Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen met Linda Unieke liefde vraagt om een unieke trouwambtenaar

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwen met Linda Vraag informatie aan
Mevr. Linda van der Spek
Apeldoorn

Met een grote liefde voor de liefde, vind ik het een eer mijzelf trouwambtenaar te mogen noemen. Dat jullie deze passie voor de liefde met mij delen is duidelijk, want jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan met elkaar. 

Wat jullie van mij mogen verwachten, vertel ik jullie graag eens onder het genot van een kopje thee. Maar ik zal nu alvast een tipje van de bruidssluier oplichten…

Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek hoor ik allereerst heel graag hoe bij jullie de vonk is overgesprongen. En bespreken we vervolgens of ik jullie op jullie grote dag bij mag staan. De huwelijksvoltrekking bevat een aantal formele onderdelen, maar jullie liefdesverhaal, dát zal de basis vormen van mijn speech.

Hoe ik dat doe, mogen jullie aan mij overlaten… Hiervoor ideeën genoeg, maar altijd passend bij wie jullie zijn en wat we samen hebben besproken. Het is tenslotte een dag waar jullie de rest van jullie leven op terug zullen kijken en die moet dan ook niets minder dan perfect verlopen.

Alvast veel plezier met de voorbereidingen, geniet hiervan met volle teugen en hopelijk tot snel. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sander & Anouk

Op 17 apr 2023

Wat vliegt de tijd! Terug kijkend op onze mooie dag, 22-09-2022 zijn we nog altijd blij met jou als onze trouwambtenaar. Zoals hieronder al bij Esther was te lezen, wij waren niet een bruidspaar van veel woorden, des te knapper vonden wij het van jou hoe jij onze ceremonie in elkaar hebt gezet. Met wat hulp van onze getuigen heb je ons verhaal fantastisch weten te vertellen. We hebben gelachen en hier en daar een traantje weg gepinkt, maar we hebben er vooral ontzettend van genoten. Onze ceremonie was enorm persoonlijk, zat vol met mooie momenten en leuke anekdotes. Ook onze gasten vonden het een heel persoonlijk verhaal. Bedankt dat jij ons in de echt hebt verbonden!

Quirine & Diderik

Op 17 apr 2023

Wat hebben wij van jou genoten afgelopen zaterdag. Jij hebt zo goed geluisterd naar onze wensen en daar met veel flair jouw draai aangegeven. Je bent creatief, flexibel, warm, attent en humorvol. Jouw bijzondere uitstraling en warme glimlach gaven nog meer leven aan jouw verhaal. Wij zijn zo dankbaar dat jij ons hebt mogen trouwen! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten.

Rob & Manuela

Op 17 apr 2023

wat hebben wij een fantastische trouwdag gehad waar linda zeker aan heeft bijgedragen. een zeer betrokken trouwambtenaar die ons voorgesprek heel persoonlijk maakte en ook alles perfect heeft uitgewerkt. een mooie speech ,betrokken met de gasten en een duidelijk verhaal neergezet. kortom een ceremonie die ver boven onze verwachtingen is geweest. een ambtenaar om zeker iedereen aan te raden

Carla & Erik

Op 17 apr 2023

We vonden je speech echt heel leuk, mooi en indrukwekkend. Maar het was ook het totaalplaatje: Je regelt zoveel dingen van tevoren, maar alles ook volstrekt los van elkaar. Op de dag zelf moet je dat dan maar loslaten. Als het dan zo samenvalt, iedereen zijn stinkende best doet er voor ons zo'n prachtige dag van te maken.... Je alleen maar warmte voelt terwijl het best fris was....dan kun je alleen maar super dankbaar zijn. Dankbaar richting alleen maar lieve mensen...en daar was jij er èen van. *** We vonden het uitzoeken van een trouwambtenaar ook eigenlijk best spannend. Want het is en blijft een gok als je iemand verder niet kent. Je kan alleen achteraf zeggen of het wel of niet geslaagd was. Linda gaf ons meteen een goed gevoel. Ze nam tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd voor ons, stelde ons vragen die ze op een professionele, maar hele leuke manier in haar verhaal verwerkte tijdens onze trouwdag. Mede dankzij Linda werd het voor ons een fantastische dag waar we met veel warmte en vooral liefde op terug kijken.

Esther

Op 11 oct 2022

Al weer druk aan het werk, maar iedere keer weer even terugdenkend aan een liefdevolle, stralende dag. Zoals je weet is het bruidspaar niet van veel woorden;-) het was dan ook wel bijzonder om van hun getuigen zoveel leuke en mooie woorden te horen. Je had er zo'n mooi verhaal van gemaakt. Het was geen moment saai, er zat humor in, het was leuk om naar te luisteren. Jouw manier van doen en vertellen paste heel goed. Je bent prettig aanwezig en je voelt dat je echt moeite hebt gedaan om de connectie te maken met de mensen die je voor je hebt. En het trouwboekje vonden we ook weer terug;-), daar hebben we hard om gelachen. Er komen nog de hele tijd momentjes boven borrelen, heerlijk om samen te delen.

Nick en Maureen

Op 11 oct 2022

Wij hebben een erg mooie ceremonie gehad met Linda als trouwambtenaar. Ze heeft op een hele fijne, luchtige en persoonlijke wijze onze ceremonie geleid waarin onze verhalen uit het kennismakingsgesprek mooi naar voren kwamen. Het contact in het kennismakingsgesprek was meteen fijn, prettig om zo kennis te maken en van Linda te horen hoe de ceremonie eruit gaat zien. Ze gaf ons meteen het gevoel dat we de ceremonie met een gerust hart aan haar over konden laten en dat was ook zo. Nogmaals hartelijk dank!

Rinske en Stijn

Op 19 may 2022

Wij willen Linda heel erg bedanken voor de ontzettend mooie, leuke, grappige en emotionele toespraak. Wij hebben alleen maar positieve verhalen gehoord van de daggasten over het verhaal wat ze vertelde en dat mensen ons er echt in herkende. Linda heeft op een erg fijne manier ingespeeld op de onverwachte situatie van een verlate belangrijke dag gast. Kortom een hele fijn prettige trouwambtenaar, een echte aanrader! Dankjewel Linda

Robert en Wendy

Op 19 may 2022

Wauw, wat hebben wij een geweldige dag gehad en daar heeft Linda een grote bijdrage in gehad. Linda is goed in wat ze doet. Ze heeft echt naar ons geluisterd en ons levensverhaal op een mooie, kwetsbare en grappige manier verteld tijdens onze ceremonie. Onze gasten hebben ons overspoeld met hoe leuk je het hebt gedaan en wij hadden het niet beter durven wensen. Dankjewel! Hopelijk mag je nog heel veel gelukkige stellen gaan trouwen en heel veel plezier met je werk. Er komt weer een mooi vol trouwjaar aan! Liefs Robert en Wendy

Marjolein & Chris

Op 19 may 2022

Linda is een zeer betrokken trouwambtenaar. Ze had heel goed naar ons geluisterd tijdens het kennismakingsgesprek, waardoor het leek alsof ze ons al jaren kende! Ze wist precies de juiste toon te vinden, die een sfeer neerzette van humor, luchtigheid en liefde, waardoor we kunnen terugkijken op een ceremonie die precies bij ons paste. Kortom: een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation