Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

BALU Bruidsfotografie

16 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BALU Bruidsfotografie Vraag informatie aan
Landelijk

Bruidsfotografie BALU Bruidsfotografie in Huizen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Richard & Inge

Op 30 aug 2022

Bas is een geweldige fotograaf, die vriendelijk, meedenkend en professioneel is en met een fijn gevoel voor humor. Je voelt je snel op je gemak bij hem, wat altijd fijn is bij het maken van foto’s. Hij stelt zich bescheiden op, maar zijn foto’s zijn geweldig. Ook met kinderen is hij goed! Geen seconde “last” van hem gehad, terwijl hij er bij alle momenten (van aankleden tot eten) bij was. Leuke vent! Zeer goede fotograaf! Dierbare en fantastische herinneringen, dankzij hem!

Frank & Denise

Op 30 aug 2022

Wij zijn inmiddels aan het nagenieten van onze trouwdag met de foto's van Bas. Wat zijn ze mooi geworden! Ondanks dat de fotoshoot voor ons heel onnatuurlijk was, wist Bas (samen met Lucia) ons goed op ons gemak te stellen met mooie foto's als eindresultaat. Bas is erg relaxt en wist met zijn creativiteit de mooie plekjes op onze trouwlocatie te gebruiken voor de foto's. Wij zouden Bas zeker aanbevelen. Bas, bedankt voor jouw bijdrage aan deze onvergetelijke dag!

Richard & Monique

Op 30 aug 2022

Bas als onze trouwfotograaf was een schot in de roos! Wij hadden aangegeven dat we vooral emotie-foto’s wilden en minder gestyleerde plaatjes met strakke regie en ook niet te gekunsteld. Op de foto’s die we van hem kregen spatte de blijdschap, de liefde en de vrolijkheid er vanaf. Prachtig! Een aantal foto’s waren heel mooi bewerkt met een filter en kregen een mysterieuze look. Ook had Bas ongevraagd wat accessoires meegenomen die helemaal bij ons thema pastte. Erg attent, fantastisch meegedacht! Daarnaast is Bas een heel fijn mens om de intieme bruidsreportage te maken, maar ook in een grote groep gasten is hij heel prettig om erbij te hebben. Zijn prijs is marktconform en het resultaat helemaal waard. Alleen maar TOP! Dank van ons!

Marc & MAria

Op 30 aug 2022

Bas is een top fotograaf, met passie voor zijn vak. Daarbij is het een heel fijn en relaxt persoon, waardoor je ontspannen de toch spannende dag beleefd. Hij is niet op de voorgrond aanwezig en ziet overal kansen om mooie situaties vast te leggen. De hele dag was hij vol passie bezig om de mooiste momenten vast te leggen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen iedereen Bas van harte aanbevelen. Een echte topper!

Jason & Larissa

Op 30 aug 2022

Wat zijn wij onwijs blij dat we Bas hebben uitgekozen om onze bruiloft te fotograferen! Hij stelt je op je gemak en dat is best handig als je zelf net als ik, vaak awkward op de foto gaat. Maar op een of andere manier heeft Bas het voor elkaar gekregen om ons super mooi op de foto’s te zetten. Het eind resultaat is echt verbluffend mooi! Tijdens de dag zelf was hij ook een fijne partner in crime voor ons. Hij is heel relaxt en weet alle mooie moment vast te leggen zonder dat hij heel aanwezig op de voorgrond is. Hij is een echte fotograaf kunstenaar! Een absolute aanrader!

Axel & Madelon

Op 30 aug 2022

Bas is ontzettend enthousiast en ziet overal mogelijkheden voor de mooiste foto’s. Hij stelde ons heel goed op ons gemak en zorgde voor een ontspannen en fijne sfeer. Op de avond van de bruiloft leverde hij al de eerste plaatjes aan, daar waren wij ontzettend blij mee. Vrij snel daarna kregen wij de rest van de foto’s, echt vakwerk! Wij zouden Bas zeker aanraden!

Daniël & Madelon

Op 30 aug 2022

De foto's zijn adembenemend geworden. Bas heeft elk belangrijk moment vastgelegd, zowel de grote gebeurtenissen als de kleine, emotionele momenten. Een glurend nichtje, een emotioneel onderonsje, en bovenal de magische emoties die bij een bruiloft komen kijken. Bas legt niet alleen de gebeurtenissen vast. Hij legt de herinneringen vast door zijn levendige en sprekende foto's. De foto's vertellen stuk voor stuk een verhaal. Bas durft 'out of the box' te denken, op zoek naar de perfecte plaatjes. Hij heeft passie voor zijn werk, dat mag duidelijk zijn. Hij weet goed 'onzichtbaar' te zijn, en toch de juiste momenten vast te leggen. Tot slot, en zeker niet onbelangrijk, is Bas een bijzonder prettig persoon om erbij te hebben. Hij is geduldig en zorgt voor een fijne, ontspannen sfeer. En dat is toch bijzonder op zo'n spannende dag! Kortom, wij raden Bas zonder enige twijfel aan!

Antje & Hen

Op 30 aug 2022

Bas is een bijzonder fijn persoon om op je trouwdag om je heen te hebben. Hij observeert, geniet is aanwezig, maar zonder dat t hinderlijk is. Hij maakt je blij, stelt t bruidspaar en de gasten op hun gemak. Hij maakt daardoor ontroerend mooie fotos. Bas is een super goede fotograaf en een heel fijn mens. Een aanrader!

Suzanne

Op 30 aug 2022

Je zou zeggen erg overdreven om alles fantastisch te beoordelen, maar je fotoreportage is wel een ontzettend belangrijk onderdeel van je huwelijksdag. Bas was voor ons de perfecte fotograaf. Gevonden via Perfect Wedding, dus toch maar afwachten of je krijgt wat je belooft wordt. Na het eerste contact was er meteen een klik. Bas was de hele dag bij ons, zowel onzichtbaar als precies daar wij hij op dat moment juist moest zijn. Achteraf op de foto's blijkt dat we de helft niet eens hebben gemerkt dat hij foto's aan het maken was. Zo mooi! Bas is een erg prettige persoonlijkheid met mooie ideeën en levert kwaliteit. Dank je wel Bas! Voor ons was het top!

Thijs & Rianne

Op 30 aug 2022

Bas Hermsen is met ons mee gegaan op ons bruiloft avontuur naar Spanje. Bas heeft drie volle dagen met zeer veel passie en enthousiasme ons en onze gasten gefotografeerd. Hij heeft een zeer speelse maar professionele stijl en wat er vooral vanaf spatte was dat hij mega veel passie heeft voor het vak en hij wil alles perfect hebben. Hij heeft er meer dan 100% van al zijn aandacht en tijd ingestoken om echt de perfecte foto’s te schieten en het resultaat mag er dan ook zijn. Ook zijn we er achter gekomen dat Bas naast een geweldige bruiloftsfotograaf ook een hele goede actiefotograaf is. Hij heeft verschillende actiefoto's (groepen die in het zwembad springen, mensen in beweging) ontzettend gaaf vastgelegd, ongelofelijk spectaculair met gave effecten. Naast de passie die er vanaf spatte is het ook een prettig en aardig persoon om je heen te hebben, je hebt niet altijd in de gaten dat hij er is zodat je ook niet altijd bewust bent dat je gefotografeerd wordt. Dit resulteert ook in zeer veel spontane foto’s (die wij toch ook wel erg leuk vinden). Daarnaast de manier van contact hebben gaat op een prettige en persoonlijke manier en je krijgt snel respons. Wij waren zeer tevreden en raden hem dan ook graag aan!

Jeffrey & Kimberly

Op 30 aug 2022

Bas is fantastisch!! Ontzettend creatief, geduldig en een fotograaf met ontzettend veel passie en toewijding. Bas heeft onze bruiloft vastgelegd van begin (de ochtendrituelen) tot eind (feest) en leek onvermoeibaar. Ook het heen en weer tussen de ouderlijk huizen en de trouwlocatie was voor hem geen probleem. De foto's zijn snel bewerkt en toegestuurd. Voorafgaand aan de bruiloft heeft Bas ook de foto's voor de save the date kaarten gemaakt op een door hem aangeraden locatie. Met ook een prachtig resultaat!

Bram & Mandy

Op 30 aug 2022

Als jullie een trouwfotograaf zoeken dan raden wij u Bas aan, Bas is fantastisch. Hij heeft onze mooiste dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat vastgelegd. Al zijn geheugenkaartjes zaten vol. Bas zoekt de mooiste plekjes uit waar jezelf niet op was gekomen. Hij vrinkt zichzelf in lastige posities om toch die perfecte foto’s te maken. Bas loopt de hele dag met een big smile rond. Heb je speciale wensen Bas luistert en voert uit. Twijfel niet neem Bas om jullie mooiste dag vast te leggen, Bas is SUPER!

Jan-Willem & Annemarie

Op 30 aug 2022

Bas is een hele goeie fotograaf, hij heeft precies de juiste mix tussen aanwezig zijn (zodat hij de mooist mogelijke foto's kan maken) en juist ook op de achtergrond blijven. Zijn foto's zijn echt prachtig, hij laat het eruit zien als in een sprookje:) Aanrader!

Steven & Anne-Loes

Op 30 aug 2022

Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen dan Bas! In de voorbereiding voor de bruiloft heeft Bas uitgebreid de tijd genomen om ons als personen te leren kennen, onze wensen te begrijpen, en om de omgeving en locaties alvast te verkennen. Dat zorgde ervoor dat hij op de dag zelf bij de fotoshoot perfect de regie nam, wat absoluut prachtige foto's heeft opgeleverd. Ook de rest van de dag heeft Bas fantastisch vastgelegd. Boven alles is Bas een super leuk en flexibel persoon waar je makkelijk mee kan communiceren. De samenwerking was perfect!

Karolien & Jorrit

Op 30 aug 2022

Bas is een fantastische fotograaf en een heel lief mens. Hij is super betrokken en maakt alles mogelijk wat je wil. Op de dag zelf tijdens de ceremonie was hij zelfs onzichtbaar. Vanuit elke hoek heeft hij foto's genomen terwijl ik hem nooit heb gezien. Elk belangrijk moment heeft hij vastgelegd, de foto's zijn waanzinnig en ik zou hem aan iedereen aanraden!

Suzanne

Op 30 aug 2022

Top foto's gemaakt voor ons trouwdag! Prettige persoonlijkheid. Oog voor detail en met mooie en leuke originele ideeën. Levert kwaliteit.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation