Time for Cakes Speciale taarten en cupcakes voor bijzondere gelegenheden

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Time for Cakes Vraag informatie aan
Hogeveenseweg 89
2731 LB Benthuizen

Bruidstaarten

Voor de mooiste dag van uw leven mag een mooie bruidstaart niet ontbreken.Er zijn combinaties mogelijk zoals een bruidstaart of in combinatie met cupcakes of cake pops.

Sweet Table

Bij Time for Cakes is het ook mogelijk om een sweet table te boeken. Dit is leuk voor verjaardagen, bruiloften, kraamfeesten ect. ect.

Time for Cakes maakt deze graag voor u.

De prijzen zijn op aanvraag.

Vrijgezellenfeest

Voor een gezellige vrijgezellenfeest kunt u terecht bij Time for Cakes! Deze workshop kunt u zelf plannen en geheel naar eigen inzicht invullen. Hierbij kunt denken aan het maken van een gezamenlijke stapeltaart of een voorproefje op de bruidstaart met bijpassende cup cakes. Zoals bij elke workshop is drinken (koffie, thee en fris) en iets lekkers altijd inbegrepen. Een High Tea behoort ook tot de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Laura

Op 24 jul 2020

Hier mijn bruidstaart en cups besteld voor mijn bruiloft van 7 april jl. We zijn hartelijk ontvangen tijdens de proeverij en er werd volledig naar onze wensen geluisterd. Omdat wij allebei geen zoetekauw zijn, hebben we de keuze gemaakt voor frisse smaken. Deze smaken waren verassend en origineel. Cupcakes voor de avondgasten waren een succes en heb hier veel complimenten over ontvangen. Contact tot aan bruiloft is fijn en goed verlopen. Prachtig Hoe je de bloem die op mijn trouwjurk zat hebt laten terug komen in de taart. Dit was 1en dezelfde bloem. Bedankt voor je nauwkeurigheid en de heerlijke taart!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation