Trouw uniek met Monique

Trouwen op jullie unieke locatie

Mijn naam is Monique Café.

Mijn carrière als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand is in 2011 begonnen. Toen ik solliciteerde kon ik niet wachten om mijn eerste huwelijk te voltrekken. Ik kan mij inmiddels geen leuker en afwisselender werk voorstellen.

Inmiddels heb ik honderden huwelijken met heel veel plezier voltrokken. Zowel man en vrouw, man en man en vrouw en vrouw.

Een huwelijk afsluiten is voor mij bijna net zo’n mooi, uniek moment als voor het bruidspaar. Graag verwezenlijk ik dan ook al jullie wensen in de ceremonie. Om dat goed te doen, spreken we eerst af voor een kennismakingsgesprek. Dan ga ik aan de slag om een unieke, vlotte en persoonlijke toespraak voor jullie te maken. Niets is me daarbij te gek.

Het moet voor jullie een onvergetelijke dag worden, met een feestelijk tintje en vooral een lach (en soms een traan). Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, waarom viel je als een blok voor de ander? Iedereen heeft een eigen verhaal, en ik verwerk dit met plezier in een bijzondere speech voor jullie.

Mijn werkwijze is spontaan, vrolijk en enthousiast, ik hou van humor en interactie en heb respect voor de dingen die dat verdienen. Vrienden, getuigen en dierbaren worden betrokken in jullie ceremonie, een persoonlijke noot voegt veel toe!

Neem ook gerust eens een kijkje op mijn facebook pagina.

06-81427618

Adres: Bosstraat 32 2153 AN Nieuw-Vennep

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Bosstraat 32

2153 AN Nieuw-Vennep

06-81427618