Van Harte bruiloften Het enige wat ik niet kan is met jullie trouwen. De rest wel!

Van Harte bruiloften Van Harte bruiloften
4.5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Van Harte bruiloften Vraag informatie aan
Achterstraat 15
5266 AR Cromvoirt

Ceremoniemeester

Vaak wordt familie of een vriend of vriendin als ceremoniemeester gevraagd. Een enorme eer, maar ook een enorme taak! Mocht je alle gasten zorgeloos willen laten genieten dan zorg ik als ceremoniemeester dat alles vlekkeloos verloopt!

Hoe gaan we te werk?

In een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek nemen we door wat jullie wensen voor de bruiloft zijn en wat ik hierbij voor jullie kan betekenen. Aan de hand van dit gesprek ontvangen jullie een op maat gemaakte offerte. Wanneer de offerte akkoord is ga ik aan de slag! 

Vanaf het moment dat ik als ceremoniemeester voor jullie aan de slag ga, kan ik jullie helpen met de organisatie van de bruiloft. Jullie houden zelf alle touwtjes in handen, maar mochten er zaken zijn waar je niet uitkomt, of je zoekt nog tips voor bijvoorbeeld een fotograaf of locatie, dan ben ik jullie hulplijn! Ongeveer 3 maanden voor de grote dag nemen we door wat jullie al voor de bruiloft hebben geregeld en zetten we de laatste puntjes op de i. Aan de hand van dit gesprek zal ik per leverancier een draaiboek in elkaar zetten, de leverancierslijsten maken en aan de leveranciers laten weten dat ik het aanspreekpunt zal zijn voor jullie bruiloft. Uiteraard kunnen jullie gasten bij mij terecht voor eventuele stukjes, liedjes, tips of vragen!

Op de bruiloft zelf zal ik de gehele dag aanwezig zijn als aanspreekpunt voor de leveranciers, jullie gasten en uiteraard voor jullie! Ik zorg ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie dag!

Wat kunnen jullie verwachten?

Hulplijn in aanloop naar de bruiloft toe

Opstellen van draaiboeken en leverancierslijst

 Aanspreekpunt voor de leveranciers en de gasten

 Ceremoniemeester op jullie trouwdag

 Jullie rustpunt in de laatste weken voor DE dag!

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Ik kom graag bij jullie op gesprek om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen!

Je kan mij bereiken via 06 – 112 000 55 of via vicky@vanhartebruiloften.nl

Wie weet tot binnenkort!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

René

Op 20 jul 2020

Professioneel gedreven, met hart en ziel! Vicky is Top!

Ansielisa Boy

Op 14 sep 2018

Vicky hadden wij zeker bij onze dag en de voorbereidingen niet kunnen en willen missen! Denkt overal aan en voert haar werk met liefde uit! Mede dankzij jou hebben wij een geweldige dag gehad! Wat ben jij een topper met een hart van goud!

Pieter en Franka

Op 10 sep 2018

Wij hebben een super mooie trouwdag gehad dankzij Vicky Schuurmans. Ze denkt echt overal aan: met de voorbereidingen, op de dag zelf maar ook erna laat ze ook van zich horen. Betrokken, gedreven en gepassioneerd

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation