Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

You2wedding De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken!

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Ellen Severijnse
Landelijk

Trouwambtenaar Ellen Severijnse

Het is mijn missie om jullie te laten stralen tijdens de ceremonie! Ik vind het geweldig om een huwelijk te mogen voltrekken en jullie liefde daarmee te bevestigen. Als trouwambtenaar heb je de belangrijke taak een huwelijksceremonie zo goed mogelijk in te vullen en daar heb je elkaar hard voor nodig! Daarom kom ik graag langs om kennis te maken en jullie het hemd van het lijf te vragen. Jullie verhaal, anekdotes en nog zoveel meer verwerk ik in een speech. De speech en de ceremonie moeten onvergetelijk worden én raken, daar zal ik dan ook alles aan doen en veel tijd in steken.

Als jullie voor mij kiezen, kies je voor een eigentijdse, spontane trouwambtenaar. Ik geloof in de liefde, hou van mensen en straal dat ook uit!  ‘Jij bent zo grappig’ maar ook zo ‘authentiek’ hoor ik vaak. Een groter compliment kan je me niet geven. Mag ik jullie trouwambtenaar zijn? Dan gaan we er samen een unieke ceremonie van maken!

Trouwauto huren?

‘Rock into your wedding with this fabulous car’

Maak kennis met ‘Dreamer’: onze eigen hemelsblauwe VW 1600 TL uit 1973 die jullie dolgraag van en naar de trouwlocatie brengt. Blauw, de kleur van de lucht en de zee, maar ook vaak de lievelingskleur van mensen. Blauw wordt geassocieerd met rust, ruimte en vertrouwen. Het is wel een oudje, maar hij rijdt als een trein en straalt als nooit tevoren. Met ‘Dreamer’ stelen jullie niet alleen de show maar zijn jullie ook verzekerd van een fantastische rit inclusief chauffeur. Maak jullie dus maar geen zorgen over het vervoer. 

Onze oldtimer is super fotogeniek en leent zich dan ook uitstekend voor een fotosessie!

Is dit jullie gedroomde trouwauto? Vraag dan een offerte aan via ellen@you2wedding.nl

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Babette

Op 24 jul 2023

Wat waren wij super blij met Ellen als babs! Zij heeft uitgebreid de tijd genomen om zich voor te bereiden, kwam bij ons langs om en belde zelfs met onze naasten om de laatste details toe te voegen aan haar speech. Dit was duidelijk te merken, haar verhaal was herkenbaar, vol humor en straalde alle liefde uit die paste bij onze mooie dag. Dank je wel Ellen!

Rose

Op 24 jul 2023

Ontzettend blij waren wij met Ellen op onze trouwdag! We vonden het indrukwekkend hoeveel persoonlijke verhalen in haar speech waren verwerkt op basis van onze kennismaking van twee uur. Met haar vriendelijke, energieke en warme manier van vertellen, hebben wij een hele fijne herinnering aan onze trouwceremonie. Wij zouden Ellen zeker aanraden!

Monique

Op 04 apr 2023

Het contact met Ellen voelde meteen fijn en vertrouwd. Dit gevoel werd bevestigd toen ze bij ons kwam kennismaken. Ellen heeft veel tijd genomen om ons te leren kennen en heeft ook enkele vrienden/familie gesproken. Ze heeft van alle informatie een prachtig verhaal gemaakt, wat perfect bij ons paste. De plechtigheid was prachtig, ontroerend en ook humoristisch en paste perfect bij ons. Wij kijken dan ook terug op een hele mooie plechtigheid. Ellen, bedankt!

Sao Ying

Op 04 apr 2023

Persoonlijk, humoristisch en liefdevolle plechtigheid. Ellen heeft de tijd genomen bij de kennismaking en er een heel mooi verhaal van gemaakt. Ellen heeft heel mooi samengevat hoe onze relatie is ontstaan en groeiende is. Daarnaast heeft Ellen de tijd genomen om onze vele naasten te spreken en hun verhaal verwerkt in de plechtigheid. Dank je wel voor alles!

Leontine

Op 04 apr 2023

Humor, empathisch, gedreven, betrokken en blij zijn woorden die Ellen duiden. Ellen heeft er voor gezorgd dat wij een fantastisch huwelijksdag hebben beleefd. Wij zijn haar dankbaar dat ze de kinderen een rol heeft gegeven bij de ceremonie. Fit was een enorme verrassing voor ons. Wij zijn blij dat Ellen degene is geweest die ons in het echt heeft verbonden. Dank, dank, dank lieve Ellen! Dat je nog maar heel veel bruidsparen in het echt mag verbinden.

Anke

Op 04 apr 2023

Wat heeft Ellen er voor ons een supermooie ceremonie verzorgd! Door haar fijne manier van contact maken en persoonlijke manier van werken, voelde het voor ons gelijk vertrouwd. Doordat ze niet alleen met ons, maar ook met familie en vrienden gesproken heeft, zaten er ook nog leuke verrassingen in haar verhaal. Ook heeft ze onze getuigen extra in het zonnetje gezet, wat extra gewaardeerd werd. Het was een mooie start van onze grote dag! Dankjewel Ellen voor deze bijzondere ervaring die ons voor altijd bij zal blijven!

Inge

Op 04 apr 2023

In de meest turbulente tijd van onze 10 jarige lat relatie en nog midden in de corona lockdown, hebben wij op een gewone maandag avond, 4 dagen voor ons trouwen, deze leuke Ellen ontmoet. Thuis bij ons in Santpoort, hebben we in maar liefst 2 een half uur ons hele hebben en houden op tafel gesmeten, met een lach en een traan. Waarom het zo goed klikte met Ellen? Nou ze is vreselijk aardig, super belangstellend en gewoon lekker zichzelf! Door mede de situatie rondom corona maatregelen, is het Ellen gelukt om er ondanks van alles een feestje van te maken. De Rode Loper, onze zelf meegebrachte champagne en glazen (horeca dicht), slingers en ballonnen . Toch zo een feestje!!! Ellen was bijzonder onder de indruk van het resultaat en mede daardoor kwam het zo goed met dat wij met een gerust hart het ja-woord tegen elkaar zeiden. Ja.... dit gaat vrijdag 7 januari "goed komen "!! De grappige en indrukwekkende speech van Ellen, deed de kurken van de flessen knallen!!

Rachel

Op 07 apr 2022

Wat was het een feest om door Ellen in het echt verbonden te worden! Met haar warmte, creativiteit, charme, humor en spontaniteit wist ze ons liefdesavontuur te vertalen naar een prachtig liefdesverhaal. Het was zo herkenbaar, puur en liefdevol. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation