Strings Attached Viool - Gitaar duo | ceremonie | receptie | diner

Strings Attached Strings Attached
Vraag informatie aan
Amsterdam / Landelijk

Strings Attached zijn twee top muzikanten die met hun persoonlijke en intieme spel hebben gezorgd voor een onvergetelijke bijdrage aan onze huwelijksdag.” (Peter en Marjolein)

Ieder bruidspaar is uniek en daarom leveren wij maatwerk. Met ons breed repertoire van stijlvolle klassieke muziek en romantisch populaire muziek, geven wij uw bruiloft de persoonlijke en bijzondere aankleding in de warme klanken van viool en gitaar!

De muzikale invulling van een bruiloft is voor ieder bruidspaar uniek. Wij bieden daarom exclusief maatwerk toegespitst op jullie persoonlijke wensen. Wij zijn flexibel en spelen eventueel graag een ‘mini-concertje’; zo krijgen jullie en jullie gasten ook de gelegenheid eventjes écht te luisteren wat bijdraagt aan de totaalervaring!

Wij kunnen zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, hebben weinig ruimte nodig en zijn overal inzetbaar.

Neem gerust contact op voor meer informatie, reserveringen, boekingen en offertes.

Strings Attached is een professioneel viool-gitaar duo dat zich in het bijzonder toelegt op de muzikale invulling van bruiloften.

Giedrė en Martijn hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een van hun vele tournees in het ensemble van Mirusia, stersopraan van André Rieu. De muzikale klik was er direct! Nu delen ze al jaren succesvol nationale en internationale podia, en hebben ze vooral als duo al vele harten veroverd.

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Strings Attached
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Ontdek meer:
www.strings-attached.nl

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation