Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Travels by Ireen Don't let your dreams just be dreams

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Travels by Ireen Vraag informatie aan
Mevr. Irene Beddows
Landelijk

Say 'I do' and travel....

Jullie huwelijksreis moet natuurlijk een onvergetelijke reis worden. Een fantastische reis, maar wel op jullie manier! Willen jullie rondreizen of heerlijk relaxen op een bounty eiland?

Travels by Ireen biedt jullie een bijzondere reis aan die in zijn geheel voldoet aan jullie persoonlijke wensen. Met ruim 30 jaar ervaring in de reiswereld wil ik jullie laten kennis maken met de mooie locaties buiten de vaste toeristische plaatsen. Ik wil jullie huwelijks droomreis mogelijk maken.

Ik ben een onafhankelijk reisadviseur en ik kan daarom jullie voorkeuren van accomodaties en/of vervoer naar jullie wensen én budget invullen. Ontzorgen, betrouwbaar, deskundig en objectief!

Jullie betalen bij mij niet meer dan bij een regulier reisbureau of op internet. Wel kunnen jullie méér service verwachten. Zowel voor als tijdens de reis ben ik altijd bereikbaar.

Ik kan vrijblijvend bij jullie langskomen om jullie plannen/ reiswensen door te nemen, maar dit kan natuurlijk ook telefonisch of per e-mail.

Travels by Ireen is tevens aangesloten bij Mijn Reiskennis. Hierdoor vallen de meeste reizen onder de ANVR en SGR voorwaarden en het Calamiteitenfonds waardoor u verzekerd bent van een zorgeloze reis.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend advies of offerte.

Hartelijke groet,

Irene Beddows

info@travelsbyireen.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Carina

Op 08 nov 2018

Thanks Ireen voor vele goede tips die je gegeven hebt om deze mooie wereldstad te bezoeken. Alles was top verzorgd, mooi jeugdig hotel geregeld voor de boys, erg goed verzorgde fietstour top. Nogmaals bedankt voor alle moeite.

Ellis

Op 06 sep 2018

Zeker aan te bevelen om je reis door Irene te laten boeken. Je weet zeker dat het op maat gemaakt, en met zorg geregeld wordt.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation