Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

The Woodpacker Foto en video services gebracht op uw locatie. Een fotograaf, videograaf of livestream op locatie nodig? Dan bent u op het juiste adres!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Woodpacker Vraag informatie aan
Landelijk

UW PRACHTIGE DAG IN GOEDE HANDEN!

Een prachtige film, fotoreportage of livestream voor uw prachtige dag. Van te voren duidelijke afspraken zodat er tijdens uw dag geen aandacht meer naar toe hoeft en u kunt focussen op wat echt belangrijk is: Genieten!

The Woodpacker foto en film staat garant voor ervaring, kwaliteit en betaalbaare diensten!

BRUIDSFILM

Herinneringen zijn natuurlijk zo gemaakt. Maar op uw bruiloft is het belangrijk dat u zelf bezig bent met 1 ding: Genieten! En om herinneringen op te slaan en later nog eens lekker van te nagenieten kan een bruidsfilm tegenwoordig niet meer ontbreken!

Wij beschikken over de apparatuur en ervaring om uw prachtige dag perfect op beeld te zetten. Al heel wat bruiloften zijn voorbijgekomen waarbij elke film word gemaakt naar jullie wensen! Daarnaast zal er goede overleg met de fotograaf zijn om overlap te voorkomen en natuurlijk elkaar niet in de weg te zitten. 

Drone opnames zijn altijd inbegrepen! Nee dat is geen verkooptruc, maar dit vinden wij zelf stiekem toch wel heel erg leuk om te gebruiken en is ook razend populair! Wel moet dit op jullie locatie mogen volgens de Europese regels.

Ook zorgen we van te voren voor goed overleg met jullie als bruidskoppel om de wensen goed over te laten komen. Alles is hierin bespreekbaar. Wij lopen samen met jullie de dag door en staan altijd open voor vragen en/of creative ideeen.

Achteraf leveren wij in de meeste gevallen de volgende filmpjes aan:

- Bruidsfilm (samenvatting van de dag) van 6 - 10 minuten met jullie zelf gekozen muziek eronder!

- Showreel bruiloft van 2 - 3 minuten. Handig voor de socials en om snel te delen met familie en vrienden!

- Complete ceremonie opname met 1 of 2 vaste camera's + geluid goed geregeld.

Betaalbaar, professioneel en tot in de puntjes geregeld. Dat is waar The Woodpacker foto en film voor staat!

Bruidsfoto's

Ook voor prachtige foto's voor jullie als herinnering aan die mooiste dag van jullie leven kunnen jullie bij ons terecht. 1 of 2 fotografen die er de gehele dag bij aanwezig zijn. Van te voren duidelijke afspraken en na de bruiloft genieten van prachtige foto's. Fotoshoot op locatie op de dag van de bruiloft? Geen probleem. Natuurlijk behoort deze gewoon tot de bruiloft zit deze er altijd bij inbegrepen. Met 1 of 2 fotografen die de creativiteit erg hoog hebben zitten komen we soms wel eens met verrassingen tijdens de fotoshoot ;)

Wij werken niet met pakketen omdat wij jullie dag het belangrijkste vinden. En omdat elke bruiloft weer zijn eigen wensen heeft stellen we altijd een prijs op aan de wensen die er zijn. Samen gaan we altijd van te voren (vrijblijvend) in gesprek. En zodra het klikt nemen we de dag graag even samen met jullie door. Zelf al creatieve dingen in gedachten? Laat het ons weten! We houden wel van een uitdaging.

Meestel leveren wij tussen de 250 en 600 foto's aan per bruiloft. Hierin zit meestal het volgende tussen:

- Familie en vriendenshoot

- Fotoshoot op bijzondere locatie in de buurt

- Feestfoto's van mensen met al iets te veel alchohol op ;)

enz...

Foto/videograaf als duo inhuren? Lees hieronder verder!

LIVESTREAMING

Sinds de coronacrisis zie je het steeds vaker. Bruiloften live uitgezonden. Iedereen die om onverhoopte reden niet bij de bruiloft aanwezig kan zijn krijgt hierdoor toch de mogelijkheid jullie prachtige dag te volgen.

Ook familie, vrienden of kennissen die vanwege woning in het buitenland niet aanwezig kunnen zijn geeft u hiermee de mogelijkheid mee te kijken.

Daarnaast word de livestream natuurlijk opgenomen waardoor deze ook nog terug te zien zal zijn en u kunt versturen naar de mensen die niet aanwezig konden zijn.

Wij werken standaard met 3 camera's. Eventueel is dit uit te breiden tot 4 camera's!

Wij hebben de ervaring op zak om uw bruiloft online goed zichtbaar te maken. Naast livestreams op scholen, bij gemeenten en verschillende organisaties hebben we ook op al een hoop bruiloften mogen livestreamen!

Een video en geluidstechnicus op locatie welke samen een plan van aanpak te maken. Hierna zal ons team zich voorbereiden en tijdens de bruiloft onzichtbaar aanwezig om zo de uitzending naar uw familie en vrienden perfect te laten verlopen!

Hierom worden wij ook met trots beschreven door bruidsparen als 'onzichtbaar' en 'betrouwbaar'.

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie in heel Nederland!

Zelfs op plekken zonder internet ;) 

Alles in 1x geregeld!

Geen gedoe met verschillende partijen maar alles bij 1 partij te regelen. Foto/videograaf en livestream allemaal van voorzien?

Wij bieden ook in combinatie diensten aan! Als foto en videograaf duo zijn we al vaak ingehuurd. Voordeel hiervan? Een enthousiaste foto- en videograaf op locatie die helemaal op elkaar zijn ingespeeld zijn en daardoor samen zorgen voor de mooiste beelden zonder elkaar in de weg te lopen. Hoewel beiden net zo goed kunnen fotograferen als video's schieten zullen wij tijdens de bruiloft per persoon 1 hoofdtaak hebben. Maar het leuke is dat we kunnen afwisselen mocht er iemand op een mooiere positie te staan. We hebben vaak maar 1 blik nodig!

Nog een voordeel kan zijn dat het hierdoor goedkoper word. 2 apairte partijen inhuren brengt altijd meer kosten met zich mee. Alleen al de reiskosten zijn tegenwoordig al om u tegen te zeggen...

Daarnaast is de optie waarbij er een livestream word gehouden samen met een videograaf ook een hele mooie optie. Een prachtige livestream zodat elk familielied of vrienden van elke hoek van de wereld mee kunnen kijken. En ook nog een prachtige video om mee te nemen als herinnering!

Kijk voor meer informatie op www.thewoodpacker.nl of neem vrijblijvend contact met ons op. We denken altijd graag met jullie mee!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeffrey & Nicky

Op 22 aug 2022

Voor onze bruiloft op 24 juni 2022 heeft The Woodpacker onze bruiloft film(s) verzorgd. Wat zijn Martijn en Luuk toffe kerels, heel vriendelijk, denken goed mee, gezellig en er wordt snel gereageerd bij vragen. De films zijn echt fantastisch geworden! Wij hebben deze al meerdere malen met een big smile teruggekeken en al aan vele mensen zoals vrienden, familie en collega's laten zien. Geweldig hoe ze deze mooie dag hebben vastgelegd, ook de drone beelden zijn fantastisch. Wij zouden ze iedereen aan raden!

Ilja Brens

Op 01 aug 2022

The Woodpacker heeft onze trouwdag fantastisch in beeld gebracht inclusief prachtige drone opnames! We zijn ontzettend blij met de beelden die we hebben mogen ontvangen. De communicatie verliep soepel, ook tijdens de trouwdag waren ze op een zeer prettige manier aanwezig. Kortom, we zijn erg tevreden.

Laurens & Anke

Op 13 sep 2021

The Woodpacker (Martijn) heeft samen met de hulp van Luuk op onze trouwdag filmopnames gemaakt en aan de hand van deze opnames een kort filmpje gemaakt. Dit zijn prachtige beelden geworden! Wij kunnen zo nog elke keer nagenieten van deze mooie dag. Daarnaast heeft Martijn samen met de hulp van Luuk een livestream voor ons opgezet zodat iedereen de trouwdienst ook op afstand kon volgen. De dienst was duidelijk te volgen door goed beeld en geluid. Het contact met Martijn was top! Hij reageert altijd heel snel en duidelijk. Mochten wij in de toekomst nog eens vaker beeld/livestream etc. nodig hebben, schakelen wij zeker The Woodpacker in!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation