Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Roaming Chefs Je droom bruiloft verzorgen we graag voor je!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Roaming Chefs Vraag informatie aan
Dhr. Marco Meuwsen
Westervoortsedijk 98
6827 AX Arnhem

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk


Een trouwdag is iets onvergetelijks, iets magisch. Alles moet kloppen, zo ook de catering op jouw bruiloft. Jullie weten precies hoe je het wilt en wij denken graag mee om het culinaire gedeelte van jouw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden diverse soorten catering, net wat bij jullie past. Of je nu een uitgebreid sitting dinner wilt onder een stretchtent, een prachtig buffet op een landelijke locatie of een gezellige shared dining barbecue in een weiland, wij passen de catering aan op jullie wensen. Ook de hapjes en dranken tijdens de feestavond verzorgen wij graag voor je. Ons aanbod is zeer gevarieerd en maatwerk is ook geen enkel probleem.

Jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd!


Naast de catering kunnen we tevens verhuur verzorgen, onder andere stretchtenten voor als je je bruiloft buiten viert. Ook de aankleding van de locatie verzorgen wij graag. Wij willen je graag ontzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie trouwdag.

Op zoek naar een prachtige trouw locatie?


Niet alleen food & beverage zijn belangrijk, ook de locatie helpt mee om van jullie dag een onvergetelijke trouwdag te maken . Ben je nog op zoek naar een trouw locatie? Maak je geen zorgen! Wij werken samen trouwen in het bos, waar je jouw bruiloft in stijl kunt vieren. Maar natuurlijk ook een weiland of achtertuin is in te richten als prachtige trouwlocatie. We bespreken graag de mogelijkheden met jullie.

Waarom kiezen voor Roaming Chefs?


Door onze jaren lange ervaring in exclusieve restaurants en event catering verstaan ons vak. We werken met plezier en passie, dat stralen we uit en dat proef je. We vinden het belangrijk dat jullie en jullie gasten in de watten worden gelegd. Voor een vlekkeloos verloop zorgen wij voor goede en gemotiveerde medewerkers. De organisatie van jullie bruiloft catering is in handen van een ervaren partymanager, hij of zij is gedurende de hele dag het aanspreekpunt. Ons streven is een onvergetelijk mooie en smaakvolle dag, beloofd!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

C B

Op 22 may 2023

Wat een professionals! Snel, vers, hygienisch, vriendelijk, hippe hapjes, mooie desserts, goed buffet (echt met zorg), medewerkers in schone horecakleding, op de achtergrond, niet luidruchtig, komen afspraken na: kortom, wil je dat alles klopt: kies voor deze cateraar.

Sandra

Op 22 may 2023

Een prachtig walking diner , geruisloos, mooi plaatje. Een aanrader

Brian

Op 22 may 2023

Deze mannen hebben passie voor hun vak. Ze hadden alles tot in de puntjes geregeld, zetten een goede sfeer neer en natuurlijk het allerbelangrijkste, het eten smaakte heerlijk!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation