Silver Lining DEFINE YOUR MOMENTS WITH SPECIAL PAPER

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Silver Lining Vraag informatie aan
Landelijk

Hoi mijn naam is Loes Evertzen, weddingstationery maken is voor mij werken met mijn hart!

Door mijn eigen bruiloft ben ik in contact gekomen met een fantastische Weddingplanner/stylist die mijn wereld na een vraag op zijn kop zette: ‘waarom ga je hier niet iets mee doen?!’ Het wedding-virus was overgesprongen want ik vond het al heel leuk om met mijn eigen bruiloft bezig te zijn, wat als ik andere mensen ook zó blij mocht maken? Zo is Silver Lining geboren. Ik was al meer dan 10 jaar werkzaam in het ontwerp vak en nu mag ik mijn passie mijn werk noemen.

Mijn aanpak is uiterst persoonlijk en ik pik de kleinste nuances op om jullie stijl zo eigen en uniek mogelijk te maken. Die stijl doorvertalen naar een uitnodiging of complete stationery (of huisstijl voor de bruiloft) geeft mij enorm veel voldoening. En daar stopt het niet, ik werk samen met jullie stylist en zelfs met degene die de taarten maakt om zo tot een prachtig geheel te komen waar alles naadloos op elkaar aansluit. Van kaarten op speciaal papier tot je uitnodiging op plexiglas, op linnen of op een spiegel.

Herken je jezelf hierin en wil jij ook graag dát ontwerp wat past bij de dromen van jullie dag, mail, app of bel me dan snel!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Margot

Op 19 may 2020

Lieve Loes, wat was het leuk om samen met jou naar ons huwelijk toe te werken. Na de eerste kennismaking via FaceTime ging je aan de slag met een mooie Save the Date en in dezelfde stijl heb je prachtige Uitnodigingen, menukaartjes en ga zo maar door voor ons gemaakt. Het sloot perfect aan bij de sfeer die wij neer wilden zetten. En wat ben je bovenal een leuk mens. Zodra het album klaar is gaan we weer koffiedrinken bij Sprakel!

Bianca

Op 19 may 2020

Wat een geweldige ervaring, wat een liefdevolle vrouw. Kosteloos meegewerkt aan onze trouwkaarten voor onze make a wedding wich bruiloft. Dankje wel lieverd voor de goede zorgen. En wat zijn ze mooi geworden precies hoe we bedoeld hadden en erg goed gepersonaliseerd. Een kadootje met het openmaken van de verpakking. Nog enthousiaster bij het zien van de uitnodigingen. nog mooier dan verwacht. onze dank is erg groot

Marjolein

Op 07 may 2019

Ik zou eigenlijk niet eens kunnen zeggen wat haar eigen stijl is, want ze heeft gewoon precies gedaan wat wij wilden. Zowel een geboortekaartje als onze trouwkaarten. Beiden heel anders maar precies wat we wilden. Dat was direct raak!

Bianca

Op 07 may 2019

Loes is een vrouw die luistert naar je wensen, vragen stelt om een duidelijk beeld te krijgen maar vooral iemand die met veel passie en professionaliteit de kaart maakt waar ik op zoek naar was!

Debby

Op 07 may 2019

Ik denk dat geweldig niet eens echt vertaald wat Loes allemaal kan en doet. Loes is eerlijk, vriendelijk, liefdevol, enthousiast, heel erg toegankelijk, perfectionistich en een ontzettend leuk maar vooral een fijn persoon om mee samen te werken! Wat ben ik blij dat wij jou zijn tegen gekomen. Ze luistert zo goed naar je wensen (zelfs als je eigenlijk niet eens zo goed weet wat dan je wensen zijn). Ze weet het ontzettend goed te vertalen naar een kaart. Wij raden iedereen Silverlining aan. Dank voor alles lieve Loes!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation