Saté man

Authentieke Indonesische saté

onze passie

Saté maken daar doen we het voor. En niet zomaar saté maar de allerlekkerste saté van de wereld. Gemaakt van het beste vlees, ruime tijd gemarineerd in een speciale marinade naar geheim recept. Gesneden zoals het hoort, klein zodat ‘bite’ en garing optimaal zijn.  Geregen op de juiste wijze en natuurlijk op houtskool gegrild. Is het niet op een open vuur gegrild dan is het geen saté! Zo denken wij er over.

catering

Een grootschalig evenement, een contactdag met uw relaties of een personeelsfeest? Met 500 of meer gasten? Dat kan. Een net-iets-andere lunch op uw kantoor? Een aangeklede vrijdagmiddag borrel? Ook dat kan.

Met veel plezier verzorgen we professioneel de catering op lokatie. Maar ook kleinschalig, een verjaardagsfeest aan huis of een huwelijksreceptie. We nemen u de zorg uit handen, leveren op maat gesneden bediening en maken er een belevenis van.

Het menu wordt in overleg samengesteld. Saté met andere snacks of een heerlijke Indonesische maaltijd met passende dranken. Ook met vegetarische gerechten hebben we veel ervaring. We bespreken de passende outlet, het gewenste tijdstip en de locatie. En voeren onze afspraken stipt uit.

Op locatie gaan we professioneel aan de slag. Uiteraard hygiënisch (volgens haccp normen), maar meer dan dat; met liefde voor ons vak. Dat zie je terug in onze werkwijze. Het aanvuren van de roosters, het voorgaren van de satés, het afroosteren, de rook, de geuren. We serveren de satés met speciale ketjap saus, atjar ketimoen en ons eigen biertje Mas-Mas.

06-55306929

Adres: Pretorialaan 8 a 3072 EM Rotterdam

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Pretorialaan 8 a

3072 EM Rotterdam

06-55306929