Singer in Suit | zanger en dj

Representatief entertainment voor betaalbare prijzen

Zanger en dj…in 1!
Bij Singer in Suit hoeft u niet te kiezen tussen livemuziek of een dj op uw bruiloft. Hij biedt namelijk het beste van twee werelden als professionele zanger en dj in één! Deze afwisseling is een echte aanrader op bruiloften. Bij Singer in Suit regelt u alle muziek voor uw feest in één keer goed, inclusief alle benodigde techniek en een hele strakke aankleding.

Veelzijdig
Singer in Suit is erg veelzijdig en kan diverse muziekstijlen live brengen. Weinig artiesten zijn in staat een dergelijke kwaliteit en veelzijdigheid te combineren. Daarbij brengt Singer in Suit muziek van alle tijden, met classics en de laatste hits. Ook in zijn mix als dj is Singer in Suit zeer allround. De muziek wordt altijd afgestemd op uw wensen en het aanwezige publiek.

Black or white?
De juiste muziek is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Geen rondslingerende kabels en andere rommel: bij Singer in Suit boekt u een zanger en dj die goed klinkt én er netjes uitziet. Daarnaast biedt Singer in Suit een unieke keuze: een zwarte of een witte opstelling. Een combinatie van zwart en wit is ook mogelijk. Zo kunt u de uitstraling van de show afstemmen op de locatie en uw wensen.

Hoogtepunten
Singer in Suit brengt muzikaal én representatief entertainment voor betaalbare prijzen. Singer in Suit is een net aangeklede act, maar vergis u niet: indien gewenst kan het dak er absoluut af! Wat heet, Singer in Suit wordt vaak geboekt als het dak er af moet! Met een doorlopende mix voert Singer in Suit u langs tal van hoogtepunten uit de hitgeschiedenis. Stilstaan zal een ware uitdaging zijn.

Meer informatie vindt u op singerinsuit.nldjbruiloftmuziek.nl en op djinsuit.nl

STIJLVOL
De muziek en uitstraling van deze zanger en bruiloft dj zijn netjes verzorgd, zonder saai te worden. Altijd geschikt entertainment voor uw bruiloft en/of huwelijk.

COMPLEET
Singer in Suit is niet zomaar een dj die met plaatjes meezingt, maar een volwaardige allround zanger en bruiloft dj. Al jarenlang volledig professioneel.

ERVAREN
Singer in Suit verzorgt muziek als zanger en bruiloft dj voor allerlei trouwfeesten en huwelijken. Hij heeft honderden optredens ervaring.

06-48208574

Landelijk

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-48208574