Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Robert-Jan Knook Op zoek naar een bijzondere Trouwambtenaar?

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Robert-Jan Knook Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwambtenaar Robert-Jan Knook in Hoorn.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Richard & Rianne

Op 19 may 2022

Ondanks de corona was onze trouw ceremonie helemaal compleet. Alles klopte met elkaar, de locatie, de mensen, de zanggroep en de bijzondere trouwambtenaar. Mede door het leuke verhaal wat Robert-Jan in elkaar had gezet is de ceremonie onvergetelijk geworden. Robert-Jan heeft ons goed leren kennen door een kennismakingsgesprek en contact met vrienden en familie. Al deze informatie heeft hij samengevat in een persoonlijk verhaal voor ons, met een lach en een traan. Robert-Jan is een duidelijke spreker, hij wist het publiek goed te boeien.

Mirjam & Remco

Op 19 may 2022

Robert-Jan zorgt voor een warme, persoonlijke en intieme sfeer waardoor je je als bruidspaar nog specialer voelt. Wij raden Robert-Jan aan omdat het écht een bijzondere ambtenaar is!! Hij nam de tijd om ons goed te leren kennen, betrok vrienden en familie bij de plechtigheid en zorgde voor een lach en een mooie traan!

Judith & Ingmar

Op 19 may 2022

Robert-Jan heeft als professioneel spreker ons huwelijk op een bijzondere manier gesloten. Door zijn oprechte aandacht en interesse ontstond een warme en persoonlijke sfeer. Ook het betrekken van de kinderen, familie en vrienden zorgde voor een extra dimensie.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation