Tico Reizen Uw onvergetelijke huwelijksreis begint bij Tico Reizen!

Tico Reizen Tico Reizen
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tico Reizen Vraag informatie aan
Keizersgracht 75 III
1015 CE Amsterdam

Prachtige huwelijksreizen geheel privé en op maat gemaakt

Na het regelen van die bijzondere bruiloft volgt een niet te missen onderdeel: jullie moeten natuurlijk wel er samen tussenuit! De reisspecialisten van Tico Reizen assisteren je heel graag bij dit bijzondere onderdeel en stippelen met veel plezier jullie ideale huwelijksreis voor jullie uit. Zo verblijft het ene koppel graag lang op een paradijselijke locatie aan zee om samen even helemaal bij te komen en trekt het andere stel er juist graag op uit, op safari naar Afrika of een avontuurlijke rondreis door Peru langs oude incaruïnes.

Zorgeloos genieten van jullie onvergetelijke reis

Een door Tico verzorgde reis is uniek en speciaal samengesteld voor jullie. De reis is tot in de puntjes verzorgd, zodat jullie met minimale inspanning, maximaal kunnen genieten. We zorgen dat al jullie transport is geregeld evenals eventuele extra gewenste activiteiten. Voor een huwelijksreis selecteren we natuurlijk nét iets romantischere accommodaties. 

Over Tico Reizen

Tico Reizen is een kleinschalige reisorganisatie, gespecialiseerd in de verzorging van unieke reizen. Het kleine, enthousiaste team van service-gerichte reisspecialisten stelt onvergetelijke reizen samen naar maar liefst 30 bestemmingen in Latijns-Amerika, Azië, Afrika, de Poolgebieden en Oceanië

Passie & deskundigheid

Onze reisspecialisten hebben allen een passie voor reizen en hebben de bestemmingen die wij aanbieden allen bezocht. Wij vinden het elke dag weer een genot bezig te mogen zijn met het verzorgen van onwaarschijnlijk mooie reizen. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de leukste excursies en de meest bijzondere accommodaties, bezoeken we onze bestemmingen regelmatig. Bij Tico kun je rekenen op persoonlijk en deskundig advies; in overleg stellen wij de meest ideale reis voor jullie samen.

Een huwelijksreis op maat

Kwaliteit staat bij ons centraal en het leveren van maatwerk is ons uitgangspunt. Geen enkele door ons samengestelde reis is hetzelfde. De accommodaties zijn uniek en speciaal voor jullie geselecteerd. Het verblijf is niet persé super luxe, maar authentiek en bijzonder en draagt bij aan de reisbeleving. De reis kan met, of zonder de intercontinentale vluchten worden geboekt, maar bevat in ieder geval alle ingrediënten voor een prachtige, ontspannen rondreis ter plaatse. We helpen jullie (waar nodig) tevens met het aanvragen van een visum en ook voor extra verzekeringen kunnen jullie bij ons terecht. Wij zorgen er samen met onze lokale partners voor dat alle vluchten, het transport, de mooiste activiteiten en meest bijzondere accommodaties naadloos op elkaar aansluiten, zodat jullie ter plaatse niets anders hoeven te doen dan zorgeloos te genieten van jullie prachtige reis samen!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bart

Op 20 jun 2018

Geweldig totaal samengesteld op basis van onze wensen. Alles was de kwaliteit die we gevraagd hadden en hadden verwacht. Communicatie vooraf heel prima en efficient.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation