Stayokay Heemskerk Zeg JA! op een prachtige locatie. In een heus kasteel met torens, slotgracht en prachtige tuin, ideaal voor een mooie fotoshoot.

Stayokay Heemskerk Stayokay Heemskerk
5 5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Heemskerk

Slot Assumburg in Heemskerk is jullie droomlocatie voor jullie sprookjeshuwelijk!

Op het 13e-eeuwse kasteel Slot Assumburg heb je het gevoel dat je in een sprookje bent beland. De grootse entree, mooie zalen, de slotgracht, torens en de prachtige kasteeltuin, alles is even betoverend! Het is een ideale locatie voor het vieren van je bruiloftsfeest.

Iedere bruiloft of feest is maatwerk. Dat weten we als geen ander. Laat ons weten wat je wilt. Onze locatie toveren we om naar jouw wensen. Kom gerust langs om te kijken en we gaan aan de slag. Een perfecte en romantische locatie om te trouwen!

- 8 zalen met ieder een eigen karakter
- 50 tot 200 personen
- Het kasteel beschikt over 162 slaapplaatsen
- van brunch tot diner en van barbecue tot high tea; alles is mogelijk!
- Parkeergelegenheid voor 50 auto's.

De zalen zijn geschikt voor de huwelijksvoltrekking, receptie, buffet en een spetterend feest. Hierna kun je samen met je gasten overnachten in het kasteel en de volgende dag gezellig napraten tijdens het ontbijt.

Vier je het feest in Slot Assumburg, dan kunnen jullie samen met je gasten blijven slapen. Het kasteel heeft 162 slaapplaatsen. Je overnacht in een 2- tot 8-persoonskamer met eigen douche en toilet.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lori

Op 13 nov 2019

Mooi kasteel voor bruiloften, feesten en andere evenementen. Met een prachtig tuin. Er is ook een hostel boven waar je voor een mooie prijs kunt overnachten.

Rob

Op 13 nov 2019

Mooie sfeervolle locatie voor een bruiloft!

Tessa

Op 13 nov 2019

Geweldige locatie vooreen trouwerij. Alles is mogelijk op 1 locatie. Van aankleden, ontmoeting, trouwen, locatieshoot, diner, feest en overnachten. Personeel allemaal vriendelijk en meedenkend. Voldoende parkeergelegenheid. Mooi aangelegde tuin. En ook al waait het de dag van je trouwen, in de binnentuin kan je redelijk beschut zitten. Helemaal perfect.

Thiemo

Op 13 nov 2019

Fantastische locatie voor een (trouw) feest. Het is een bijzonder gebouw met mooie zalen, mooie binnenplaats en als je een (trouw) feest geeft denken ze op alle mogelijke manieren met je mee om te zorgen dat het echt jouw feest wordt precies zoals jij dat wilt en geen standaard programma afgedraaid wordt.

Dana

Op 02 oct 2018

Super clean hostel! Each room has its own private bathroom! The mattresses are standard hostel mattresses. We were able to get some extra bedding to make them a little more fluffy the second night and were super comfortable!

Nanny

Op 02 oct 2018

Fantastische lokatie Erg leuk moorddiner gehad waar we ons tussen de gangen door uitstekend mee hebben vermaakt Bedden zoals je bij een stayokay verwacht: basic maar goed en schoon Ontbijt de volgende dag ook erg lekker met gekookte eitjes die niet groen waren gekookt (complimenten!) Kortom: leuke lokatie van het moorddiner en voor iedereen een leuke lokatie waar je je even honderden jaren terug kunt wanen

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation