Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

QledX

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
QledX Vraag informatie aan
Dhr. Edward Petrovics
Landelijk

Q-ledbusje brengt jullie bruiloft in beeld!

“Een échte eycatcher…” en “Gaaf die T2 oldtimer! Past heel goed in de sfeer van het feest…”. Dat zijn zomaar twee quotes van mensen die het Q-ledbusje hebben gehuurd tijdens de huwelijksdag. Het is functioneel en heeft een passende toegevoegde waarde aan het feest.

Het Q-ledbusje heeft op het dek een groot ledscherm met hoge resolutie waarop alle video- en fotobeelden vertoont kunnen worden. Ook live camerabeelden, rechtstreekse uitzending of videostream kan op het scherm geprojecteerd worden. Het Q-ledbusje beschikt over een ingebouwde kleine geluidinstallatie en een eventueel eigen stroomaggregaat, dus het busje kan ook rijdend beelden vertonen of van locatie naar locatie rijden.

Er zijn twee versies van het Q-ledbusje, eentje geheel wit en de andere wit/oranje. Het is mogelijk om het busje een beetje aan te kleden in de stijl van het event. Bijvoorbeeld van afneembare posters of stickers voorzien. Of aankleden met ballonnen, toeters en bellen. In overleg voor speciale events kan het busje ook helemaal gewraped (volledig bestickerd) worden.

Videoboodschap

Een andere toepassing is het Q-ledbusje gebruiken voor een videoboodschap, om mensen te bedanken. Hoe leuk is het dat het ledbusje bij iemand - toet-toet - voor de deur komt rijden en dat gelijk de vooraf opgenomen videoboodschap start: “Bedankt, voor al je goede zorgen…”

Zo is het mogelijk om op een dag meerdere adressen te bezoeken.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Eefje

Op 22 jul 2021

De VW LED bus is echt een eyecather! Super leuk om dit rond te laten rijden. En top kwaliteit LED scherm.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation