Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tommy & James Het meest akoestische stijlvolle duo van Nederland.

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Tommy & James
Landelijk

“The Electrifying Acousticals”

Even voorstellen:

Wij zijn Tommy & James, het meest akoestische stijlvolle duo van Nederland. Wij zijn twee professionele, gepassioneerde musici met zeer veel ervaring in binnen en buitenland en spelen: toegankelijke jazz, latin, bossa nova, pop en bekende tunes van TV en filmmuziek.
Jullie trouwdag is de mooiste dag van jullie leven en wij zouden het daarom heel leuk vinden jullie dag extra speciaal te maken en deze muzikaal te mogen omlijsten.

Wat kunnen jullie verwachten?

Op de dag dat we komen spelen hebben jullie geen omkijken naar ons, naar aanleiding van het gesprek wat we voor jullie trouwdag hebben maken we duidelijke afspraken en zorgen dat we op tijd aanwezig zijn en klaar staan om te spelen op het afgesproken moment.
Een kleine selectie uit de vele sfeervolle nummers die we spelen zijn:

• Ain't No Sunshine (Bill Withers)
• Baantjer (Tv serie)
• Every Breath You Take (The Police)
• Hallelujah I Love Her So (Ray Charles)
• Isn't She Lovely (Stevie Wonder)
• Just The Two Of Us (Bill Withers)
• King Of The Swingers (Jungle Book)

Daarnaast uiteraard ook veel fijne jazz, latin en bossa nova nummers. Overal op jullie locatie muziek mogelijk!
Aangezien we akoestisch spelen zijn we op jullie locatie overal inzetbaar. Ons geluid overheerst niet communicatie blijft daardoor goed mogelijk. Buiten dat we kunnen zelfs lopend spelen of desgewenst wel versterkt spelen.
Het lijkt ons heel leuk om jullie trouwdag nog specialer te maken!

Zullen we gauw kennis maken met elkaar en jullie wensen doorspreken?

Tommy & James

Bekijk website
+1 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sandy & Shandro

Op 05 mar 2024

Tommy & James hebben op onze bruiloft tijdens het diner gespeeld. Het was geweldig! Ze maken goeie muziek en brengen een vrolijke sfeer mee! Wat ik erg prettig vond was dat ze flexibel en mobiel zijn. Zonder dat ik het door had, stonden ze er al en begonnen ze te spelen. Top!

Sander & Monique Romijn

Op 05 mar 2024

Tommy & James hebben ons bruiloftsfeest onvergetelijk gemaakt. Ze waren in 1 woord fantastisch! Niet traditioneel, maar uniek, midden tussen de gasten, weten ze er een geweldig feest van te maken. We hebben volledig vertrouwd op hun repertoire; het is divers, gezellig en heerlijk pakkende live muziek! Ook nadien hebben we nog veel enthousiaste reacties gehad; ‘Dit hebben we nog niet eerder op een feest meegemaakt! Wat was het gaaf!

Stephanie en Mario Roest

Op 05 mar 2024

We hadden Tommy & James gevraagd om tijdens onze receptie van ons huwelijk te komen spelen, De heren waren ruim op tijd aanwezig in hun mooie nette pakken, de muziek was heel divers en op een fijn volume!, helemaal leuk was dat ze akoestisch spelen en op diverse plekken in de zaal gingen staan, de interactie met onze gasten was helemaal leuk! We hadden een fantastische dag mede dankzij de bijdrage van Tommy & James, echt een aanrader!

Jord & Tessa van Dormalen

Op 05 mar 2024

Voor onze bruiloft zochten we iets unieks en speciaals. Via vrienden werden we getipt op Tommy and James. Ze waren pas bij een bruiloft geweest waar Tommy and James bewegend door de zaal de meest lekkere Jazz-pop muziek speelde. -

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation