Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Het mooiste feest van je leven met Allstar Entertainment | Bruiloft DJ

De kroon op een huwelijksdag is natuurlijk een onvergetelijk feest. En met meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van trouwfeesten is een
Bruiloft DJ Show van All Star Entertainment de uitgelezen keuze. Hun kennis en juist die gedegen ervaring staan garant voor een weergaloos feest waarover jaren later nog steeds gesproken wordt ! Ieder bruidspaar wil tenslotte na hun Openingsdans een volle dansvloer met volop genietende gasten.

Kies voor ervaring

Het is van belang een betrouwbare professionele DJ te kiezen en niet een Bedroom DJ, zoals de buurjongen. Na een persoonlijk gesprek met jullie, bij voorkeur op locatie, wordt o.a. besproken wat jullie zoal willen horen en wat absoluut niet. Jullie wensen, de knowhow van de DJ en het ‘lezen’ van de gasten staan gelijk aan een geslaagde avond. Deze Bruiloft DJ Show gebruikt stijlvolle apparatuur, zoals bijvoorbeeld een kolom-speakerset (en zelfs witte speakers), draadloze witte Ledpar-spots voor lichtzuilen langs de wand, zodat de mooie locatie ook maximaal tot z’n recht komt. Er worden dus geen lelijke driepoot-statieven en grote ontsierende trussen geplaatst.

Adembenemend mooi

Nog mooier en feestelijker is het met een verlichte dansvloer. Hiermee wordt elke ruimte een feestzaal; naast de DJ nodigt zo'n vloer meteen uit om te dansen. Bij de 100 Pixelvloer kunnen eventueel de namen van het bruidspaar erin worden geprogrammeerd. En tijdens de ceremonie en receptie kan hij op Twinkelstand (Sterrenhemel) worden gezet.

Na de Openingsdans draait de vloer alle patronen en kleuren af en kan het feest beginnen.
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation