Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

All Star Entertainment Beste Bruiloft DJ Show voor je trouwfeest

5 (10 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Erwin Roosenstein
Landelijk

Op zoek naar een bruiloft DJ voor de avond van jullie leven? All Star Entertainment kan voor iedere trouwerij een prachtige Bruiloft DJ show verzorgen. Deze zorgt voor fantastisch licht en schitterend geluid op iedere bruiloft.

Jullie favoriete muziek mag natuurlijk niet ontbreken, daarom overlegt onze bruiloft DJ expert graag met je, zo weet je zeker dat jullie favoriete nummers uit de speakers knallen. Jullie willen toch ook zo’n uniek huwelijksfeest!

Verhuur

Voor de verhuur van geluidsintallatie en licht of zelfs een verlichte dansvloer of video-wall ben je bij All Star Entertainment precies aan het juiste adres. Zij bezorgen de gewenste geluidsinstallatie niet alleen in de regio Amsterdam, maar door heel Nederland. Hun vakkundige medewerkers maken je wegwijs met de bediening van de gehuurde apparatuur en sluiten het aan. En ze geven antwoord op vragen. Dat is nou goede service.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Wil je meer lezen ga dan naar de advertorial

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Christina

Op 05 feb 2020

Een fantastische bruiloft hebben we gehad met de bruiloft DJ show van All Star Entertainment. Niet alleen stond de dansvloer steeds vol, het zag er ook geweldig uit.

S Roest

Op 04 feb 2020

DJ set en monitorbox gehuurd voor huwelijksfeest. Goed afgewerkte flightcase. Bij opzetten van DJbootj bleek 1 speler vervangen te moeten worden, werd meteen omgewisseld zodat ik een goed werkende opstelling had voor t feest. Volgende ochtend heeft Erwin alles weer opgehaald.

Janneke

Op 04 feb 2020

We hebben een fantastische feestavond beleefd, met de muzikale begeleiding van René Jan. Ze waren heel flexibel qua opbouw en hebben genoten van de mooie lichteffecten.

Andy

Op 04 feb 2020

Een hele fijne samenwerking; alle afspraken zijn nagekomen, prettige communicatie en een fantastisch eindresultaat! De DJ en de belichting hebben ons een knalfeest bezorgd; voor herhaling vatbaar en een dikke duim omhoog!

Alice

Op 04 feb 2020

Erwin, van All Star Entertainment, heeft er mede voor gezorgd dat ons bruiloftsfeest een geslaagd feest is geworden! Wij hadden zelf een playlist samengesteld met onder andere verzoeknummers van onze gasten. Erwin heeft goed gekeken naar de reacties van het publiek op de muziek en heeft hierop geanticipeerd. Ook was er ruimte voor spontane verzoeken. Een en ander werd op professionele wijze aan elkaar gepraat. Als wij 5 jaar getrouwd zijn, willen wij dit groots vieren en dan komen we terug bij All Star Entertainment. Bedankt voor de topavond!

Esther

Op 04 feb 2020

All Star Entertainment maakt er een onvergetelijk feest van. Alles wat je van te voren afspreekt wordt nagekomen! Alles is mogelijk, er wordt mooie apparatuur gebruikt, laser, rookmachine, disco bollen....In een woord geweldig!!!

Evelien

Op 24 jun 2019

We hebben een geweldig huwelijksfeest gehad dankzij All Star Entertainment. De communicatie ging super snel en vlekkeloos. We hebben met onze DJ Rene Jan afgesproken op de locatie zodat hij een goede indruk van de ruimte had. Onze zaal was vrij basic, maar met alle lichten die onze DJ had meegenomen zag het er echt als een feestzaal uit. De muziek werd geheel aangepast op het publiek en tot de laatste minuut stonden onze gasten op de dansvloer! Zeer aan te bevelen!

Tom

Op 29 jan 2019

Rene Jan heeft er op onze bruiloft een geweldig feest van gemaakt! Van begin tot eind ging het los.. In de voorbereidingen fijn en laagdrempelig contact, een absolute aanrader voor iedereen..!

Elrick

Op 21 jan 2019

Geweldig feest! Alles supergoed afgesproken en geregeld voor onze bruiloft van ca 100 man. Prachtige dansvloer, goede sfeer tijdens nummers draaien, contact met publiek. Ook toen er wat problemen waren met leverancier van de dansvloer hebben Erwin en Rene Jan zich erg hard ingezet om eea weer glad te trekken! Top bedrijf, kan het ten zeerste aanraden voor een geslaagd feest!

Irene

Op 16 jan 2019

Heel fijn bedrijf met geweldig licht en geluid! Hardwerkende mensen die met je meedenken. Een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation