Travels by Ireen

Don't let your dreams just be dreams

Say 'I do' and travel....

Jullie huwelijksreis moet natuurlijk een onvergetelijke reis worden. Een fantastische reis, maar wel op jullie manier! Willen jullie rondreizen of heerlijk relaxen op een bounty eiland?

Travels by Ireen biedt jullie een bijzondere reis aan die in zijn geheel voldoet aan jullie persoonlijke wensen. Met ruim 30 jaar ervaring in de reiswereld wil ik jullie laten kennis maken met de mooie locaties buiten de vaste toeristische plaatsen. Ik wil jullie huwelijks droomreis mogelijk maken.

Ik ben een onafhankelijk reisadviseur en ik kan daarom jullie voorkeuren van accomodaties en/of vervoer naar jullie wensen én budget invullen. Ontzorgen, betrouwbaar, deskundig en objectief!

Jullie betalen bij mij niet meer dan bij een regulier reisbureau of op internet. Wel kunnen jullie méér service verwachten. Zowel voor als tijdens de reis ben ik altijd bereikbaar.

Ik kan vrijblijvend bij jullie langskomen om jullie plannen/ reiswensen door te nemen, maar dit kan natuurlijk ook telefonisch of per e-mail.

Travels by Ireen  is tevens aangesloten bij Mijn Reiskennis. Hierdoor vallen de meeste reizen onder de ANVR en SGR voorwaarden en het Calamiteitenfonds waardoor u verzekerd bent van een zorgeloze reis.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend advies of offerte.

Hartelijke groet,

Irene Beddows

info@travelsbyireen.nl

040-2129203

06-48864823

Adres: Florapark 2 5644 BX Eindhoven

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Florapark 2

5644 BX Eindhoven

040-2129203

06-48864823