Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Mathieu Bosch Alles is geschikt voor een mooi verhaal

24 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Mathieu Bosch Vraag informatie aan
Dhr. Mathieu Bosch
Schaapsdijk 1e
5472 PD Loosbroek

Een droomceremonie

De ceremonie tijdens jullie trouwdag is het belangrijkste onderdeel van jullie droomdag. Dat kan standaard met de ambtenaar van een gemeente. En dat kan met net wat meer. Of heel veel meer. Geen standaard praatje maar een speech alleen van, voor en over jullie. Die past als de jurk en het maatpak. Precies voor jullie met de juiste snit, de juiste kleur, zwierig als de sleep, glimmend als de schoenen van de bruidegom. 

Een onvergetelijke gebeurtenis 

Met of zonder aandacht voor de getuigen, de ouders, een beste vriend of vriendin, een overleden dierbare. Met of zonder een gedicht op maat. Met of zonder een onvergetelijk ritueel. Hoe dan ook een ceremonie die alleen van en voor jullie is. Hoe? Ik neem de tijd, maak ruim van tevoren kennis en zorg dat jullie wensen voor de droomdag uitkomen. Allemaal. Natuurlijk, er zijn een paar regels, maar de vrijheid is groot. Net als de voorradige kennis, ervaring en creativiteit.

In mijn boek ikblijfbijje.nl beschrijf ik 50 bijzonder ceremonies. Inmiddels heb ik 200 huwelijken gesloten. Ik weet hoe mooi het kan zijn. Het is dus echt een kwestie van kiezen. Voor meer of minder.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


24 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Benjamin en Nicole

Op 30 mar 2023

Wat hebben wij afgelopen zaterdag 25 maart een mooie ceremonie gehad met dank aan Mathieu! Met de voorbereiding was hij altijd bereikbaar voor vragen en erg behulpzaam. Iedereen was te spreken over zijn leuke verhaal met humor, leuke weetjes en vooral hele mooie woorden. Bedankt Mathieu, we hebben écht genoten!

Jasper en Lieke

Op 16 jan 2023

Mede door Mathieu hebben wij een prachtige dag gehad. De ceremonie die Mathieu verzorgd heeft was heel persoonlijk. Al bij het eerste telefonische contact hadden we een goed gevoel bij Mathieu en tijdens het kennismakingsgesprek werd dit weer bevestigd. Hij heeft veel tips gegeven hoe de ceremonie vorm te geven en ook de sprekers konden bij hem terecht voor het mooiste verhaal op maat. Wij kijken terug op een hele mooie ceremonie met een lach en een traan en persoonlijke verhalen. Mathieu heeft er een hele mooie ceremonie van gemaakt die precies bij ons past!

Coen en Marit

Op 16 jan 2023

Van de voorbereiding tot en met de ceremonie heel fijn contact gehad! Mathieu heeft heel veel ervaring en erg goede en leuke tips! Hij probeert op een leuke wijze eigen inbreng te stimuleren, alles kan en mag bij hem. Voor de ceremonie enkele keren contact gehad zodat we met een gerust gevoel de ceremonie in gingen! Mathieu voelde goed aan welke rol hij op onze ceremonie moest innemen! Onze ceremonie was heel emotioneel, Mathieu ging hier op een prachtige manier mee om door af en toe wat luchtige teksten uit te spreken! Voor ons was de ceremonie echt het mooiste moment van de dag, mede dankzij Mathieu

Berry en Ilse

Op 16 jan 2023

Een huwelijksdag die we zó weer over zouden doen! Zeker óók de trouwceremonie met Mathieu Bosch. Deze Babs neemt écht de tijd om je als bruidspaar goed te leren kennen. Hij weet zo goed te vangen waar de liefde verankerd zit, hoe die zich uit en wat de kracht is van het bruidspaar. Hij wist dit zelfs beter en mooier onder woorden te brengen dan wijzelf... Daarnaast gaf hij tijdens de ceremonie aandacht aan de mensen die écht belangrijk voor ons zijn en werden onze kinderen van 9 en 7 er op een mooie manier bij betrokken. Met Mathieu ga je met een heel rustig gevoel de ceremonie in, is er plaats voor emoties en wordt er heerlijk gelachen! Hij was voor ons absoluut de beste keuze!

Rens en Lotte

Op 16 jan 2023

Mathieu is fantastisch. Wij hebben onze bruiloft uitgebreid gevierd met alles er op en er aan maar wilden ook dat het wel echt 'van ons' was. En daar hoort een persoonlijke touch bij met een fijne dosis humor. En daar heeft Mathieu precies voor gezorgd. De ceremonie was alles behalve het 'standaard' verhaal. Het was ontzettend persoonlijk, met veel lachen en het raken van de juiste snaren. Nog steeds zeggen mensen tegen ons dat de ceremonie zo mooi en leuk was. En helemaal 'ons'. Deze credits zijn allemaal aan Mathieu te danken.

Saskia en Jeroen

Op 16 jan 2023

In één woord: WAUW! Wat was Mathieu een prachtige toevoeging aan onze dag. Hij maakte het compleet. De woorden waren kloppend en alle gasten herkende ons erin. Dat maakt het heel mooi en persoonlijk. De voorbereiding was al een feestje, onwijs gezellig dat je eigenlijk al denkt dit kan niet meer stuk. Een aanrader voor iedereen. Lieve Mathieu, nogmaals onwijs bedankt, het was geweldig!

Matthijs en Jorien

Op 16 jan 2023

Matthijs en Jorien april 23 2022 Een mooie balans tussen humor, vriendelijkheid en (zeer) veel empathie maakt Mathieu de ideale trouwambtenaar. Mijn vrouw en ik hebben genoten van de gepaste woorden en zijn persoonlijke aandacht. Zeker een aanrader, met Mathieu is je trouwceremonie op voorhand geslaagd!

Stephan en Laura

Op 16 jan 2023

We hebben een prachtige ceremonie gehad! We hebben voor onze trouwdag meerdere keren contact gehad met Mathieu; we hebben hem bij ons thuis ontvangen maar we hebben ook nog met elkaar kunnen videobellen. Als er een vraag was, was Mathieu altijd te bereiken en dacht mee waar het kon. Het was informeel zoals wij wilden en er zat veel humor in. Mathieu verwerkte de anekdotes die onze vrienden/familie gestuurd hadden tot een prachtig verhaal vol humor, liefde en enige ontroering. De ceremonie was een mooie weerspiegeling van hoe ons verhaal samen begon tot hoe we nu in het leven staan. Onze gasten waren ook erg te spreken over de sfeer die Mathieu creëerde. Helemaal top!

Mas en Martijn

Op 16 jan 2023

Mas en Martijn – mei 27, 2022 Toen wij nog maar kort voor ons huwelijk Mathieu benaderden, hadden we nooit kunnen vermoeden dat het zo een schot in de roos zou zijn. Bij het eerste korte gesprek dat wij met hem hadden, was er direct een klik en dat werd gedurende de daaropvolgende gesprekken bevestigd. Wij hadden een Perzisch/Nederlandse huwelijk en Mathieu bleek verrassend genoeg een interesse te hebben in Perzische poëzie dat een belangrijk onderdeel is van Perzische huwelijksceremonies. Dit wist hij op een hele mooie wijze toe te passen tijdens ons huwelijk. Het voelde echt alsof Mathieu onderdeel was van onze vrienden- en familiegroep op de dag zelf. Het plezier en de interesse straalden van hem af en dat creëerde een extra mooie sfeer. Bovendien wist Mathieu erg leuk en goed samen te werken met onze vriend die de ceremonie begeleide. We kunnen nog wel even doorgaan met hoe geweldig we Mathieu vonden maar het zal duidelijk zijn. We raden Mathieu van harte aan. Mathieu, nogmaals ontzettend veel dank!

Harm & Stephanie

Op 16 jan 2023

Wat een fantastische ceremonie, mede namens Mathieu! Ter voorbereiding op onze bruiloft hebben wij en onze ceremoniemeester gesprekken gehad waarbij Mathieu serieuze, leuke en originele vragen wist te stellen om ons goed te leren kennen. Dit gaf ons al een erg goed gevoel. Dit gevoel werd op onze bruiloft dan ook bevestigd en overtroffen! Een mooie en vooral persoonlijk ceremonie met de nodige dosis humor, maar ook met een lach en een traan. Zelfs onze gasten met andere nationaliteiten werden in hun moedertaal welkom geheten. We hebben veel mooie en leuke reacties ontvangen van onze gasten. Wij zullen Mathieu dan ook zeker aanraden! Hij maakt je ceremonie echt compleet!

Nicole en Ron

Op 16 jan 2023

Mathieu was voor ons de perfecte trouwambtenaar. Wij wonen niet in Nederland, zodat de communicatie via telefoon en video-contact plaatsvond. Maar de kik was er meteen. Deze Babs is echt, sympathiek, gevoelig, heeft veel gepaste humor, en was ten allen tijde en voor alle aanwezigen respectvol. We zullen nog vaak en met plezier naar de video van de ceremonie terug kijken. Mathieu, hartelijk bedankt, voor een mooi begin van een onvergetelijke dag.

Tessa en John

Op 16 jan 2023

Wij waren op zoek naar een trouwambtenaar die bij ons zou passen; flexibel, met gevoel voor humor en meedenkend. Deze hebben we zeker gevonden in Mathieu. Mathieu heeft erg goed rekening gehouden met onze wensen, persoonlijkheden én sprekers en heeft dit alles heel mooi verweven in een prachtige ceremonie waar we met veel liefde naar terug kijken en heel veel complimenten over hebben gekregen!

Joost en Tine

Op 16 jan 2023

Bij onze zoektocht naar een passende Babs kwamen we bij toeval bij Mathieu uit. Hij bleek al snel precies de trouwambtenaar die we zochten en zijn daar heel dankbaar voor. Dat begon met een goed gesprek vooraf, Mathieu is zeer ervaren en alles is bespreekbaar. Op de ceremonie was ieder woord gepast en raak en dit met een goede dosis humor. Mathieu heeft een topbijdrage geleverd op voor ons een geweldige dag.

Wesley en Carmen

Op 16 jan 2023

Hoi Mathieu! De ceremonie en alles daaromheen was echt super!! We willen jou dan ook nog graag hier bedanken voor je mooie woorden en je hulp bij álles! Iedereen was er zeer over te spreken. Dankzij jou hebben we een perfecte dag gehad met alle de mooie en lieve mensen om ons heen.

Pascal en Mark

Op 16 jan 2023

We hebben een werkelijke fantástische ceremonie gehad met grote dank aan deze Babs! Mathieu zorgt en ontzorgt, maakt er echt een persoonlijk verhaal van met de gepaste humor en emotie! Wij zijn heel erg blij dat hij ons getrouwd heeft!

Jorgen en Lieke

Op 16 jan 2023

Een persoonlijke ceremonie met leuke ideeën om het nog meer van 'ons' te maken, inbreng van en voor de kinderen, humor, ticje sarcasme... kortom: het perfecte begin van een (hopelijk) lang huwelijk. Twijfel je over Mathieu? Niet doen, het is een aanrader!

Philippe en Cecilia

Op 16 jan 2023

Wij waren ontzettend blij met de mooie en persoonlijke ceremonie van Mathieu tijdens ons huwelijk. Er was een perfecte balans tussen humor en ernst en we vonden het heel fijn hoe Mathieu alle tijd nam om ons verhaal te horen en ons te leren kennen. Ook de begeleiding van de sprekers was top. Wij kunnen Mathieu zeker aanraden!

Thomas en Laura

Op 16 jan 2023

Mathieu staat garant voor een prachtige ceremonie! Wij waren ontzettend blij met de mooie woorden, die perfect aansloten bij hoe we het voor ogen hadden. Hij liet ons meerdere malen verassen met humor, feitjes en emotie. De voordracht zat perfect in elkaar en liet ons niets te wensen over. Het contact met Mathieu verloopt heel fijn. Hij is altijd bereikbaar, biedt begeleiding en is ontzettend gastvrij. Na afloop waren onze bruiloftsgasten ook erg onder de indruk. Wij raden Mathieu van harte aan. Mathieu, nogmaals heel veel dank!

Kira en Tymon

Op 16 jan 2023

Mathieu is een geweldige trouwambtenaar. Hij gaf ons de ruimte om de ceremonie volledig naar onze wens in te vullen en wist met de weinige informatie die hij van ons had, een super leuk verhaal in elkaar te zetten. Hij was aangenaam, uitnodigend en behulpzaam in de communicatie vooraf, en gaf ons het vertrouwen dat het een groot succes ging worden. Absolute aanrader!

Liza Molenschot

Op 16 jan 2023

Mathieu is echt een aanrader. Hij luisterde goed naar ons verhaal, stelde steeds de juiste vragen en kon zo een mooie tekst op maat schrijven. Mede door zijn inbreng had onze ceremonie humor, was het gezellig, levendig, vrolijk en niet zo ouderwets. Er was dan ook genoeg ruimte voor eigen inbreng. Hij helpt je echt bij alles. Van het schrijven van je eigen gelofte of het helpen maken van een mooie tekst die je dierbare voor je lezen.

Remco en Esther

Op 16 jan 2023

Wat een leuke, warme man is Mathieu! Wij kijken terug op een mooie en leuke ceremonie dankzij hem. Van te voren hebben we aangegeven wat onze wensen waren en hebben veel van onszelf verteld. Zowel persoonlijk en via app contact waar we berichten inspraken. Mathieu heeft ons echt begrepen en het perfect verwoord in een mooie speech waar wij ons goed in herkenden. Het was gezellig, mooi, grappig, een heel goede balans van emoties en precies wat wij voor ogen hadden. Hij heeft ook nog eens onze (bonus) dochter erbij betrokken en haar geholpen met de korte speech die zij gaf tussendoor, helemaal top! Wij zijn superblij met het resultaat en bevelen hem van harte aan! Ook al onze gasten waren erg enthousiast over hem wat als bruidspaar leuk is om te horen. Dankjewel Mathieu!

Robbert en Floortje

Op 16 jan 2023

Wat een bijzondere ceremonie hebben we achter de rug. Mathieu heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. De gasten spreken er nog over! Wij wilden graag een ceremonie zonder te veel poespas, gewoon zoals we zijn, en dat is zeker gelukt. Met een lach en een traan. Daarnaast ook met interactie met het publiek zodat iedereen goed werd betrokken en aandachtig luisterden. In het voorgesprek werd goed geluisterd naar onze wensen en tips gedeeld op een laagdrempelige manier; zonder te pushen want het zou onze ceremonie zijn, dat was het zeker! Ook heeft hij contact gehad met een goede vriendin die we graag wilden laten speechen, Mathieu zorgden zelfstandig voor een goede afstemming. Dit maakte het extra bijzonder en persoonlijk! Kortom twijfel niet en laat deze Babs spreken als je een fijne, ontspannen en mooie ceremonie wilt!

Tim en Jettie

Op 16 jan 2023

Al bij het eerste telefonische contact voelde het goed en hadden we er vertrouwen in. We hebben gekozen voor Mathieu omdat humor voor hem belangrijk is. En ook een beetje vanwege zijn achternaam:-). Tijdens onze ontmoeting in Den Bosch heeft hij ons aangeraden om de ceremonie een persoonlijk tintje te geven door anderen te laten spreken, zo hebben uiteindelijk onze getuigen heel mooi gesproken. Ook juichte Mathieu enorm toe dat wij onze geloftes naar elkaar uit zouden spreken, we zijn heel blij dat we dit hebben gedaan. Wat ook heel bijzonder was en al merkbaar bij de eerste ontmoeting, Mathieu genoot zichtbaar van onze liefde! We zijn heel blij dat we Mathieu als trouwambtenaar hebben gekozen!

Thomas en Josefien

Op 23 mar 2022

Vorige week zaterdag zijn wij getrouwd en Mathieu was daarbij onze trouwambtenaar. Van begin tot eind heeft hij ons perfect begeleid. Tijdens het voorgesprek was de klik er meteen. Mathieu stelde ons op ons gemak en luisterde met aandacht naar onze wensen en ideeën. We konden in de voorbereiding altijd een beroep op hem doen en zijn speech was om in te lijsten. Raak, verweven met humor en met een poëtische inslag. Alle aanwezigen hebben met ontroering geluisterd. Het was de dag van ons leven, precies zoals we gehoopt hadden en daarvoor zijn we Mathieu heel dankbaar.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation