Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Pardeux Trouwringenwinkel Sprookjes beginnen in Kaatsheuvel

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. G. Grinsven
Hoofdstraat 63
5171 DK Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Het is niet alleen een prachtig sieraad, maar de trouwring heeft bovenal een symbolische functie. Een functie die aanstaande echtparen verbindt en voor het leven lang samenhoudt. De trouwringenafdeling van juwelier Van Grinsven uit de Hoofdstraat (Pardeux) in Kaatsheuvel geeft meer dan een goede indruk van alle mogelijkheden. 

Geerd van Grinsven, eigenaar van het juweliersbedrijf, heeft in de persoonlijke keuze van toekomstige echtparen vooral een begeleidende rol. “We kunnen geen kleuren of modellen aanbevelen, omdat het gevoel van onze klanten een veel voornamere rol speelt.” Waar herkent het echtpaar zich in? Wat past het best bij hen? Zo komen we altijd tot een unieke keuze aan trouwringen: geen enkel stel draagt dezelfde ringen als anderen.”

De passie van Van Grinsven is tweeledig: gezien zijn achtergrond als opgeleid goudsmid en tevens klokkenmaker/horlogemaker,  houdt deze juwelier altijd oog voor de technische vervaardiging van unieke trouwringen. Aan de andere kant wil hij ieder stel volledig tevreden te stellen. En dat kan alleen door in diverse fases tot een persoonlijk, uniek besluit te komen. Van Grinsven is betrokken bij het hele proces: van oriëntatie tot specificatie, van productie tot overdracht. “Pas als klanten met een gelukkig gevoel de deur uit stappen, stemt ons dat pas tevreden,” 

En er valt nogal wat te kiezen. Een standaard bestaat al lang niet meer. “Het zijn inderdaad niet alleen meer de gouden ringen van toen. Het aanbod is heel veelzijdig geworden. Alleen het palet van materialen is al breed: goud in de kleuren geel, wit, grijs, donkergrijs, rood, rosé en groen, platina, palladium, staal, titanium en zilver.  In de winkel kunnen we duizenden voorbeelden laten zien. Maar met een online ontwerpprogramma lopen de mogelijkheden eindeloos verder op,” weet Van Grinsven. 

Wat maakt de trouwring zo uniek? “Het zit in het samenspel tussen materiaal, kleur (rosé is momenteel een populaire kleur), profiel, dikte, breedte, vorm, afwerking en stilering en ook de prijs is niet onbelangrijk. Onze doelstelling is om ons aanbod zo veel mogelijk aan te laten sluiten op het concrete idee van het paar."

Bij Pardeux vind je gegarandeerd wat je als aanstaand bruidspaar zoekt, ook als je het nu nog niet weet! Wil je je aanstaande eerst een onvergetelijk aanzoek doen? Dat kan natuurlijk ook. Pardeux biedt eveneens een ruime collectie aanzoeksringen aan. Want sprookjes beginnen tenslotte in Kaatsheuvel !

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wienet

Op 10 sep 2018

Goede service en je wordt altijd vriendelijk geholpen en nemen de tijd voor je

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation