Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouw uniek met Monique Trouwen op jullie unieke locatie

5 (14 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Monique Café
Bosstraat 32
2153 AN Nieuw-Vennep

Mijn carrière als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand is in 2011 begonnen. Toen ik solliciteerde kon ik niet wachten om mijn eerste huwelijk te voltrekken. Ik kan mij inmiddels geen leuker en afwisselender werk voorstellen.

Inmiddels heb ik honderden huwelijken met heel veel plezier voltrokken. Zowel man en vrouw, man en man en vrouw en vrouw.

Een huwelijk afsluiten is voor mij bijna net zo’n mooi, uniek moment als voor het bruidspaar. Graag verwezenlijk ik dan ook al jullie wensen in de ceremonie. Om dat goed te doen, spreken we eerst af voor een kennismakingsgesprek. Dan ga ik aan de slag om een unieke, vlotte en persoonlijke toespraak voor jullie te maken. Niets is me daarbij te gek.

Het moet voor jullie een onvergetelijke dag worden, met een feestelijk tintje en vooral een lach (en soms een traan). Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, waarom viel je als een blok voor de ander? Iedereen heeft een eigen verhaal, en ik verwerk dit met plezier in een bijzondere speech voor jullie.

Mijn werkwijze is spontaan, vrolijk en enthousiast, ik hou van humor en interactie en heb respect voor de dingen die dat verdienen. Vrienden, getuigen en dierbaren worden betrokken in jullie ceremonie, een persoonlijke noot voegt veel toe!

Gefilmd door Nick Urbanus.

Neem ook gerust eens een kijkje op mijn facebook pagina.

Bekijk website
+12 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Cindy & Danny

Op 16 nov 2022

Fantastisch mens! De ceremonie was mooi, grappig en uniek ;) kortom alles wat je wilt dat de ceremonie is. Aanrader!

M&R

Op 25 sep 2022

Wat heb jij onze dag speciaal gemaakt met je mooie woorden en liefdevolle karakter! Woorden schieten eigenlijk tekort. Dankjewel voor de mooie herinneringen die we dankzij ook jou hebben aan onze bruiloft. Je bent de beste Babs in de regio Haarlemmermeer en we raden je heel erg aan aan koppels die willen trouwen!

Angela & Mario

Op 20 sep 2022

Monique bij deze willen we je nogmaals bedanken voor de geweldige ceremonie. We hebben een dag gehad om nooit te vergeten! Wat versta jij je vak!!!! BEDANKT

Familie Vermeeren

Op 20 sep 2022

Bij deze willen we jou onwijs bedanken , we zijn heel Blij dat jij onze Babs bent geweest.

Marten en Rosa

Op 07 sep 2021

Trouwen in een relaxte/romantische sfeer en een leuk/liefdevol feest met de voeten in het zand, was ons idee van een fantastische trouwdag. Dus op zoek naar een geschikte strandlocatie en een babs (bijzondere ambtenaar burgerlijke stand) die bij ons past. Via de website van Gemeente Zandvoort(wij wonen in Drenthe) konden we “kennismaken” met de babsen van Zandvoort. We besloten afzonderlijk van elkaar een top 3 te maken en bij beiden stond Monique Café vetgedrukt op 1. Haar uitstraling op de foto en het leuke verhaaltje erbij, dat leek de “match” voor ons. En dat klopte! Een gezellig kennismakingsgesprek volgde en ondanks dat Monique donderdag 6 augustus pas terug zou komen van vakantie, zei ze enthousiast ik ben jullie babs. Vrijdag 7 augustus, bijna windstil, volop zon en 33 graden….topdrukte naar de stranden, dus Monique kwam op haar e-bike om op tijd te zijn en vroeg: “Willen jullie dat ik mijn toga aantrek?” Normaal gesproken zijn we dan van die lolbroeken die met een stalen gezicht zouden zeggen, ja natuurlijk daar staan we op. Maar we hadden het zelf zo warm, dat die lol op dat moment niet in ons opkwam en zeiden nee natuurlijk niet! We hadden een mooie ceremonie, met aan de ene kant de aandacht voor de liefde en plechtigheid en de andere kant ook de lol die wij zo belangrijk vinden. Monique deed haar achternaam geen eer aan, want ze dronk water. Dus volledig nuchter en met een Drents souvenirtje (krentenbol en droge worst) ging ze terug op haar e-bike. Monique je hebt het super gedaan! Dank voor je mooie, lieve en grappige woorden.

Barry & Kim

Op 02 sep 2020

Omdat wij jou al kennen van het schoolplein leek het ons erg leuk om jou al trouwambtenaar te hebben. Deels omdat je ons al kende maar ook gewoon omdat je een heel leuk mens bent. Je hebt interesse in de mensen die je gaat trouwen en geeft ook eigen inzichten/ ideeen over wat je kan vertellen over de mensen die je mag trouwen. Met hier en daar een serieus woord of juist iets met humor wist je de gasten te boeien. Je komt heel spontaan en warm over, en ook is het geen langdradig gebeuren en is het fijn om jou als begeleidster te hebben op zo”n officieel moment. Met een fijne stem en goede performance en verschijning en daarbij betrok je onze kinderen er heel leuk bij is het een geslaagde ceremonie geworden.

Dagmar & Troy

Op 02 sep 2020

Wat is Monique toch een topper! We waren ontroerd door haar mooie woorden op onze grote dag. De persoonlijke aandacht die ze op voorhand aan je geeft is super.

Martijn & Astrid

Op 02 sep 2020

Ze stelt je meteen op je gemak en tijdens de ceremonie was het eigenlijk zo gezellig dat we helemaal vergaten dat er nog een officieel gedeelte kwam! De kinderen werden er ook goed bij betrokken en hadden hun eigen inbreng waardoor het allemaal lekker relaxed was. Het was een fantastische dag voor ons om nooit te vergeten en daar heb jij zeker een groot aandeel in gehad! Bedankt lieve Monique!

Johan & Sandra

Op 02 sep 2020

We hebben Monique eerder meegemaakt bij een bruiloft en waren zeer gecharmeerd van haar energie en warmte die ze uitstraalt. Dus toen wij besloten te gaan trouwen was het dan ook duidelijk dat Monique dat moest doen! De voorbereidende gesprekken waren een feestje. Monique stelt je op je gemak en er ontstonden leuke gesprekken. Dat bleek ook wel op de avond zelf toen wij als verrassing voor vrienden en familie in onze eigen achtertuin gingen trouwen en Monique iedereen aan het lachen kreeg. Het was alsof zij ons al jaren kende en wist met haar speech ons persoonlijk te raken en de kinderen er bij te betrekken. Niks geen stijf gedoe maar gewoon Met humor, duidelijke stem en mooie woorden onze ceremonie voltrokken. Iedereen was enthousiast en genoot! Wij hebben dankzij Monique de avond van ons leven gehad!

Mike & Danielle

Op 02 sep 2020

22 – 10 – 2019 voor de wet getrouwd bij de gemeente Haarlemmermeer onder begeleiding van jou, we waren daar zeer blij mee, jij maakte er een “feestje” van! Vandaar dat we jou paar maanden later direct vroegen voor… 22 – 8 – 2019, trouwfeest, wat was het een mooie en bijzondere dag, mede dankzij jou, met jou Top begeleiding, spontaniteit, humor en gezelligheid, dit allemaal voorafgaand, bij alle gesprekken, en tijdens de ceremonie. Hoe jij alle informatie die je van ons en andere hebt gekregen in zo een mooi jasje hebt kunnen steken was super mooi. Wij zijn jou enorm dankbaar.

Robin en wendy

Op 30 jan 2019

Wat was onze dag geweldig !!! Wat ben je een fijn persoon waarmee je serieus kan zijn maar ook zeker kan lachen.. bedankt voor aanwezigheid op onze trouwdag .. we hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen... liefs familie baas

Vivian & Maurice

Op 02 oct 2018

Wat hebben wij een prachtige dag gehad. Je hebt het geweldig gedaan. De ceremonie echt gebaseerd op wie wij zijn en onze verloving op Sicilië. Serieus waar nodig maar veel met een lach. Echt zoals we jou kennen en waarom wij jou ook hebben gevraagd. We kijken de foto’s en film nog vaak terug. Heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan deze bijzondere dag voor ons!

Bianca

Op 17 sep 2018

Wij willen je bedanken voor de onwijs mooie ceremonie op 08-05-18 ! Je hebt het met zoveel passie verteld dat iedereen het er nog over had tijdens het eten, hoe goed je verhaaltje bij ons paste. Het stukje uit het liedje van Guus Meeuwis was heel gaaf en paste echt bij ons. Nogmaals onwijs bedankt namens ons!!! Groetjes familie Goudberg!

Bart & Marjolein

Op 25 jun 2018

Bedankt voor de fantastische ceremonie afgelopen vrijdag. Wat hebben wij genoten van jouw mooie en persoonlijke woorden. Ontzettend veel complimenten kregen wij van de gasten over de warme en emotionele ceremonie. Deze complimenten zijn absoluut voor jou bedoeld! In de bijlage een mooie foto van jou tijdens de ceremonie. Nogmaals DANK en we hopen je nog eens tegen te komen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation