Smaragd Reizen Smaragd Reizen is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in reizen naar het Verre Oosten.

Smaragd Reizen Smaragd Reizen
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Smaragd Reizen Vraag informatie aan
Molenweg 3A
1601 SR Enkhuizen

“Ja, ik wil…….”

De magische vraag is gesteld en u gaat trouwen!! Niets is dan mooier om de liefde te laten bezegelen door te trouwen op één van de meest romantische, exotische en tropische eilanden.

Bali, het “Eiland der Goden” is het eiland waar u een stukje hemel op aarde vindt. Met zijn paradijselijke schoonheid van cultuur, natuur, parelwitte stranden en terrassen van groene rijstvelden en altijd vriendelijke bevolking.

Sri Lanka, de “Parel in de Indische Oceaan” genoemd, is een wonderschoon eiland met lange zandstranden, wuivende kokospalmen, watervallen en uitgestrekte theeplantages. De gastvrije bevolking heet u van harte welkom.

Het is dan ook een droom die uitkomt om elkaar trouw te beloven op een parelwit strand of op een heuvel met een wonderschoon uitzicht over groene rijstvelden of theeplantages. Of onder een sterrenhemel omgeven door schitterende natuur.Beleef, geniet en voel de adembenemende omgeving en vier deze - voor u bijzondere - gebeurtenis met familie en vrienden, of juist heel intiem op de plek uit uw dromen.

En zeg dan vanaf deze plek tegen elkaar: “Ja, ik wil…….”.

En hoe romantisch is het om uw trouwbelofte nogmaals over te doen met de voor u nog steeds ware liefde?

Bali en Sri Lanka biedt u een paradijselijk decor om de huwelijksvoltrekking symbolisch over te doen. Het geven van wederom uw “Jawoord” aan elkaar wordt een speciale ervaring op een unieke tropische locatie in een bijzondere omgeving en sfeer.

Huwelijksreis Bali

Een huwelijksreis is één van de mooiste en meest romantische reizen die u ooit gaat maken. Smaragd Reizen begrijpt als geen ander dat uw huwelijksreis een onvergetelijke droomreis moet worden. Het Indonesische Bali is een populaire huwelijksreisbestemming. Geniet op dit eiland niet alleen van elkaar, maar ook van zon, zee, strand, meren, vulkanen, tempels en rijstvelden. Naast het organiseren van een onvergetelijke huwelijksreis, kunnen wij ook een geheel verzorgde bruiloft voor u organiseren op het paradijselijke Bali.

Huwelijksreis Sri Lanka

U bent onlangs getrouwd en u heeft een schitterende dag gehad met familie en vrienden. Om hier samen nog van na te genieten biedt Smaragd Reizen u velen mogelijkheden aan voor uw huwelijksreis. Na een eventuele rondreis door Sri Lanka kunt u bijvoorbeeld nog even een paar dagen relaxen op één van de eilanden van de Malediven. Op één van de zonovergoten eilanden kunt u genieten van parelwitte stranden, ongekende schoonheid, natuur, cultuur en mystiek. Maar bovenal van elkaar!! Bovendien zult u er constant aan worden herinnerd dat u op huwelijksreis bent!!

Mocht u een huwelijksreis willen naar een andere bestemming, dan staan onze medewerkers voor u klaar om uw wensen te bespreken en zo gezamenlijk uw perfecte huwelijksreis samen te stellen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Luciën

Op 29 aug 2018

Een fantastische rondreis gehad over Java en Bali. Genoten van alles en de goed verzorgde reis. De gids en vooral onze chauffeur hebben ons in de watten gelegd en er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke reis is geworden!

Rien

Op 20 jun 2018

Reizen met Smaragd is altijd een bijzondere belevenis !!! Al vele malen zijn mijn vrouw en ik met Smaragd op reis gegaan naar Indonesië en ik moet zeggen dat het altijd weer verbazendwekkend is hoe het team van Smaragdreizen er altijd weer in slaagd je het land op een uitermate bijzondere manier te laten beleven. Niets maar dan ook niets is te veel om er iets speciaals van te maken en altijd zijn we weer onder de indruk hoeveel inspanning er wordt gedaan om je het land in al zijn facetten te laten leren kennen. Het is zeker merkbaar dat deze organisatie al ruim 25 jaar ervaring heeft met het samenstellen en aanbieden van reizen. Kortom het is en blijft altijd weer een feest om met Smaragd reizen op stap te gaan.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation