Trouw uniek met Monique

(2)

Beoordeel

Trouwen op jullie unieke locatie

Mijn carrière als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand is in 2011 begonnen. Toen ik solliciteerde kon ik niet wachten om mijn eerste huwelijk te voltrekken. Ik kan mij inmiddels geen leuker en afwisselender werk voorstellen.

Inmiddels heb ik honderden huwelijken met heel veel plezier voltrokken. Zowel man en vrouw, man en man en vrouw en vrouw.

Een huwelijk afsluiten is voor mij bijna net zo’n mooi, uniek moment als voor het bruidspaar. Graag verwezenlijk ik dan ook al jullie wensen in de ceremonie. Om dat goed te doen, spreken we eerst af voor een kennismakingsgesprek. Dan ga ik aan de slag om een unieke, vlotte en persoonlijke toespraak voor jullie te maken. Niets is me daarbij te gek.

Het moet voor jullie een onvergetelijke dag worden, met een feestelijk tintje en vooral een lach (en soms een traan). Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, waarom viel je als een blok voor de ander? Iedereen heeft een eigen verhaal, en ik verwerk dit met plezier in een bijzondere speech voor jullie.

Mijn werkwijze is spontaan, vrolijk en enthousiast, ik hou van humor en interactie en heb respect voor de dingen die dat verdienen. Vrienden, getuigen en dierbaren worden betrokken in jullie ceremonie, een persoonlijke noot voegt veel toe!

Neem ook gerust eens een kijkje op mijn facebook pagina.

06-81427618

Adres: Bosstraat 32 2153 AN Nieuw-Vennep

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Bianca

5

op 17-09-2018

Wij willen je bedanken voor de onwijs mooie ceremonie op 08-05-18 ! Je hebt het met zoveel passie verteld dat iedereen het er nog over had tijdens het eten, hoe goed je verhaaltje bij ons paste. Het stukje uit het liedje van Guus Meeuwis was heel gaaf en paste echt bij ons. Nogmaals onwijs bedankt namens ons!!! Groetjes familie Goudberg!

Bart & Marjolein

5

op 25-06-2018

Bedankt voor de fantastische ceremonie afgelopen vrijdag. Wat hebben wij genoten van jouw mooie en persoonlijke woorden. Ontzettend veel complimenten kregen wij van de gasten over de warme en emotionele ceremonie. Deze complimenten zijn absoluut voor jou bedoeld! In de bijlage een mooie foto van jou tijdens de ceremonie. Nogmaals DANK en we hopen je nog eens tegen te komen!

Ga naar een verwante categorie

Bosstraat 32

2153 AN Nieuw-Vennep

06-81427618