Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

The Woodpacker Foto en video services gebracht op uw locatie. Een fotograaf, videograaf of livestream op locatie nodig? Dan bent u op het juiste adres!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Woodpacker Vraag informatie aan
Landelijk

Het Duo van The Woodpacker foto en film op uw bruiloft. Uniek en betaalbaar.

Na de start van mijn video productiebedrijf kwam er al vrij snel een aanvraag binnen voor een bruiloft. Op dat moment bood ik dat nog helemaal niet aan! Maar met mijn ervaring bij de bedrijven en organisaties het aanbod niet afgeslagen maar aangenomen. Dit is de start geweest van 2 enorm goede jaren van videografie. Dit heb ik samen met mijn collega fotograaf Luuk uitgebreid naar een duo foto/videografie. 

Dus naast videografie nu ook fotografie in 1 pakket? Lees snel verder of check www.thewoodpacker.nl!

Videografie als geen ander

In de wereld van sociale media zijn foto’s niet meer het belangrijkste. En ook in bruiloften is het een opkomend fenomeen dat er een videograaf op een bruiloft wordt geboekt. En dat is zeker niet voor niets. Want wat een videograaf toevoegt aan een bruiloft is echt fantastisch. Ik ben als videograaf ook om die reden aanwezig. Jullie dag op beeld leggen zoals voor jullie bedoeld.

Hoe doe ik dit? Kennismaken, communiceren en observeren. Ik kom graag met jullie in contact en zorg ervoor dat ik jullie als bruidspaar een beetje ken. Hierdoor geef ik de beelden de sfeer en het gevoel dat bij jullie past!

Hierbij hoort ook de drone! Welke wij (als dit legaal kan) altijd gebruiken voor de mooiste beelden van jullie locatie en dag.

Het volgende kan je van mij als videograaf verwachten:

- 1 á 2 videograven op locatie voor zolang jullie willen!

- Opname van Ceremonie + geluid om te gebruiken in de bruidsfilm.

- Goede samenwerking met de fotograaf

- Drone beelden

- Eigen muziek keuze!

Wat krijg je achteraf van mij?

- Bruidsfilm 8 t/m 14 minuten

- Verkorte versie van de bruidsfilm van 2 á 3 minuten

- Complete Ceremonie opname (max 1,5 uur) + speeches (vooraf bekend) + openingsdans

Fotografie 

Naast videografie werk ik samen met een topfotograaf  waardoor we voor een mooie bundelprijs foto/videografie aan jullie kunnen aanbieden! Wat is hier nu het voordeel van? 

De samenwerking staat al voor jaren waardoor ik en de fotograaf precies weten wat we aan elkaar hebben en we zo elkaar ook niet in de weg kunnen lopen. Perfecte foto’s en romantische videobeelden in 1!

Het grote voordeel is ook dat je bij 1 partij boekt. Dit scheelt geld, maar scheelt ook al het regelen. Veel minder tijd kwijt aan gesprekken en het contact houden met de foto en videograaf.

Wie is dan de fotograaf? Deze fotograaf is Luuk van der Naalt en is niet zo van de aandacht. Daarom zul je ook niet veel over hem vinden. Maar ik kan je verzekeren dat de foto’s hierboven authentiek zijn en door hem zijn gemaakt op verschillende bruiloften. Graag iets meer voorbeelden? Die komen we je laten zien tijdens het kennismakingsgesprek.

Wat kun je verwachten van de fotograaf?

- Professionaliteit en creativiteit

- Goede samenwerking met de videograaf

- Drone foto’s

Wat krijg je achteraf van de fotograaf?

- 250 tot 500 foto’s nabewerkt

- Op verzoek alle foto’s

- Livestreaming

Een familie in het verre buitenland die niet op de bruiloft aanwezig kan zijn? Of een vriend die nu net zijn been gebroken heeft en je er toch heel graag bij wilt hebben? Dan is livestream dé oplossing! En hiervoor ben je bij The Woodpacker op het juiste adres.

Livestreaming op een laagdrempelig en zo simpel maar wel professionele manier. Zo krijg jij de bruiloft overal en bij wie je maar wil, tegen een mooie prijs.

Wij brengen elke bruiloft over de hele wereld. Op jou bruiloft locatie geen internet? Geen probleem. We nemen onze eigen internet installatie mee zodat we 100% zekerheid hebben dat er geen seconde verloren gaat.

Wat wij bieden:

- Met 4 (evt. meedraaiende) camera’s op jou ceremonie.

- Livestream uitgezonden in Full HD via Youtube, Openbaar of afgeschermd zodat alleen de personen die jij hebt uitgenodigd je ceremonie kunnen bekijken

- Geluid voor jullie als bruidspaar, maar ook natuurlijk voor de band, spreker etc.

- Eventueel extra licht bij donkere situaties

- Livestream achteraf nabewerkt bij jou afgeleverd!

Waarom voor ons kiezen?

Genoeg mensen kunnen mooi verhalen vertellen. Maar waarom nu voor The Woodpacker kiezen? 

3 redenen:

1. Jong en ambitieus team.

Martijn en Luuk zijn 20 jaar en hebben nu een aantal jaar ervaring in de foto en film wereld. Vanwege de jonge leeftijd zijn we nog lekker flexibel en regelen we alles tot in de puntjes voor je. Vanwege onze jonge leeftijd en onze ambities houden we ervan om te connecten met iedereen die we door dit werk leren kennen. Daarom ben je bij ons niet alleen maar een klant maar een persoonlijke relatie. Die we graag onze 100% inzet en professionaliteit laten zien!

2. Ervaring en opleiding

Met 2 jongens die nog vol in opleiding zitten op bijvoorbeeld de filmacademie leren we elke dag bij. Wij zijn continu bezig met onszelf te verbeteren. Elke opdracht is hier ook weer onderdeel van. Met onze bijna 3 jaar ervaring binnen The Woodpacker foto en film en al heel wat bruiloft ervaring geven onze klanten ons gemiddeld een 8,3 voor onze diensten! En voor bruiloften is dit zelfs een 9!

3. 100% eerlijkheid

Wij zijn ook geen helden. En kunnen helaas ook niet toveren… Daarom zijn wij altijd eerlijk over onze dienstverlening. Zo houden we de transparantie en weet jij precies wat je te wachten staat en wat je van ons kan verwachten! Zo wordt jullie bruiloft gegarandeerd een succes!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anouk & Bas

Op 06 feb 2023

Onze bruiloft was in één woord betoverend, met grote dank aan The Woodpacker! Onze eerste afspraak was op onze trouwlocatie, ze dachten helemaal mee met al mijn ideeën die ik in mijn hoofd had hoe ik het graag wilde. Niks was te veel voor Martijn en Luuk. Zij hebben onze dag zo goed in beeld gebracht en hebben er een hele mooie videoclip van gemaakt. Met onwijs mooie drone beelden. Ook bij familie en vrienden waren de reacties geweldig. Emoties werden helemaal opnieuw beleefd. Ik raad iedereen The Woodpacker aan die een goede videograaf zoekt voor zijn/ haar bruiloft!!

Celine & Yoeri

Op 06 feb 2023

02-09-2022 was onze mooiste dag van ons leven! Woodpacker was de hele dag in ons midden om beeldmateriaal te schieten en te filmen. Inmiddels hebben wij alle foto's binnen en hebben wij ook de filmpjes mogen ontvangen. De foto's en bruidsfilm geeft echt zo'n mooie impressie van de dag, waardoor je de hele dag weer vol aan het nagenieten ben! Het was zo'n onvergetelijke, mooie ongedwongen dag. Door het mooie beeldmateriaal wat we nu nog hebben van deze dag hebben we te danken aan Martijn en Luuk. Top foto en videograaf die ongestoord hele mooie plaatjes en beelden hebben gemaakt tijdens de dag! Een echte aanrader om hen bij jullie dag te hebben! Kortom: het was zo'n mooie en bijzondere dag! Heel veel dank aan Luuk en Martijn!

Jeffrey & Nicky

Op 22 aug 2022

Voor onze bruiloft op 24 juni 2022 heeft The Woodpacker onze bruiloft film(s) verzorgd. Wat zijn Martijn en Luuk toffe kerels, heel vriendelijk, denken goed mee, gezellig en er wordt snel gereageerd bij vragen. De films zijn echt fantastisch geworden! Wij hebben deze al meerdere malen met een big smile teruggekeken en al aan vele mensen zoals vrienden, familie en collega's laten zien. Geweldig hoe ze deze mooie dag hebben vastgelegd, ook de drone beelden zijn fantastisch. Wij zouden ze iedereen aan raden!

Ilja Brens

Op 01 aug 2022

The Woodpacker heeft onze trouwdag fantastisch in beeld gebracht inclusief prachtige drone opnames! We zijn ontzettend blij met de beelden die we hebben mogen ontvangen. De communicatie verliep soepel, ook tijdens de trouwdag waren ze op een zeer prettige manier aanwezig. Kortom, we zijn erg tevreden.

Laurens & Anke

Op 13 sep 2021

The Woodpacker (Martijn) heeft samen met de hulp van Luuk op onze trouwdag filmopnames gemaakt en aan de hand van deze opnames een kort filmpje gemaakt. Dit zijn prachtige beelden geworden! Wij kunnen zo nog elke keer nagenieten van deze mooie dag. Daarnaast heeft Martijn samen met de hulp van Luuk een livestream voor ons opgezet zodat iedereen de trouwdienst ook op afstand kon volgen. De dienst was duidelijk te volgen door goed beeld en geluid. Het contact met Martijn was top! Hij reageert altijd heel snel en duidelijk. Mochten wij in de toekomst nog eens vaker beeld/livestream etc. nodig hebben, schakelen wij zeker The Woodpacker in!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation