Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Schuurmans & Schuurmans Meer dan zangers alleen

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Joris en René (Schuurmans & Schuurmans) zijn een uniek duo. Bij het publiek weten ze de juiste snaar te raken. Laat u verrassen! En geniet van Hollandse smartlap tot Italiaanse opera. Van disco tot een rustige akoestische set. Door hun breed repertoire is niets te gek. En krijgt elke bruiloft de juiste klank.

Als je gaat trouwen dan wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld. Muziek zorgt tijdens een bruiloft voor extra sfeer. In overleg kiezen we welke muziek goed bij jullie past. We zullen jullie liefde bezingen. Zo wordt jullie bijzondere dag extra speciaal en persoonlijk.

Door ons afwisselende repertoire spelen wij voor ieder wat wils. Dit komt op een bruiloftsfeest goed van pas. Wij hebben de juiste muziek om oma, maar ook je jonge hippe neef op de dansvloer te krijgen. We zorgen ervoor dat het een feest wordt om nooit te vergeten!

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Karin

Op 05 jul 2022

Schuurmans en Schuurmans hebben ons tijdens de borrel van onze bruiloft voorzien van live muziek. Het was erg gezellig. Alle gasten en wij zelf waren enthousiast. Zeker een aanrader.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation