Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wij Trouwen Jullie Loekie Brommer-Lucassen: trouwen zoals jullie willen, ongeacht locatie, geslacht, cultuur of religie

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Wij Trouwen Jullie Vraag informatie aan
Mevr. Loekie Brommer-Lucassen
Landelijk

Naast BABS ben ik (1963) ook zweminstructrice, moeder van tweelingdochters, en sinds 1992 sluit ik met veel plezier huwelijken en partnerschappen in de gemeentes Aalsmeer, Amstelveen en ver daarbuiten.

Hoe moet de ceremonie en jullie dag verlopen?

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek neem ik alles met jullie door en stellen we samen vast wat jullie wensen zijn: een vlotte of traditionele ceremonie, losjes met humor, romantisch, modern of een combinatie van dat alles.

Kinderen en dierbaren

Zijn er kinderen dan kunnen we die bij de ceremonie betrekken (bijvoorbeeld ringen brengen, met de hamer slaan), maar soms benoem ik ook de moeilijke kant van het leven, zoals de afwezigheid van een dierbare.

Jullie willen de trouwgelofte hernieuwen?

Dat kan natuurlijk ook. Het komt voor dat jullie trouwceremonie – jaren geleden – niet volledig  was. Misschien kwam het er nooit van om het helemaal op jullie manier te doen.

Het kan ook zijn dat jullie een moeilijke periode hebben overwonnen en dit willen vieren met een nieuwe trouwgelofte, ten overstaan van al jullie dierbaren.

Jullie ceremonie wordt hoe dan ook persoonlijk. Alles gebeurt zoals jullie wensen, in jullie stijl, op jullie locatie.

Wij trouwen jullie biedt o.a. ook de volgende mogelijkheden:

gekalligrafeerd trouwboekje
gegraveerd glaswerk

Tussen de onderstaande foto's staan een aantal voorbeelden. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Joris & Ruvianne

Op 30 may 2022

Wat heb je het fantastisch professioneel en voor ons vooral heel leuk gedaan! We zijn je enorm dankbaar en iedereen heeft enorm genoten. De verrassing was ook erg leuk. Joris en ik zijn gelukkig, alles was zoals we hadden gedroomd. Dank Loekie!

Sharon

Op 30 may 2022

Beste Loekie, Het is alweer ruim twee weken geleden dat jij ons huwelijk begeleidde bij Zaai in Aalsmeer. Roel en ik willen je graag nog hartelijk bedanken voor de geweldige manier waarop je onze ceremonie deed. Het was precies zoals wij het ons hadden voorgesteld, zo fijn dat je dat perfect had aangevoeld. Wij hebben ook erg veel complimenten gekregen over de manier zoals het ging. Kort en bondig maar toch persoonlijk.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation