The Woodpacker Foto en video services gebracht op uw locatie. Een videograaf, livestreaming of fotograaf nodig? Dan bent u op het juiste adres!

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Woodpacker Vraag informatie aan
Landelijk

UW PRACHTIGE DAG IN GOEDE HANDEN!

Een prachtige film, fotoreportage of livestream voor uw prachtige dag. Van te voren duidelijke afspraken zodat er tijdens uw dag geen aandacht meer naar toe hoeft en u kunt focussen op wat echt belangrijk is: Genieten!

The Woodpacker foto en film staat garant voor ervaring, kwaliteit en betaalbaare diensten!

BRUIDSFILM

Herinneringen zijn natuurlijk zo gemaakt. Maar op uw bruiloft is het belangrijk dat u zelf bezig bent met 1 ding: Genieten! En om herinneringen op te slaan en later nog te kunnen nagenieten kan een bruidsfilm tegenwoordig niet meer ontbreken!

Wij beschikken over de apparatuur en ervaring om uw prachtige dag perfect op beeld te zetten. Daarnaast zal er goede overleg met de fotograaf zijn om overlap te voorkomen en natuurlijk elkaar niet in de weg te zitten. 

Ook zorgen we van te voren voor goed overleg met u als bruidskoppel om de wensen goed over te laten komen en er achteraf geen teleurstelling kan voor komen.

Betaalbaar, professioneel en tot in de puntjes geregeld. Dat is waar The Woodpacker foto en film voor staat!

LIVESTREAMING

Sinds de coronacrisis zie je het steeds vaker. Bruiloften live uitgezonden. Iedereen die om onverhoopte reden niet bij de bruiloft aanwezig kan zijn krijgt hierdoor toch de mogelijkheid jullie prachtige dag te volgen.

Ook familie, vrienden of kennissen die vanwege woning in het buitenland niet aanwezig kunnen zijn geeft u hiermee de mogelijkheid mee te kijken.

Daarnaast word de livestream natuurlijk opgenomen waardoor deze ook nog terug te zien zal zijn en u kunt versturen naar de mensen die niet aanwezig konden zijn.

Wij werken standaard met 3 camera's. Eventueel is dit uit te breiden tot 4 camera's!

Wij hebben de ervaring op zak om uw bruiloft online goed zichtbaar te maken. Naast livestreams op scholen, bij gemeenten en verschillende organisaties hebben we ook op al een hoop bruiloften mogen livestreamen!

Een video en geluidstechnicus op locatie welke samen een plan van aanpak te maken. Hierna zal ons team zich voorbereiden en tijdens de bruiloft onzichtbaar aanwezig om zo de uitzending naar uw familie en vrienden perfect te laten verlopen!

Hierom worden wij ook met trots beschreven door bruidsparen als 'onzichtbaar' en 'betrouwbaar'.

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie in heel Nederland!

Zelfs op plekken zonder internet ;) 

Kijk voor meer informatie op www.thewoodpacker.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Laurens & Anke

Op 13 sep 2021

The Woodpacker (Martijn) heeft samen met de hulp van Luuk op onze trouwdag filmopnames gemaakt en aan de hand van deze opnames een kort filmpje gemaakt. Dit zijn prachtige beelden geworden! Wij kunnen zo nog elke keer nagenieten van deze mooie dag. Daarnaast heeft Martijn samen met de hulp van Luuk een livestream voor ons opgezet zodat iedereen de trouwdienst ook op afstand kon volgen. De dienst was duidelijk te volgen door goed beeld en geluid. Het contact met Martijn was top! Hij reageert altijd heel snel en duidelijk. Mochten wij in de toekomst nog eens vaker beeld/livestream etc. nodig hebben, schakelen wij zeker The Woodpacker in!

Jolanda

Op 20 jul 2021

Het was fijn om met Martijn samen te werken. Martijn komt zijn afspraken na, staat open voor ideeën van de klant. Reageert snel via de app of de mail. Heeft zelf leuke inbreng, o.a. de drone. Besteed veel tijd en aandacht aan zijn opdracht en alles gaat keurig in overleg. Voor mij was dit de 1e keer, een eigen promofilm maken, voor Powerwalking Leek. Het was een mooie ervaring en ik ben blij met het resultaat! Prijs technisch ook prima! Ik zal Martijn zeker aanraden voor het maken van o.a. een promofilm.

Marianne

Op 20 jul 2021

Martijn heeft de Koninklijke Onderscheidingen van Gemeente Het Hogeland "live" uitgezonden via het "you-tube" kanaal van de gemeente. De samenwerking was heel goed en we hebben een mooi resultaat neer kunnen zetten.

Dorothy

Op 20 jul 2021

Martijn Meulenbelt van The Woodpacker heeft onze bedrijfsfilm gemaakt voor Dorothy's coffee. Het is een mooie, warme en professionele film geworden. Precies zoals we voor ogen hadden. Martijn was goed voorbereid en snel en nauwkeurig in het verwerken van onze feedback. En...ook niet onbelangrijk: het was zeer betaalbaar. Een promotiefilm laten maken door The Woodpacker kunnen wij zeker aanraden!

Dennis

Op 20 jul 2021

Martijn heeft op zeer professionele wijze de live uitzendingen tijdens de Open Festival dagen op de Lindenborg verzorgd. Bovendien een tweetal prachtige filmpjes over de school gemaakt. Hij denkt steeds mee, doet concrete voorstellen en draagt oplossingen aan. Is bovendien zeer flexibel en geeft heldere regie aanwijzingen zodat het eindresultaat geweldig is.

Het Groninger Landschap

Op 20 jul 2021

Martijn heeft een mooie, pakkende film gemaakt met mooie beelden. Prima samenwerking.

Sportcentrum Leek

Op 20 jul 2021

Fijne samenwerking met als resultaat prachtige 360graden foto's, dronebeelden, foto's en fijne hulp bij vragen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation