Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tico Reizen Jullie onvergetelijke huwelijksreis begint bij Tico Reizen!

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Charissa Martens
Landelijk

Prachtige huwelijksreizen geheel privé en op maat gemaakt

Na het regelen van die bijzondere bruiloft volgt een niet te missen onderdeel: jullie moeten er natuurlijk wel samen tussenuit! De reisspecialisten van Tico Reizen assisteren je heel graag bij dit bijzondere onderdeel en stippelen met veel plezier de perfecte huwelijksreis voor jullie uit. Zo verblijft het ene koppel graag lang op een paradijselijke locatie aan zee om samen even helemaal bij te komen en trekt het andere stel er juist graag op uit, op safari naar Afrika of een avontuurlijke rondreis door Peru langs oude incaruïnes. Maar ook binnen Europa hebben we een aantal schitterende locaties om na je huwelijksdag te genieten van elkaar. Denk bv. aan de Douro-vallei in Portugal of in het spectaculaire fjordengebied van Noord-IJsland.  

Zorgeloos genieten van jullie onvergetelijke reis

Een door Tico verzorgde reis is uniek en speciaal samengesteld voor jullie. De reis is tot in de puntjes verzorgd, zodat jullie nergens aan hoeven te denken en vooral kunnen genieten. We zorgen dat al jullie transport is geregeld en dat er ook een aantal unieke ervaringen zijn meegenomen. Jullie kunnen een fietstocht maken langs de wijngaarden, samen gaan duiken of een kookcursus volgen. Roepen jullie maar waar de interesses liggen, dan vullen wij het programma aan met een aantal leuke suggesties! En voor een huwelijksreis selecteren we natuurlijk nét iets romantischere accommodaties dan voor onze reguliere reizen. De accommodaties zullen jullie reis beslist verrijken. 

Over Tico Reizen

Tico Reizen is een kleinschalige reisorganisatie, gespecialiseerd in de verzorging van unieke reizen. Het kleine, enthousiaste team van service-gerichte reisspecialisten stelt onvergetelijke reizen samen naar vele bestemmingen wereldwijd in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten en Oceanië. Ook een cruise naar Antarctica of Groenland behoort tot de mogelijkheden!

Passie & deskundigheid

Onze reisspecialisten hebben allen een passie voor reizen en hebben onze bestemmingen zelf bezocht. Wij vinden het elke dag weer een genot bezig te mogen zijn met de verzorging van de mooiste reizen. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de leukste excursies en de meest bijzondere accommodaties, bezoeken we onze bestemmingen regelmatig. Bij Tico kun je rekenen op persoonlijk en deskundig advies. In overleg stellen wij dan ook dé reis voor jullie samen waar jullie gelukkig van worden!

Een huwelijksreis op maat

Kwaliteit staat bij ons centraal en het leveren van maatwerk is ons uitgangspunt. Geen enkele door ons samengestelde reis is hetzelfde. De accommodaties zijn uniek en speciaal voor jullie geselecteerd. Het verblijf is niet persé super luxe, maar authentiek en bijzonder en draagt bij aan de reisbeleving. De reis kan met of zonder de vluchten worden geboekt, maar bevat in ieder geval alle ingrediënten voor een prachtige, ontspannen rondreis ter plaatse. Mocht er een visum benodigd zijn, dan assisteren we jullie bij het verkrijgen hiervan. Wij zorgen er samen met onze lokale partners voor dat alle vluchten, het transport, de mooiste activiteiten en meest bijzondere accommodaties naadloos op elkaar aansluiten, zodat jullie ter plaatse niets anders hoeven te doen dan zorgeloos te genieten. 

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Pascal

Op 16 jun 2021

Onze huwelijksreis naar Galápagos was onvergetelijk en werkelijk fantastisch verzorgd. Aan ieder detail was gedacht.

Bart

Op 20 jun 2018

Geweldig totaal samengesteld op basis van onze wensen. Alles was de kwaliteit die we gevraagd hadden en hadden verwacht. Communicatie vooraf heel prima en efficient.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation