Pipowagen Camping Puur Genieten

Pipowagen camping, familiecamping in Brabant

Bijzonder overnachten? Logeer in onze Pipowagen!

Wij zijn Twan en Jacqueline Bouwmans wij wonen samen met onze drie kinderen, Ilse, Esther en Jasper in het Brabantse Someren-Heide. Wij zijn in 2013 gestart met onze Pipowagencamping.

Wij zijn trots op onze camping die rolstoeltoegankelijk is en bovendien een prachtig stukje bos heeft waar kinderen volop in kunnen spelen en zelf hutten kunnen bouwen.

Op dit moment beschikt onze camping over vier Pipowagens.Pipowagen Viooltje met een bedstee voor twee personen.Pipowagen Madeliefje waarin een bedstede is voor twee personen en een slaapbank voor twee personen.Pipowagen Ridderspoor met drie een-persoonsbedden waarvan één hoogslaper.Pipowagen Juffertje in 't Groen voor zes personen met twee keer een twee persoons bedstee en een aparte slaapkamer met twee een-persoons bedden.Pipowagen Juffertje in 't Groen is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen toilet.Het is mogelijk om een hoog-laag bed te plaatsen in de aparte slaapkamer.

In totaal hebben we voor 15 personen slaapplaatsen in onze Pipowagens. Naast de pipowagens beschikken we over 7 ruime camping staanplaatsen. Op de parkeerplaats naast de camping hebben we één verharde camperplaatsen. 

Het is ook mogelijk om de gehele camping af te huren. Ideaal voor een familie of vriendenweekend.

Bezoek ook eens onze facebook pagina.

06-17801500

Adres: Kerkendijk 41 5712 ES Someren

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Kerkendijk 41

5712 ES Someren

06-17801500