Singer in Suit | zanger en dj Representatief entertainment voor betaalbare prijzen

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Singer in Suit | zanger en dj Vraag informatie aan
Landelijk

Zanger en dj…in 1!
Bij Singer in Suit hoeft u niet te kiezen tussen livemuziek of een dj op uw bruiloft. Hij biedt namelijk het beste van twee werelden als professionele zanger en dj in één! Deze afwisseling is een echte aanrader op bruiloften. Bij Singer in Suit regelt u alle muziek voor uw feest in één keer goed, inclusief alle benodigde techniek en een hele strakke aankleding.

Veelzijdig
Singer in Suit is erg veelzijdig en kan diverse muziekstijlen live brengen. Weinig artiesten zijn in staat een dergelijke kwaliteit en veelzijdigheid te combineren. Daarbij brengt Singer in Suit muziek van alle tijden, met classics en de laatste hits. Ook in zijn mix als dj is Singer in Suit zeer allround. De muziek wordt altijd afgestemd op uw wensen en het aanwezige publiek.

Black or white?
De juiste muziek is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Geen rondslingerende kabels en andere rommel: bij Singer in Suit boekt u een zanger en dj die goed klinkt én er netjes uitziet. Daarnaast biedt Singer in Suit een unieke keuze: een zwarte of een witte opstelling. Een combinatie van zwart en wit is ook mogelijk. Zo kunt u de uitstraling van de show afstemmen op de locatie en uw wensen.

Hoogtepunten
Singer in Suit brengt muzikaal én representatief entertainment voor betaalbare prijzen. Singer in Suit is een net aangeklede act, maar vergis u niet: indien gewenst kan het dak er absoluut af! Wat heet, Singer in Suit wordt vaak geboekt als het dak er af moet! Met een doorlopende mix voert Singer in Suit u langs tal van hoogtepunten uit de hitgeschiedenis. Stilstaan zal een ware uitdaging zijn.

Meer informatie vindt u op singerinsuit.nl en op djinsuit.nl

STIJLVOL
De muziek en uitstraling van deze zanger en bruiloft dj zijn netjes verzorgd, zonder saai te worden. Altijd geschikt entertainment voor uw bruiloft en/of huwelijk.

COMPLEET
Singer in Suit is niet zomaar een dj die met plaatjes meezingt, maar een volwaardige allround zanger en bruiloft dj. Al jarenlang volledig professioneel.

ERVAREN
Singer in Suit verzorgt muziek als zanger en bruiloft dj voor allerlei trouwfeesten en huwelijken. Hij heeft honderden optredens ervaring.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Evert

Op 19 apr 2019

Singer in Suit maakte een geweldige avond na een toch al fantastische dag. We zijn al op heel wat bruiloften geweest en hebben al heel wat bruiloft dj's gezien. Singer in Suit stijgt hier zeker boven uit, de zang is erg goed en de muziekkeuze was perfect. Een aanrader! Evert, Doetinchem

Eva

Op 28 aug 2018

Jos en Lisette

Op 15 jun 2018

'PERFECTE AVOND' "Wij willen jou heel erg bedanken voor jouw grote bijdrage aan het verloop van de avond. Voor ons was het de perfecte avond waarbij wij geen moment weten te noemen dat de dansvloer leeg was. We hadden ons geen betere zanger/dj/entertainer kunnen wensen."

Jan-Willem

Op 14 jun 2018

'HELEMAAL TOP' "Ik wil je nog even bedanken voor jouw super performance. Iedereen was heel erg enthousiast, en wij dus ook, en dat mag best gezegd worden. Het was helemaal top, nogmaals bedankt! Bij een volgend feestje weten we jou te vinden!"

Joost

Op 13 jun 2018

'SCHOT IN DE ROOS' "We hebben lang gezocht naar entertainment voor onze bruiloft en twijfelden tussen een band of een bruiloft dj. Het concept Singer in Suit was nieuw voor ons. Tijdens het feest bleek het een schot in de roos: wat een bruiloft hebben we gehad!"

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation