Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tom Trouwt Bekijk hieronder mijn introductiefilm!

17 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tom Trouwt Vraag informatie aan
Dhr. Tom van Zevenbergen
Landelijk

‘ZEG MAAR TOM’

Een eenvoudige zin die mij als mens en trouwambtenaar typeert.
Laagdrempelig en persoonlijk.
Want wat is er nou persoonlijker dan elkaar het jawoord geven?
Het voltrekken van een huwelijk beschouw ik als een grote eer waar ik ook nog eens mijn muzikale kwaliteiten in kwijt kan. Dus ik zing graag iets tijdens jullie ceremonie. Heb klassiekers in mijn repertoire maar sta natuurlijk open voor verzoekjes. Misschien zelfs wel een’ op maat ‘gemaakte song. Zeg het maar.

Niets moet, alles mag….het is jullie dag.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden dus kijk hieronder even naar mijn introductie filmpje.

Wie weet tot ziens en… ’Zeg maar Tom‘.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Esmiralda en Wouter

Op 06 jul 2023

Tom maakt er geen standaardpraatje van maar maakt de ceremonie heel persoonlijk. Het begon een paar weken voor de bruiloft met een gezellig voorgesprek. Hij denkt mee, heeft een fijne stem en beschikt over heel veel humor. Wat hebben wij van je genoten Tom. Daarnaast hebben onze gasten ook echt genoten en zijn nog steeds op zoek naar het hert…. Liefs Esmiralda en Wouter van de Bunt

Iwan & Sandra

Op 06 jul 2023

Beste Tom, Wat was het een ontroerende, humoristische ceremonie. Gewoonweg fantastisch. Wij waren zeer verrast door jou lied wat je overigens prachtig zong. Niet alleen het lied maar ook jou improvisatievermogen was voortreffelijk. Wij hebben genoten met een lach en een traan en zullen dit gevoel nog lang vasthouden. Wij blijven nog lang nagenieten over de grap van de pannenkoeken. (knipoog) Je bent een sociaal en prettig persoon in de omgang. Hier waren wij zeer positief over. Groetjes van ons Bruidspaar Zondag

Jurjan & Marjolein

Op 06 jul 2023

Lieve Tom, Bedankt dat je ons mooiste moment nog mooier hebt gemaakt. Met je uitstraling, je humor en een mooie stem heb je de ceremonie heel bijzonder gemaakt. We gaan nu lekker zuurvlees eten :-)!

Piet en Jeroen

Op 06 jul 2023

Dag Tom, Graag willen wij jou bedanken voor de geweldige bijdrage die jij hebt geleverd aan ons huwelijk. Wat heb je dat goed gedaan. Het was persoonlijk, het was grappig, het was emotioneel. Het gaf bij een ieder een prachtige afwisseling van emoties. Prachtig gezongen, zonder dat het een musical werd. Ook onze gasten zijn vol lof over hoe jij dit hebt gedaan. Wat zijn we blij dat jij ondanks jouw andere activiteiten op die dag dit voor ons hebt kunnen doen. Heel veel dank.

Richard en Cindy

Op 05 jul 2022

Lieve Tom, Wat stond je te zweten in je toga met 34 graden midden in de prachtige boomgaard van de Bronckhorsthoeve. Nou was die plek al magisch maar jij hebt er toch nog een schepje bij bovenop weten te doen. Met je humor en gevatte weetjes tot aan de liedjes die precies op ons aansloten. En wat een knaller van een eind het gedicht over onze heerlijke gebakken aardappelen. Het was voor ons perfect. Als trouwen ieder jaar opnieuw kon dan kozen wij jou. Wie weet tot ziens. Liefs van ons.

Marc Poell

Op 05 jul 2022

Als videograaf heb ik al een paar honderd huwelijken mogen meemaken. En ongeveer net zoveel trouwambtenaren. Vandaag was ik bij een huwelijk dat werd voltrokken door Tom. Heel persoonlijk, heel speciaal. Je merkt het meteen wanneer iemand moeite heeft gedaan om een mooie trouwceremonie te maken met heel persoonlijke en speciale momenten erin. Tom maakt een ceremonie met humor, met serieuze momenten, maar vooral relaxed en met oprechte aandacht voor het bruidspaar en de belangrijkste aanwezige gasten. Mijn advies: boek Tom met een gerust hart.

Gerhard & Judith

Op 05 jul 2022

Als je op zoek bent naar een bijzondere en humoristische trouwambtenaar die ook nog eens goed kan zingen? Stop met zoeken en vraag Tom. Hij wist voor iedereen van een bijzondere dag een onvergetelijke dag te maken waar nog lang over nagepraat werd. Nogmaals hartelijk dank!

Robin

Op 05 jul 2022

Hi Tom! Wat een enorm leuke ceremonie wist je neer te zetten in Doetinchem. Het zingen was een mooi extraatje, en kun je ook erg goed. Ik hoop snel nog eens met je samen te werken.

Richelle

Op 05 jul 2022

Tom heeft onze ceremonie heel bijzonder gemaakt, vol van humor en raden Tom echt aan!! Na de tijd hele leuke reacties gehad van onze dag gasten, wij vonden hem allemaal geweldig. Je voelt je ook erg op je gemak bij hem en je hoeft niet bang te zijn dat het geen leuke ceremonie wordt! Tom, wij zijn heel blij dat jij onze trouwambtenaar was. Voor ons had het niet beter gekund!

Twan en Jelena

Op 07 jul 2021

Met Tom als trouwambtenaar ben je verzekert van een geweldige ceremonie vol spontaniteit, muziek, gezelligheid, humor en ruimte voor emoties die hierdoor als vanzelf komen. Het voorgesprek was prettig, we gaven Tom veel input maar daar heeft hij een fantastisch verhaal van gemaakt. Hij kan inspelen op spontane gebeurtenissen en daardoor ook wat luchtigheid inbouwen. Perfect en we hebben enorm genoten! Iedere gast was jaloers en wilde Tom ook als trouwambtenaar. Hij heeft onze dag bijzonder gemaakt. Nogmaals heel erg bedankt Tom!

Philip en Monique

Op 07 jul 2021

Het was 1 groot feest met Tom. Humor was voor ons belangrijk. Voorgesprek was superleuk. We zouden zo weer gaat trouwen. Nogmaals 1000 maal dank.

Maarten en Mariska

Op 07 jul 2021

Het leukste vonden we zijn humor, zijn persoonlijke touch en natuurlijk zijn warme heldere stemgeluid. Zelfs onze gasten hebben het nog steeds over de geweldige ceremonie en met name over Tom. We kunnen en zullen Tom iedereen aanbevelen.

Vivian en Sinan

Op 07 jul 2021

“Wat een super leuke, oprechte en persoonlijke trouwambtenaar!” Klonk het na onze ceremonie. “Dit hebben wij nog nooit meegemaakt!” Tom nam ondanks onze (30min) vertraging alle tijd voor ons en heeft ons en alle gasten verrast door te zingen! Niemand heeft ooit zo’n leuke trouwambtenaar gezien. Zo’n mooie ceremonie gunnen wij elk bruidspaar!

Hans en Tineke

Op 07 jul 2021

Tom, Je hebt onze trouwdag, ondanks de corona crisis, bijzonder gemaakt. Dank je wel. Groetjes Hans en Tineke

Ineke & Remco

Op 07 jul 2021

Wat een geweldige man ben je Tom. Je hebt onze dag prachtig laten verlopen. Hartelijk dank voor je prachtige woorden. Enorm leuk en prachtig hoe je het hebt opgebouwd. Bedankt, ook namens Ineke.

Remy & Marjorie

Op 07 jul 2021

Tom was babs tijdens ons geregistreerd partnerschap. Mede dankzij hem een bijzonder moment om nooit te vergeten. Hij voelt perfect de sfeer aan, combineert humor met een serieuze noot, met als hoogste punt een prachtig gezongen lied! Hij weet mensen echt te raken en positief te verrassen. Wat ons betreft een echte aanrader. Bedankt Tom!!

Thijsje en Denise

Op 07 jul 2021

Tom heeft van onze ceremonie echt een feestje gemaakt. Gewoon lekker ontspannen en leuk, precies zoals we het vooraf besproken hadden. Ook van onze gasten kregen we veel complimenten voor 'die leuke trouwambtenaar'. Tom is echt een aanrader voor elk bruidspaar!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation