Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

The Woodpacker Foto en video services gebracht op uw locatie. Een fotograaf, videograaf of livestream op locatie nodig? Dan bent u op het juiste adres!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Woodpacker Vraag informatie aan
Landelijk

Het Duo van The Woodpacker foto en film op uw bruiloft. Uniek en betaalbaar.

Herinneringen zijn natuurlijk zo gemaakt. Maar op uw bruiloft is het belangrijk dat u zelf bezig bent met 1 ding: Genieten! En om herinneringen op te slaan en later nog eens lekker van te nagenieten kan een bruidsfilm tegenwoordig niet meer ontbreken!

Veel bruiloften hebben we al mogen voorzien van video materiaal. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft video helemaal naar jullie wens word gemaakt.

Professioneel, uniek en betaalbaar!

Hebben jullie een andere fotograaf ingehuurd? Geen probleem! Wij werken heel erg goed samen met andere fotografen. Vooraf overleggen we altijd even wat de wensen zijn en hoe we de ruimte gaan verdelen. Zo kunnen er geen irritaties of overlapping plaatsvinden. Daarnaast maken we het altijd graag gezellig samen met de andere fotograaf:)

Meer dan alleen een bruidsfilm!

Drone opnames

Drone opnames zijn altijd inbegrepen! Nee dat is geen verkooptruc, maar dit vinden wij zelf stiekem toch wel heel erg leuk om te gebruiken en is ook razend populair! Wel moet dit op jullie locatie mogen volgens de Europese regels. Hiervoor kijken we op elke locatie of er hier gevlogen mag worden. Dit zal altijd bij jullie bekend zijn voor de bruiloft.

Complete ceremonie opname

Wij hebben genoeg apparatuur mee. En ook veel camera’s. Daarom nemen wij tegen een kleine prijs ook graag jullie gehele ceremonie op met 1 of 2 camera’s! Deze is dan goed te gebruiken in de bruidsfilm en levert een mooie herinnering op om later nog eens terug te kijken. Een ceremonie gaat sneller dan je denkt…

Openingsdans + speeches opnemen

Een speciale openingsdans en/of mooie speeches tijdens het diner of het feest? Deze opnemen kan enorm waardevol zijn en doen we ook graag. Van te voren nemen we altijd even contact op met de ceremonie meester om te weten wanneer deze plaatsvinden en nemen we in de meeste gevallen kosteloos mee en leveren we compleet aan. 

Wij operen vanuit twee locaties in Nederland waardoor ook opdrachten in het zuiden van Nederland niet uren reistijd hoeven te kosten.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anouk & Bas

Op 06 feb 2023

Onze bruiloft was in één woord betoverend, met grote dank aan The Woodpacker! Onze eerste afspraak was op onze trouwlocatie, ze dachten helemaal mee met al mijn ideeën die ik in mijn hoofd had hoe ik het graag wilde. Niks was te veel voor Martijn en Luuk. Zij hebben onze dag zo goed in beeld gebracht en hebben er een hele mooie videoclip van gemaakt. Met onwijs mooie drone beelden. Ook bij familie en vrienden waren de reacties geweldig. Emoties werden helemaal opnieuw beleefd. Ik raad iedereen The Woodpacker aan die een goede videograaf zoekt voor zijn/ haar bruiloft!!

Celine & Yoeri

Op 06 feb 2023

02-09-2022 was onze mooiste dag van ons leven! Woodpacker was de hele dag in ons midden om beeldmateriaal te schieten en te filmen. Inmiddels hebben wij alle foto's binnen en hebben wij ook de filmpjes mogen ontvangen. De foto's en bruidsfilm geeft echt zo'n mooie impressie van de dag, waardoor je de hele dag weer vol aan het nagenieten ben! Het was zo'n onvergetelijke, mooie ongedwongen dag. Door het mooie beeldmateriaal wat we nu nog hebben van deze dag hebben we te danken aan Martijn en Luuk. Top foto en videograaf die ongestoord hele mooie plaatjes en beelden hebben gemaakt tijdens de dag! Een echte aanrader om hen bij jullie dag te hebben! Kortom: het was zo'n mooie en bijzondere dag! Heel veel dank aan Luuk en Martijn!

Jeffrey & Nicky

Op 22 aug 2022

Voor onze bruiloft op 24 juni 2022 heeft The Woodpacker onze bruiloft film(s) verzorgd. Wat zijn Martijn en Luuk toffe kerels, heel vriendelijk, denken goed mee, gezellig en er wordt snel gereageerd bij vragen. De films zijn echt fantastisch geworden! Wij hebben deze al meerdere malen met een big smile teruggekeken en al aan vele mensen zoals vrienden, familie en collega's laten zien. Geweldig hoe ze deze mooie dag hebben vastgelegd, ook de drone beelden zijn fantastisch. Wij zouden ze iedereen aan raden!

Ilja Brens

Op 01 aug 2022

The Woodpacker heeft onze trouwdag fantastisch in beeld gebracht inclusief prachtige drone opnames! We zijn ontzettend blij met de beelden die we hebben mogen ontvangen. De communicatie verliep soepel, ook tijdens de trouwdag waren ze op een zeer prettige manier aanwezig. Kortom, we zijn erg tevreden.

Laurens & Anke

Op 13 sep 2021

The Woodpacker (Martijn) heeft samen met de hulp van Luuk op onze trouwdag filmopnames gemaakt en aan de hand van deze opnames een kort filmpje gemaakt. Dit zijn prachtige beelden geworden! Wij kunnen zo nog elke keer nagenieten van deze mooie dag. Daarnaast heeft Martijn samen met de hulp van Luuk een livestream voor ons opgezet zodat iedereen de trouwdienst ook op afstand kon volgen. De dienst was duidelijk te volgen door goed beeld en geluid. Het contact met Martijn was top! Hij reageert altijd heel snel en duidelijk. Mochten wij in de toekomst nog eens vaker beeld/livestream etc. nodig hebben, schakelen wij zeker The Woodpacker in!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation