Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

O'MAGGIO Uniek, vol passie

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
O'MAGGIO Vraag informatie aan
Mevr. Mirjam van Eldik
Grote Molenstraat 171
6661 NH Elst / Landelijk

In stijl naast je partner

O’MAGGIO is gerenommeerd in het creëren van een stijlvol en op maat gemaakt trouwpak. Naast stijlvol word je in adembenemende Italiaanse kwaliteit gepresenteerd. Een O’MAGGIO trouwpak is strikt persoonlijk. Wij zorgen dat alles wordt aangepast op jouw wensen, maten en persoonlijkheid, maar ook vooral dat het pak in de setting van de bruiloft past. 

Tot in de details

Voor het samenstellen van een trouwpak neemt O’MAGGIO de tijd: de tijd die jij nodig hebt. We kijken niet alleen naar de look van de bruidegom, maar houden ook rekening met de stijl van je partner en de bruiloft zelf. Daarbij kun je denken aan kleur, vorm en stijl. In onze showroom kun je uitgebreid bekijken welke stoffen, knopen en andere details je aanspreken en je daarin laten adviseren door onze personal tailors.

O’MAGGIO Trouwservice

Maak het jezelf gemakkelijk op de grote dag en laat je aankleden door één van de personal tailors  van O’MAGGIO. Met onze trouwservice ben je er van verzekerd dat alles goed zit tot in de detail. Wij komen graag persoonlijk langs voor deze liefdevolle gelegenheid om jou de zorg van het aankleden te ontnemen.

De juiste voorbereiding

Ga je binnenkort trouwen of staat de datum in de toekomst al vast? Een goede voorbereiding is het halve werk. Kom langs in onze showroom en laat O’MAGGIO je inspireren voor jouw aankleding op de mooiste dag van je leven. Onze personal tailors kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

“Dat 1e moment, die ‘WAUW’ factor”

“Daar is het waar bij O’MAGGIO om gaat! Alles moet kloppen, wij zullen ervoor zorgen dat jullie samen perfect matchen, jouw trouwpak afgestemd op de outfit van je partner. Buiten dat de styling erg belangrijk is, wil O’MAGGIO ook de bruidegom een beleving geven. Niet zo maar even een pak uitzoeken, maar alle tijd en aandacht krijgen. Dit alles in de O’MAGGIO showroom met bar en whisky lounge.”

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Manesni

Op 21 jun 2023

Goede kledingmakers die graag met je mee denkt, de tijd voor je neemt en ruim opties heeft. Ook buiten de (standaard) trouw pakken en maat pakken kunnen de medewerkers van O'maggio goed meedenken en je voorzien van prachtige kleding. Wij komen zeker nog regelmatig terug de komende tijd.

Koen

Op 27 jun 2022

O'Maggio is een aanrader! Frank heeft mij samen met zijn collega's van een fantastisch trouwpak voorzien. Op een onvergetelijke manier. Bijzonder gastvrij ontvangst. De ontspannen en feestelijke benadering maakt het samenstellen van het pak tot een geweldig leuke ervaring. Persoonlijk en deskundig advies. Passend bij bruidegom en bruid. Prettige service tot en met het aankleden op de dag zelf. Resultaat van dit alles is een hoop plezier en fantastisch pak waar je je zeker goed in voelt.

Dave

Op 27 jun 2022

Frank brengt gevoel en een nuchtere beleving samen. De hartelijke ontvangst in combinatie met het goede gesprek, de heerlijke ambiance en uiteindelijk de perfecte kwaliteit maatkleding maken het bijzonder. Fijn dat waardering en kwaliteit nog samengaan. Ga zo door daar in Els

Steven

Op 27 jun 2022

Begin dit jaar ben ik bij Frank en Jade geweest voor het laten aanmeten van mijn trouwpak. Dankzij goede referenties uit mijn omgeving ben ik bij O’maggio terechtgekomen voor mijn speciale wens. Ik wilde een trouwpak in Siciliaanse stijl en ik wist dat ik bij O’maggio aan het goede adres zou zijn. Er werd tijdens onze prettige en informele kennismakingsgesprekken goed geluisterd naar mijn wensen en tegelijk is er ook goed bijgestuurd op mijn keuzes. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos maar de ervaring en oprechte interesse van O’maggio hebben er voor gezorgd dat we het pak van mijn dromen hebben samengesteld. Ik heb veel geleerd over de fijne details van het kleermaken en durf te zeggen dat de ervaring bij O’maggio mijn gehele kledingstijl heeft beïnvloed. Frank is mij op mijn trouwdag komen aankleden met de grootste zorg, alsof hij zijn zoon of beste vriend kwam aankleden. De intieme en persoonlijke sfeer van de momenten met hem die dag zijn onbetaalbaar. Met het maatpak wat O’maggio voor mij heeft gemaakt ben ik vol zelfvertrouwen aan mijn huwelijk begonnen. Team O’maggio bedankt en tot snel!

Daniel

Op 27 jun 2022

Frank en Mirjam maken met hun collega's echt een beleving van het uitzoeken van maatkleding. Haast te veel keus en geen detail wordt overgeslagen. Voor elk budget, man en vrouw is wel iets moois uit te zoeken. Bedenk wel dat alles handgemaakt is. Alleen te bezoeken op afspraak en dat beveel ik van harte aan!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation