Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Party Verhuur Hollink Wij geven graag advies op maat en denken met u mee naar de mogelijkheden zodat uw evenement een groot succes wordt!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Party Verhuur Hollink Vraag informatie aan
Dhr. Danny Hollink
Emmeloord

Het is ons doel om iedere klant een prachtig moment te laten beleven. Wij streven naar een bijzondere beleving die niet snel vergeten zal worden. Wanneer de tent eenmaal opgebouwd is op de gewenste locatie moet deze uw verwachtingen overtreffen. Zo wordt ieder evenement een dag met een gouden randje!

En ga je niet trouwen, je kunt bij ons ook diverse tenten huren voor onder andere bedrijfsfeesten, beurzen, tentoonstellingen, sport- en culturele evenementen, dorpsfeesten, buurtfeesten, fairs en tuinfeesten.

Wil je ook nog een mooie vloer, verlichting en aankleding? Geen probleem! Samen met onze partners voorzien we je graag van alle gemakken!

Bel, mail of app ons, en wij gaan jou helpen om dat te realiseren. ook komen wij graag langs op de locatie om alle mogelijkheden te bespreken, zodat we er een onvergetelijke dag van kunnen maken!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

marcel

Op 08 oct 2022

we hebben een super feest gehad, ze doen niet alleen bruiloften maar ook verjaardag feesten, alles zag er top uit ze komen hun afspraken netjes na, en goede service

Anna

Op 18 sep 2022

Wat een fantastische service. Goeie kwaliteit spullen, en ze denken echt met je mee.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation