Sibadawei 2
8734 HE Easterein

Wil je met me trouwen?

Met deze vraag is waarschijnlijk ook jullie zoektocht begonnen naar alles wat met een perfecte huwelijksdag te maken heeft. Wel, bij Bergsma Easterein proberen we in volledig samenspel met jullie een prachtige dag te organiseren!

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om onze locatie te bekijken. Is dit de sfeer die jullie zoeken? Bergsma Easterein is het oudste horecabedrijf van Friesland. In 1511 (dus al meer dan 500 jaar geleden) werd er al geschreven over de oude herberg. Wanneer de sfeer jullie aanstaat, gaan we in gesprek over hoe jullie deze dag voor jullie zien. Uiteraard komen wij met ideeen en tips. Dit resulteert in een volledig vrijblijvende offerte.
Voor elk budget zetten we een perfect feest in elkaar.

Wellicht nog leuk om te weten: in 2010 zijn wij uitgeroepen als mooiste en meest gastvrije trouwlocatie van Friesland.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Samantha

Op 06 jan 2020

Een fantastische bruiloft gehad, het ontbrak aan helemaal niks!!!! Super gezellig, knus en een thuisgevoel! Iedereen ontzettend bedankt voor hoor de inzet, en Jelien ontzettend bedankt voor het mede organiseren om een fantastische bruiloft neer te zetten ons complimenten. Liefs Poppe en Samantha

Evelien

Op 20 dec 2018

Super bruiloftsfeest gehad! Team Noflik bedankt!!

Jacqueline

Op 01 nov 2018

Op aanraden van B&B Lokaal 1 hier gisteravond heerlijk gegeten. Het donkere kroegbeeld wat wij hadden toen we binnenstapten verraadt niet de culinaire heerlijkheden die men hier serveert. Heerlijke wijn erbij, fantastische gerechten, super aardige bediening....wat wil een mens nog meer. Wij vonden het fantastisch! Wij raden dit restaurant aan iedereen aan die in de buurt van Easterein komt of verblijft.

Veronique

Op 18 jun 2018

Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten met vriendinnen. Alles vers, mooie opmaak van de borden, goeie smaken, genoeg keus voor iedereen en in een gezellige ambiance. Ik kom gauw weer.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation