Remote Rental "De Professionele bruiloft DJ & lichttechnicus!"

Remote Rental Remote Rental
5 5 9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Remote Rental Vraag informatie aan
Kruishoekstraat 15
5384 TK Heesch

Wedding Show    

Professionele bruiloft DJ & lichttechnicus

Persoonlijke aanpak, tijd voor een goed feest!

Om de juiste sfeer te kunnen creëren nodigen wij u voorafgaand aan de feestelijke dag uit voor een persoonlijk gesprek om al uw wensen, verzoeken en voorkeuren met u door te nemen.

* De juiste prestaties geleverd met uitsluitend professionele apparatuur.

* Boekingsgarantie & storingsdienst.

* Shows allemaal standaard met geluidsset, lichtshow en DJ apparatuur.

* De verschillen tussen de shows worden bepaald door styling en verlichting.

De ervaren bruiloft DJ zorgt voor de juiste interactie met het publiek, proeft de sfeer, voelt de wensen van uw gasten feilloos aan en speelt hier direct op in. De lichttechnicus is verantwoordelijk voor een sfeer- en stijlvolle lichtshow die perfect aansluit bij de muziek. De juiste sfeer en opbouw wordt gecreëerd door het perfecte samenspel tussen de DJ & Lichttechnicus. Het totaal plaatje voor een onvergetelijke belevenis! Uw feest wordt swingend en onvergetelijk met de juiste muzikale ondersteuning. 

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Op locatie bij Remote Rental horen we graag jullie wensen en kunnen we de pakketten van de Wedding Shows laten zien.

Laten we er samen met jullie en het publiek een onvergetelijk feest van maken!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Michel & Ingrid

Op 05 jan 2020

Ons 12,5 jarig huwelijks-feest laten verzorgen door Remote Rental, en dit is zeer goed bevallen. We hadden de DJ Show White geboekt. DJ Peter speelde haarfijn in op de sfeer, en in no-time was iedereen aan het dansen. Goede afwisseling in genres, voor ieder wat wils. Lichtshow met lichttechnicus was fantastisch, echt van toegevoegde waarde.

Ton en Bart

Op 04 dec 2018

Ik heb al 30 jaren ervaring met dj Peet. Vanzelfsprekend dan ook dat op onze bruiloft ik speciaal naar hem verzocht. Maar ook de andere dj heb ik eerder meegemaakt op div, feestjes en ook op ons vorige feest. Per slot geldt dat goede muziek en juiste aanvoeling van het publiek door de dj maken het feest. En een geslaagd feest wil immers iedereen op de mooiste dag van je leven. Succes verzekerd ! Groet Bart en Ton

Ank Verhoeven en Gert-Jan Pouwels

Op 28 nov 2018

Ruud Pouwels / Air Light Holland: 10 november 2018 Ik beloofde de bruiloft van mijn neef Gert-Jan en zijn lief Ank te regelen qua techniek. Geluid en podium heb ik niet dus wilde dit inhuren, samen met een all roud DJ. Na wat bellen in mijn netwerk werd Remote Rental aanbevolen door collega's. Dit was uitstekende keuze bleek achteraf. Zij regelden alles, DJ ALIVE was een topper!! En de techniek klopte, alle afspraken werden op tijd uitgevoerd. En het was voor hun een heel druk weekend, de 11e van de 11e maand, veel feesten in Brabant.......... Volgende keer doe ik dit zeker weer via Remote Rental.

Rob en Ingrid

Op 18 nov 2018

Bedankt Remote Control voor het goed meedenken om onze bruiloft tot een VET rock - dansfeest te maken. Prachtige lichtshow en DJ Peter Megens voelde haarfijn aan hoe te anticiperen op de band, waardoor het een groot dansfeest is geworden. TOP!!

Niels en Marijke

Op 16 nov 2018

Afspraak gemaakt met Peter Megens en onze wensen besproken voor onze trouwdag. Peter heeft ons geheel vrijblijvend super advies gegeven wat we beter wel en beter niet kunnen doen waardoor we een bruiloft hebben gehad die niemand zal vergeten. Zowel het inspelen op het publiek met de muziek als de lichtshows die daarbij gepaard gaan zijn uitermate goed gemaakt. What you see is what your get. Fijne aan het bedrijf is dat ze meer dan voldoende tijd voor je nemen, eventueel zelfs een rondleiding door hun bedrijf verzorgen als je dit wenst. Communicatie vooraf en tijdens de bruiloft zelf zijn echt top. Beter dan dit bedrijf zul je ze niet snel gaan vinden. Adviseer dan ook iedereen om hier je keuze voor te maken. Kort samengevat; - Proffesioneel - Communicatie uitstekend zowel voor als achteraf - DJ voelt het publiek goed aan - Licht uistekend - Wat langer doorgaan geen probleem. Niels en Marijke

Susan & Twan

Op 15 nov 2018

Peet & Simon bedankt! Professioneel team! Wat een prachtige lichtshow op onze bruiloft! Wij hadden pakken Wedding Show Visualisation met LED visualisatie. Zeker meer dan waargemaakt wat is beloofd. Ook veel complimenten gehad over de witte dj booth. Bedankt voor het compleet maken van onze dag, was top!

Danielle

Op 15 nov 2018

Wat hadden wij een geweldig feest met D.J Peter Megens. Heerlijk gedanst, Peter voelde het publiek heel goed aan, waardoor iedereen uit zijn bol ging. En dat is toch wat je het liefste wil op een dansfeestje! Een aanrader!

Cecile

Op 09 nov 2018

DJ Peet inclusief led wall op onze bruiloft...Gegarandeerd knalfeest!!!

Wim

Op 29 aug 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation