Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Pictures & Plans fotografie Elke bruiloft is anders en ieder album uniek…

Vraag informatie aan
Waddinxveen / Landelijk

Je trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in je leven. Dat moet vastgelegd worden!

Na ruim 600 bruidsreportages blijf ik het elke keer weer geweldig vinden om te zien hoe ieder bruidspaar  en elke bruiloft anders is en uniek. Het is voor mij een eer om dit persoonlijke en intieme moment vast te mogen leggen.

Omdat ieder bruidspaar uniek is in hun wensen hebben wij geen one-size-fits-all mentaliteit.

Jullie kunnen zelf aangeven welke momenten jullie vastgelegd willen hebben en voor hoeveel uur. Wij leggen vaak de hele dag vast vanaf het klaarmaken in de ochtend tot en met een deel van het feest in de avond. Zo is het album gevuld met de sfeer van de hele dag.

Bij reservering vanaf 9 uur fotografie tijdens de bruiloft krijg je een gratis loveshoot in de maanden voor de bruiloft. Zo kunnen jullie alvast wennen aan de camera en eventueel de foto's hiervan gebruiken voor de trouwkaart of andere dingen voor de bruiloft.

Onze collectie kan perfect aangepast worden aan de wensen van ieder bruidspaar. Er is keuze uit veel verschillende soorten albums en andere presentatievormen. Nieuw is: Your weddingmagazine! Waarbij je bruidsreportage verwerkt wordt in een echte glossy. Gevuld met heel veel foto's van de hele bruiloft, persoonlijke verhalen, een mooie loveshoot, wensen van de gasten, de huwelijksreis, songtekst van jullie favoriete song, details en nog veel meer. Je krijgt er 10 zodat je er ook nog een paar kan uitdelen. Kijk voor meer informatie en prijzen van het magazine op www.picturesplans.com .

Snel nagenieten van de bruiloft met jullie foto's!

Tijdens een persoonlijk gesprek voor de bruiloft worden jullie wensen voor de bruidsreportage doorgenomen en ook de planning ervan. Tijdens de bruiloft wordt er op een ontspannen en gezellige manier gefotografeerd waarbij jullie vaak niet eens door hebben dat er wordt gefotografeerd.  

We maken al snel na de bruiloft (2-3 weken) een afspraak om jullie foto's en de opzet voor het album door te nemen. Hierdoor hebben jullie inspraak in het eindresultaat en wordt deze pas gemaakt als het helemaal naar jullie zin is. Omdat we al zo snel na de bruiloft een afspraak inplannen kunnen jullie het album al binnen 4-6 weken na de bruiloft in jullie bezit hebben.

Fotografie is mogelijk in geheel Nederland en daarbuiten. Ook bedankfoto's en miniboekjes kunnen op de dag zelf  gemaakt worden en uitgedeeld worden aan de gasten.

 Kijk voor meer voorbeelden op www.picturesplans.com of maak een vrijblijvende afspraak in de studio.

 

Francesca van Willigen

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Pictures & Plans fotografie
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation