Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Oog & Blik met Nancy Trouwen ... een onvergetelijk OOG&BLIK!

10 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Oog & Blik met Nancy Vraag informatie aan
Mevr. Nancy Verheijen
Westerbeek

Nancy Verheijen, jouw ceremoniespreker bij een bijzonder OOG&BLIK

Passie

Ik houd van mensen, het leven en mooie herinneringen maken.Waar komen deze passies meer samen dan bij een huwelijksceremonie? Daarom ben ik zo blij dat ik trouwambtenaar mag zijn. Misschien wel op jullie trouwdag?

Balans

Ik zal jullie ja-woord omlijsten met mooie woorden, in een passende sfeer.

Er zal balans zijn tussen

*een lach en een traan
*humor en serieuze woorden
* interactie en jullie verhaal
* informeel en formeel
* verleden, heden en toekomst

Samen

Samen maken we van jullie huwelijksceremonie één van de bijzonderste OOG&BLIKken in jullie  leven!

Bel of mail gerust en dan praat ik heel graag met jullie verder! Of hou mijn Instagram en Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Spreken we elkaar? Ik kijk er nu al naar uit.

Tot snel!

Lieve groet, Nancy

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Elke en Mark

Op 03 oct 2023

Het was een geweldige dag met een prachtige ceremonie. Nancy nam vooraf uitgebreid de tijd om ons te leren kennen en kwam gezellig bij ons op visite. Dit zorgde voor een vertrouwd gevoel op onze trouwdag voor ons, maar ook voor onze gasten. Nancy speelde in op de situatie en ook onze kinderen werden naar wens betrokken bij de ceremonie. Nogmaals het was geweldig!

Cindy en Stefan

Op 01 oct 2023

Nancy heeft onze ceremonie perfect verzorgd. Ze heeft ons verhaal heel mooi vertelt op een mooie, grappige, liefdevolle manier. Daarbij had ze leuke interactie met de gasten en onze kinderen. Ze heeft het super gedaan. Wij kijken terug op een hele mooie ceremonie!

Jeroen en Linda

Op 04 jul 2023

We zijn erg blij dat Nancy de ceremonie van onze bruiloft heeft verzorgd! In de voorbereiding heeft ze alle tijd genomen om ons goed te leren kennen. Tijdens de ceremonie heeft ze gezorgd voor een ontspannen, intieme en open sfeer. Precies zoals we wilden :) Het was, mede dankzij Nancy, een geweldige dag! We kunnen haar dan ook zeker aanraden.

Michel en Sas

Op 10 jun 2023

Nancy heeft onze wensen en onze karakters perfect aangevoeld! Wij hebben erg genoten van de hele dag, en Nancy heeft daar dus goed aan meegeholpen! Ik had het niet anders willen zien :-)

Mieke & Rob

Op 21 may 2023

Een beetje van ons, en een beetje van Nancy. Onze wens was om onze kinderen (9 & 6) te betrekken in het geheel, ook om als gezin centraal het "ja-woord" uit te spreken. Met ons individueel verhaal heeft Nancy er een prachtige ceremonie van gemaakt. Ontspannen, met humor en helemaal in balans. In de voorbereidingen was het voor ons snel duidelijk: wij kunnen dit met een gerust hart aan Nancy overlaten. Weer een stress-puntje minder :). Bedankt Nancy!

Vincent & Evelien

Op 12 mar 2023

Nancy is betrokken en open. Ze heeft een warme persoonlijkheid waardoor wij vooraf fijne gesprekken hebben gehad. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze huwelijksceremonie persoonlijk was. Ruimte voor een lach, een traan en de nodige humor.

Leonie

Op 13 feb 2023

Wat was onze bruiloft een feestje met Nancy als Babs. Ze is een heel fijn mens, goed voorbereid en professioneel. Het zorgde ervoor dat alles heel relax en vertrouwd voelde, ik kan haar dan ook echt enorm aan bevelen.

Heyco & Jorien

Op 10 feb 2023

Wij zijn getrouwd via de gemeente en konden zelf een Babs kiezen. Een hele lijst om uit te kiezen; unaniem kozen we voor Nancy. Een warme, liefdevolle uitstraling en een persoonlijk stukje tekst om zichzelf voor te stellen. Dat we een goede keuze hadden gemaakt, bleek uit het eerste mailcontact wat we hadden. Nancy is empathisch, heeft humor en we hadden het gevoel direct iets met elkaar op te bouwen. Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde het dan ook gelijk heel relaxt. We hebben fijn gepraat en gingen met een goed gevoel weg. Onze ceremonie was geweldig! We kijken er zo goed op terug. Nancy heeft onze liefde en alles wat we hebben meegemaakt prachtig weten te verwoorden. We wilden in onze ceremonie laten merken dat we niet alleen ‘ja’ zeggen tegen elkaar, maar ook symbolisch trouwen met onze twee kinderen. Ook dit heeft zij prachtig verweven in het totaal. We begrepen tijdens het kennismakingsgesprek dat we het laatste bruidspaar zijn die zij via de gemeente gaat trouwen (geluksvogels die we zijn) en dat Nancy zelfstandig trouwambtenaar is geworden. Dus zoek je iemand die oprecht betrokken is en je gasten echt weet te raken door jullie liefdesverhaal te vertellen? Ga dan zeker eens in gesprek met Nancy!

Emiel Viersma

Op 09 feb 2023

Nancy en ik kennen elkaar omdat ik leraar ben geweest van haar zoon. Het feit dat ik 5 jaar na deze ontmoeting, in 2022, met mijn aanstaande bij haar aanklopte om onze trouwambtenaar te zijn zegt genoeg over haar als mens. Als trouwambtenaar en als spreker is ze een perfecte balans van humor, natuurlijk spreken, persoonlijkheid en formaliteit. Ze dacht in de voorbereiding mee, groef in ons verleden en onze persoonlijkheden en maakte van die dingen een ontzettend mooi geheel. Toen daags voor de bruiloft bleek dat de mussen dood van het dak zouden vallen wist ze de structuur van haar toespraak feilloos om te buigen, passend bij ons 'noodplan'. Niks dan lof. Het is dat een volgende bruiloft niet meer aan de orde is, anders zou ik zeker weer bij haar aankloppen!

Mark

Op 08 feb 2023

Nancy heeft onze bruiloft zeer goed geleid. Erg persoonlijk en naast het serieuze van een bruiloft ook een humoristische touch. Als je op zoek bent naar een goede trouwambtenaar ben je bij Nancy in goede handen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation