Trouwambtenaar Willy van Schie

(1)

Beoordeel

Trouwen zoals jullie dat willen

Al enkele jaren heb ik affiniteit met bruiloften. Ik mag deze vaak verzorgen tot de laatste dans op het huwelijksfeest. Vanaf het voorjaar van 2014 mag ik zelf huwelijken voltrekken en dat is toch stiekem één van mijn dromen geweest. Een bruiloft vieren is mooi en op die mooie dag heeft de huwelijksvoltrekking een heel belangrijke rol. Jullie kiezen die dag voor elkaar en iedereen mag dat weten! Daarbij wil ik jullie graag bijstaan; vooraf en op de dag zelf als trouwambtenaar waarbij ik jullie op een mooie, maar vooral leuke en ongedwongen manier in het huwelijk zal verbinden.

Wie ben ik? Mijn naam is Willy van Schie, geboren in 1969, getrouwd en we hebben één zoon. Opgegroeid in Breda en sinds 2008 wonen wij met veel plezier in Zundert. Als horecaondernemer hou ik van gezelligheid, maar vooral van gastvrijheid. Het mensen naar de zin maken en behandelen zoals zij zelf behandeld willen worden. Verder ben ik iemand die van carnaval houdt en sinds enkele jaren ook het corsovirus heeft ontvangen. Ook vervul ik diverse bestuursfuncties met veel plezier. Dus soms druk druk, maar betrokkenheid staat altijd voorop. Ik sta overal voor open!

076-5032739

06-51357216

Adres: Klein Zundertseweg 13 4882 BE Zundert

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Annette

5

op 29-08-2018

We hebben een mooie dag gehad bij Willy. Ze is zoals hier al onder staat een spontane en aardige vrouw. Willy is ook heel creatief om er een top dag van te maken.

Ga naar een verwante categorie

Klein Zundertseweg 13

4882 BE Zundert

076-5032739

06-51357216