Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Soundtrek Muziek, eten en drinken! SoundTrek verzorgd een totale festival bruiloft!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Soundtrek Vraag informatie aan
Dhr. Jerry Loderus
Nieuwstad 77
6811 BK Arnhem

SoundTrek - Muziek, eten & drinken -  Festivalbruiloft op locatie!

SoundTrek is de som van 16 jaar horeca ervaring van eigenaar Jerry Loderus, zo’n 800 optredens met zijn band Pluto 34, een te gekke wereldreis en vlinders in zijn buik voor authentieke Volkswagen busjes.

SoundTrek It just makes your day. SoundTrek geeft uw feest een extra dimensie. Een unieke smaak- en  sfeerbeleving met Live Muziek! Wij organiseren de perfecte festivalbruiloft met muziek, eten, drinken en de gehele aankleding inclusief stretchtenten, verlichting en geluid. 

“JAM IN THE CARAVAN” het unieke concept van SoundTrek. Achter een authentieke Volkswagen bus T2 uit 1972 staat een mooie vintage caravan. De zijkant van de caravan zal worden opengeklapt zodat deze fungeert als podium voor artiesten en als unieke DJ booth (Jam in the Van). Ook kan SoundTrek voor een volledig programmering zorgen van zeer goede en ervaren muzikanten. Niet alleen als podium fungeert de caravan maar ook als jukebox (mensen kunnen zelf plaatsjes aanvragen),  kapsalon, barber shop of  er worden gewoon zitjes in geplaatst.

 SoundTrek combineert muziek, eten en drinken tot een unieke beleving op uw locatie! Van een bedrijfshal of een parkeerplaats tot een beursstand tot een festival of tuinfeest. Omdat wij geheel zelfvoorzienend zijn is geen locatie ons te gek! We verzorgen uw event van A tot Z. Muziek, eten, drinken maar ook de decoratie, verlichting, geluid etc. We nemen voor u alles uit handen.

 De Volkswagen bus wordt ‘gestyled’ voor iedere gelegenheid. Denk aan houten kratten, eikenhouten meubilair of juist moderne statafels. Daarnaast is het mogelijk om de bus te voorzien van uw logo of boodschap waardoor het een opvallende marketingtool wordt.

 Hoe dan ook, uw evenement moet er een worden om nooit meer te vergeten. En met onze ‘eyecatcher’ en culinaire versnaperingen gaan wij daar voor zorgen!

https://www.facebook.com/soundtrekfoodtruck/

https://www.instagram.com/soundtrekfoodtruck/

 

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wilma

Op 08 nov 2018

Heel gezellige locatie waar je je meteen thuis voelt. Leuke vlotte bediening en heerlijke hapjes.

Harvey

Op 18 oct 2018

Afgelopen week hier gegeten. Al bij binnenkomst merk je dat Arnhem (en daarmee ook het Spijkerkwartier) een pareltje rijker is geworden. Van het eten tot de vlotte, snelle (en knappe) bediening en de inrichting: gewoon top.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation