Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Your Day by Dana

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Your Day by Dana Vraag informatie aan

Bruidsmake-up Your Day by Dana in Alphen aan den Rijn

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Eveline

Op 28 aug 2022

Ik gun iedereen een Dana van Your day by Dana! Voorafgaand aan de grote dag hebben wij een proefkapsel gedaan. Daarbij luisterde Dana goed naar wat ik wilde en paste zij het kapsel steeds aan waar nodig om te komen tot het gewenste resultaat. Omdat ik niet wist of ik mijn erg lange haar wilde krullen met een krultang of middels watergolven heeft Dana zelfs aangeboden nog een tweede proefsessie te doen, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken wat ik het mooiste vond. Op de dag zelf zat mijn haar top en is het tot het einde goed blijven zitten. Ook heeft zij het haar van mijn moeder en schoonzusje gedaan, die ook veel complimenten over hun kapsels hebben ontvangen. Daarnaast is Dana ook een vrolijke dame en top om er bij te hebben! Ze vroeg die ochtend of ze nog even mocht blijven tot de first look en wat was dat fijn! Met al haar ervaring in de haar/make up/bruidsmode en planning, sprong ze op alle fronten nog even bij (van het aangeven van tissues voor make up, tot het helpen bij het aankleden, assisteren bij het maken van wat foto's en ook ontving ik nog wat mooie foto's die ze zelf had genomen). Ik kan Dana aan iedereen aanbevelen!

Angelique

Op 19 may 2022

Eerst heeft Dana mijn haar en visagie gedaan voor mijn bruiloft! Echt top!! Heeft de hele dag perfect gezeten en ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen!! Daarna besloten om mijn haar en visagie nogmaals door Dana te laten doen voor een zwangerschaps fotoshoot. Weer helemaal top! Zeker een aanrader! Ik kom zeker vaker!!

Denise

Op 19 may 2022

Dana is een topper, ik had een hekel aan make-up. tot Dana mijn bruidsmake-up heeft gedaan. ik was prachtig. en Dana heeft mij eraan herinnerd hoe mooi make up kan zijn. Dana is lief, vriendelijk, punctueel, duidelijk in afspraken, meedenkend en een absolute koningin in de natuurlijke make up. mijn haar was prachtig. En heeft de hele dag perfect gezeten. mijn krullen zakken normaal altijd uit maar nu dus niet Geweldige kapsels · Topstilist · Geweldige resultaten

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation